Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba hosgeldin esraik
hayirlisi olsun hakkinda canim az kalmis insallah güzel haberler verirsin bizlere canimmm

tabii cnm kendın pişirdiğinin yerini hiçbiri tutmaz
en güzelini yapıyosun cnmcım salata çorba tercih etmekle
dediğin gibi diğer şeyler kilo yapıyo ne gerek var

Kizlarrrr drdan geldikkk tahlillerde ku, doktugum cikti kalsiyum ve magnezyuma da basladik 218 gr olmus oglum cok cok iyi yine poposnu gosterdi bize :))))

hoşgeldin cnm geçmiş olsun kum döküyosun demek
oyy maşallah oğluşunaaa

kızlar mrb bugun gene test yaptım negatif çıktı 10 gün oldu bat geçeli yarın kesin dr gidiyorum böyle insanın morali çok bozuluyor

bencede git kuzum dr a neyem gecikmiş öğrenirsin adet söktürücü felen verir belkim

evet canım muhtemelen ondandır ben çıkıyorumm herüfff geldii kuzucumm hülyamdan haber alırsanız yazın bana mutlaka öpüyorummm canım benimm kendine iyi bakkk aşkummmmmmmmmmmmmmmmm

tmm kuzumm benımmm mutlaka hbr ederim hbr alırsak hulyadan bende seni öpüyorum kocamaann cnmcımm sende kendıne iyi bak kuzumm benımm

hahah güleyim mi ne yapayim bilemedim
cok gecmis olsun canim ya

valla canım bende çok güldüm. ama adamcağız kaç günden beri sıkıntılıydı nefes alamıyodu düşün bide eline sertlik gelince korktuk ama gaz olabileceği hiç aklımıza gelmedi. normalde doktora girme alışkanlığımız yoktur. (tabi geçen sene yılbaşında bi hastanenin acilini kapattık ailece. ilk önce ben rahatsızlandım ishal kusma ateş mikrobik bi rahatsızlık. yağmur suyu şebeke suyuna karışmış salgın vardı beni hastaneye götürdüler kayınvalidem yanımdaydı. bana serum taktılar acilde yattım. derken kayınvalidem bi kusmaya başladı doktorlar şok oldu hadi onuda yatırdılar yanımdaki yatağa onada serum. neyse sonra annem geldi bana hastalara bakmak için sonra oda aynen hasta ol sonra babam sonra eşim sonra kayıpederim ve biz yılbaşında komple ailecek hastanede kutladık. değişik bi yılbaşı oldu bizim napalım diye plan yaparken bi ilke imza attık. doktorlarında sayemizde canları sıkılmadı. herkes gelip bize bakıyo aaaa hastalanan aile sizmisiniz diye. bide ben o halde işe gitmek zorunda kaldım işyerinden araba gönderdiler bana. saolsunlar ben olmadan marketten sigara bile alamıyolar o halde işe gitmek zorunda kalmıştım. bende hastane macerası çok canım yaa. anlat anlat bitmez benim maceralarım :))) arkası yarın :)))

degisik bir yilbasi kutlamasi olmus gercekten aile boyu hastanede
onla gecmis olsun canim hepinize acayip ya cok güldümm devamini merakla bekliyorum

hülyaamm naptın kuzum test yaptınmı senı merak ettik :18:

akşkımmm testi yaptım varla yok arası bi 2.çizgi gördüm ama bilemiyorum canım varmı yokmu çok silik

kasık ağrım başladı biraz akıntım oluyo bakıyorum adetmi diye yok canım piyasada kırmızı filanda yokkk..

.İNŞALLAHta olmaz...

Valla bebiş benleysede değilsede çok sorun değil. Karar verdim kendimi sıkmak yok. Herşey olacağına varıyor madem bu süreci keyifli hae getirmenin yolunu bulmak lazım.

Bende olaya aşkın en başında yaşanan evresi gibi bakmaya başladım. Heyecan vardır, acaba oda benden hoşlanıyormu, ay öylemi böylemi. Gebe kalma sürecide aynen bu süreç.

