canim erken gebelik testin var mi evde varsa yarin sabah idrarinla yap bakalim eger cok merak ediyorsan birsey cikmazsa batinin gecmesini beklersin canim
tekrar geldim ben
kayınvalidemle spoiler mantı yaptık,akşama parti var
bugün eşimin doğumgünü
hediyesini vermiştim zaten
yemekten sonra dışarı çıkarız demiştik ama birden üstüme fena ağırlık çöktü
halim olmayacak galiba
bebişin dolabı ve beşiği geldi
eşim içerde bi gayret dolabı kuruyor
çok hoşmuş onu da çok beğendim
artık dolabın içini doldurabilirim
gamze geçmiş olsun
bebişine de maşallahh
yok tatlım şu 2-3 tl lik olanlar var ya eczaneden almıştım onlardan var onlarda çıkarmı :26:ay
tekrar geldim ben
kayınvalidemle spoiler mantı yaptık,akşama parti var
bugün eşimin doğumgünü
hediyesini vermiştim zaten
yemekten sonra dışarı çıkarız demiştik ama birden üstüme fena ağırlık çöktü
halim olmayacak galiba
bebişin dolabı ve beşiği geldi
eşim içerde bi gayret dolabı kuruyor
çok hoşmuş onu da çok beğendim
artık dolabın içini doldurabilirim
gamze geçmiş olsun
bebişine de maşallahh
cok güzel birsey birde ben yapabilsem bende silerim ama o kisinin beni iyice cigirdan cikarmasi lazim yoksa cok sabrederim ve hep taviz veririm
kendimi yiyip bitirdikten sonra yol gösterme gibi bir huyum var aslinda basdan zaten bakarsan o kisi ne ise o ama ben umutla devam ederim elbet düzelecek diye masal dünyasinda yasiyorum ben sanirim biraz
sağol canım aminnhosgeldin canimmm
ohh mis ellerinize saglik
esinin dogum günüde kutlu olsun canim nice senelere hep beraber insallah
güle güle kullansin bebisin canimmmm
ohhhh afiyeet olsunl. inşallah eşiniz ve bebişinizle mutlu seneler geçirirsiniz. maşallah bebiş odasıda hazırlamışsnızallah sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin.
valla canım şöyle söyleyeyim. bence arkadaş dost diye bişey aslında yok. biz sadece kendimizi kandırıyoruz. insanın kendinden başka dostu olmaz. beni benden daha iyi anlayan kimsenin olabileceğini zannetmiyorum. etrafımdakiler beni dinler yorum yapar akıl verir. ama benim için doğru olana sadece ben karar verebilirim.(bide kocişim benim adıma karar verebilir çünkü onu hayatıma dahil etmekle onunla bir bütün oldum)
canim hicbir fikrim yok ki cikar mi o testlerle
ben adetim gelmeden yaptigimda bir kac kez erken gebelik testi denemisdim:26:
slm kızlar düşüncelerinizeve deneyimlerinize ihtiyacım var.3 yıllık evliyim.ilk 6 ay yasmin adlı hapla korundum.Daha sonra bebişim olmayınca doktora gittim.yumurtlama takibi,hormon testleri ve eşimin sperm testi derken herşey normal dedi doktor.birkaç ay bekledik yine olmayınca klomen verdi ama sonuç yine hüsran...benzeri bir çok hap kullandım olmadı.rahim filmi dedi çektirdim.aslında raporu yazan doktor normal dedi ama 3 ay bekle dedi doktorum da bu sürede yine klomen vb..haplar derken gebe kalamadım.laparoskopi yapalım dedi ben tüp tıkalı diye düşünüyrum dedi.10 ay falan önce laparoskopi yapıldı ve solda geçiş zor sağlandı ve yumurtaların kalitesiz dedi. bir ay bekledim gebe kalmayınca glukofen ve pregly haplarını kullandırdı ve gebe kaldım.Ama 15 günlük falan dedi.herşey normal derken birgün kanama ve sol kasıkta bıçak kesiği bir ağrıyla hastanelik oldum.dış gebelik dedi tabi doktorum bu arada seri bhcg yaptırıyordu anormalliği farketmişti ama erken diye bekliyordu.ameliyat yapmak istemedi.bu yüzden 4 doz metetrax denilen kemoterapi iğnesi vuruldu.neyse şükür ki dış gebelik düşürüldü.yaklaşık 3 ay bekledim.sonra klomen verdi 2 ay ama gebe kalamadım.iş durumundan tayin olduk ve doktor değiştirmek zorunda kaldım.3 aydır göründüğüm doktoru kendi doktorum tavsiye etmişti.Bu doktorum doç.O da herşey yapıldığı için hap vermedi yerine yumurta görünce ilk ay çatlama iğnesi ovitrelli yaptı ama sonuç hüsran.geçen ay puregon iğne 75 m.yaptı ve ovitrelli çatlama iğnesi gebe kalabilme şansın yüksek dedi çünkü 21/19 -15/12 ve 23/25 3 adet folikül gelişmişti ama ben daha adetime 5 gün varken adet oldum.Az önce doktora gittim.herşey normal sebebi bilinmeyen bir inferlitesin dedi denemeye devam diyip yine puregon iğneve yeterince büyüyünce ovitrelli vuracagını söyledi .ben artık çok sıkıldım.sizce deneyimlerinize dayanarak neler söyleyebilirsiniz.artık gebe kalmak istiyorum ama yüce rabbim zamanı var diye sabrımı deniyor.ama artık sabırda tükendi.
kızlar ben 18.30 gbi çıkıcam. Spoiler Balık falan alıcam eve geçerkende.
Bi de eczane bulursam test alıcam. Aslında adet sancım bile başladı ama her ay bu tek çizgiyi görmeden adet olamıyorum. Ferlutol gibi oldu bu test
kızlar ben 18.30 gbi çıkıcam. Spoiler Balık falan alıcam eve geçerkende.
Bi de eczane bulursam test alıcam. Aslında adet sancım bile başladı ama her ay bu tek çizgiyi görmeden adet olamıyorum. Ferlutol gibi oldu bu test
bakalım ya şu bekleme dönemleri çok sabırsızlanıyorum ya)bir an önce hamile kalsakta rahatlasak acayip stres oluyorum cnm.
slm kızlar düşüncelerinizeve deneyimlerinize ihtiyacım var.3 yıllık evliyim.ilk 6 ay yasmin adlı hapla korundum.Daha sonra bebişim olmayınca doktora gittim.yumurtlama takibi,hormon testleri ve eşimin sperm testi derken herşey normal dedi doktor.birkaç ay bekledik yine olmayınca klomen verdi ama sonuç yine hüsran...benzeri bir çok hap kullandım olmadı.rahim filmi dedi çektirdim.aslında raporu yazan doktor normal dedi ama 3 ay bekle dedi doktorum da bu sürede yine klomen vb..haplar derken gebe kalamadım.laparoskopi yapalım dedi ben tüp tıkalı diye düşünüyrum dedi.10 ay falan önce laparoskopi yapıldı ve solda geçiş zor sağlandı ve yumurtaların kalitesiz dedi. bir ay bekledim gebe kalmayınca glukofen ve pregly haplarını kullandırdı ve gebe kaldım.Ama 15 günlük falan dedi.herşey normal derken birgün kanama ve sol kasıkta bıçak kesiği bir ağrıyla hastanelik oldum.dış gebelik dedi tabi doktorum bu arada seri bhcg yaptırıyordu anormalliği farketmişti ama erken diye bekliyordu.ameliyat yapmak istemedi.bu yüzden 4 doz metetrax denilen kemoterapi iğnesi vuruldu.neyse şükür ki dış gebelik düşürüldü.yaklaşık 3 ay bekledim.sonra klomen verdi 2 ay ama gebe kalamadım.iş durumundan tayin olduk ve doktor değiştirmek zorunda kaldım.3 aydır göründüğüm doktoru kendi doktorum tavsiye etmişti.Bu doktorum doç.O da herşey yapıldığı için hap vermedi yerine yumurta görünce ilk ay çatlama iğnesi ovitrelli yaptı ama sonuç hüsran.geçen ay puregon iğne 75 m.yaptı ve ovitrelli çatlama iğnesi gebe kalabilme şansın yüksek dedi çünkü 21/19 -15/12 ve 23/25 3 adet folikül gelişmişti ama ben daha adetime 5 gün varken adet oldum.Az önce doktora gittim.herşey normal sebebi bilinmeyen bir inferlitesin dedi denemeye devam diyip yine puregon iğneve yeterince büyüyünce ovitrelli vuracagını söyledi .ben artık çok sıkıldım.sizce deneyimlerinize dayanarak neler söyleyebilirsiniz.artık gebe kalmak istiyorum ama yüce rabbim zamanı var diye sabrımı deniyor.ama artık sabırda tükendi.
inşallah hamilesindir tatlım benimde bat yaklaştı bir telaş aldı beni:)kızlar ben 18.30 gbi çıkıcam. Spoiler Balık falan alıcam eve geçerkende.
öyle yapayım tatlım kısmet artık. ne güzel yapmışsınız odası hazır bile bebişnsağol canım aminn
sağolasın
biraz erken oldu aslında ama görünce beğendik, fiyatını da uygun bulunca kaçırmadan aldık
işin ilginci görmeden almıştım, ama çok beğendim
bu arada adetin geçince yap 2-3tllik testleri
benim bat günü çıkmıştı onlarda
selam kızlar
dönemin 33. günü hala bişey yok....
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum...
sizce...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?