Aşkın ilk sürecini keyfini doya doya çıkarmaktan büyük keyif alan ben bu süreçten neden keyif almayayımki. Rutine girmiş hayatıma acayip güzel bir adrenalin katıyor.

Her ay yeni bir heyecan taki birbirimize açılana kadar süreçek bir histeri durumu. Çok çok çok güzel.

Bunların yanında gerçekten gebeyim sanki yahu, hemde 4 haftalık hehe

testi yarin sabah idrariyla tekrarla canm daha belirgin bi sonuc cikar insallah cift cizgiyi gormek nasip olur

ozaman yarın sabah ilk idrarla tkrlasana kuzum belki akşam yaptıgın için net çıkmamıstır
ay hadi inşallah vardır bebiş cnmcım

süpersin valla esra böyle olmak en guzeli bende gebiş kaldıgım ay böyleydim yanı hamiş hissetmedim kendımı ama
hep dedım varsa var yoksa yola dvm dedim içimi hep rahat tutmustum baya rahattım yani
inşallah senın içinde hayırlısı olur cnmcım

aynen canim sana katiliyorum sanki asik olursunda kalbin pir pir eder ya heray bu heyecani yasiyoruz
cok güzel bir duygu bence de hele birde bebis olunca bu iki kat olcak onun icin bu yaklasimin cok güzel
öbür türlü kendimizi yipratmaktan baska birsey degil en iyisi yaparsin canim olumlu düsünmekle
insallah dedigin gibi gebesindir neden olmasin

cokk guzel soylemissin cnm aynen oyle her ay yeni heyecan oldu mu olmadi mi bekleyisi adrenalin son surat :129: ama ben bu hayacana daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorm

aynen öyle kızlar, gebelik bizim hakkımız söke söke alırız nasılsa. Ay ay bugünün ve sizlerin enerjisine bayıldım. Harikasınız

cokk guzel soylemissin cnm aynen oyle her ay yeni heyecan oldu mu olmadi mi bekleyisi adrenalin son surat :129: ama ben bu hayacana daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorm

dayanırsın bebeğim dayanırsın. hatta işin içine biraz hayal gücünü katıp halvetleri enteresan, gizemli bir hale büründürmeyide başarırsan, kocanın sana ilk gün hissettiği heyecan dolu aşkıda körüklemiş olursun. Bir taşla iki kuş olur süper olur. dene pişman olmazsın.

degisik bir yilbasi kutlamasi olmus gercekten aile boyu hastanede
onla gecmis olsun canim hepinize acayip ya cok güldümm devamini merakla bekliyorum

ve devamı... Bir gün işyerinde japon yapıştırıcısıyla bişey yapıştırıyodum. ben salaklanırken gözüme japon yapıştırıcısı sıçradı anında gözümün içinde camlaştı ve ben hemen iş yerinin yanındaki özel bi hastaneye gittim. doktora diyorum ki gözüme japon yapıştırıcısı kaçtı çıkarın şunu diyorum adam bana renkleri seçebiliyomusun şunları oku şöyle yap böyle yap diyo. ben bi dellendim ya dedim siz manyakmısınız benim canım acıyo sen bana renkten harflerden bahsediyosun çıkaramayacaksan söyle başka yere gideyim diyorum. adam bana böyle bi vaka daha önce gelmemiş o yüzden tam tetkikli incelemesi lazımmış. ben tabi orda durmadan çıktım hemen ve bindim taksiye hemen devlet hastanesine acilde gözümü tazdikli suyla yıkadılar ve çok şükür geçti. (ama 1 hafta tek gözüm bandajlı gezdim. ) o günden sonra japon yapıştırıcısıyla bütün bağlarımı kopardım. :)))

zaten bebis kismetimizde varda gelir o yuzden kasmanin bi anlami yok sadece bizimkiler biraz nazli cikti o kadar hayirli omurlu gelsinlerde gerisi onemli degil :100::100:

Sitcom karakterleri gibisin yahu. İnsan senle yaşlanmaz, hep genç kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…