Kizlarrrr drdan geldikkk tahlillerde ku, doktugum cikti kalsiyum ve magnezyuma da basladik 218 gr olmus oglum cok cok iyi yine poposnu gosterdi bize :))))
merhabalar kızlar.
ASEMB dün yoktun merak ettim ama yazdıklarına bakınca gayet pozitif ve iyisin gibi geldi sevindim.
Benim bat yaklaştıkça nedense daha fazla gebe gibi hissetme durumlarım oluştu. Büyük ihtimalle psikolojik olsa da böyle hissetmek hoşuma gidiyor moralimi yüksek tutuyor. En azından paranoyak esra takılmıyorum.
Dün akşam çok şiddetli bir karın ağrım oldu 40 dakika kadar da sürdü. Hah dedim kırmızılar geliyor ama gelen giden olmadı. Bebek mi yerleşti nedir? Hadi hayırlısı son 4 gün :)
evet canim corbami falan pisiriyorum makarnami pisirebiliyorum
birde disari yemegi agir oluyor hemen kilo aliyorum disarda yersemde genelde salata tercihi yaparim ya da corba icerim digerleri migdeme dokunuyor birde
kendi elinle pisirdigin gibisi var mi ya
Kizlarrrr drdan geldikkk tahlillerde ku, doktugum cikti kalsiyum ve magnezyuma da basladik 218 gr olmus oglum cok cok iyi yine poposnu gosterdi bize :))))
kızlar mrb bugun gene test yaptım negatif çıktı 10 gün oldu bat geçeli yarın kesin dr gidiyorum böyle insanın morali çok bozuluyor
evet canım muhtemelen ondandır ben çıkıyorumm herüfff geldii kuzucumm hülyamdan haber alırsanız yazın bana mutlaka öpüyorummm canım benimm kendine iyi bakkk aşkummmmmmmmmmmmmmmmm
hahah güleyim mi ne yapayim bilemedim
cok gecmis olsun canim ya
valla canım bende çok güldüm. ama adamcağız kaç günden beri sıkıntılıydı nefes alamıyodu düşün bide eline sertlik gelince korktuk ama gaz olabileceği hiç aklımıza gelmedi. normalde doktora girme alışkanlığımız yoktur. (tabi geçen sene yılbaşında bi hastanenin acilini kapattık ailece. ilk önce ben rahatsızlandım ishal kusma ateş mikrobik bi rahatsızlık. yağmur suyu şebeke suyuna karışmış salgın vardı beni hastaneye götürdüler kayınvalidem yanımdaydı. bana serum taktılar acilde yattım. derken kayınvalidem bi kusmaya başladı doktorlar şok oldu hadi onuda yatırdılar yanımdaki yatağa onada serum. neyse sonra annem geldi bana hastalara bakmak için sonra oda aynen hasta ol sonra babam sonra eşim sonra kayıpederim ve biz yılbaşında komple ailecek hastanede kutladık. değişik bi yılbaşı oldu bizim napalım diye plan yaparken bi ilke imza attık. doktorlarında sayemizde canları sıkılmadı. herkes gelip bize bakıyo aaaa hastalanan aile sizmisiniz diye. bide ben o halde işe gitmek zorunda kaldım işyerinden araba gönderdiler bana. saolsunlar ben olmadan marketten sigara bile alamıyolar o halde işe gitmek zorunda kalmıştım. bende hastane macerası çok canım yaa. anlat anlat bitmez benim maceralarım :))) arkası yarın :)))
hülyaamm naptın kuzum test yaptınmı senı merak ettik :18:
akşkımmm testi yaptım varla yok arası bi 2.çizgi gördüm ama bilemiyorum canım varmı yokmu çok silik
kasık ağrım başladı biraz akıntım oluyo bakıyorum adetmi diye yok canım piyasada kırmızı filanda yokkk..
.İNŞALLAHta olmaz...
akşkımmm testi yaptım varla yok arası bi 2.çizgi gördüm ama bilemiyorum canım varmı yokmu çok silik
kasık ağrım başladı biraz akıntım oluyo bakıyorum adetmi diye yok canım piyasada kırmızı filanda yokkk..
.İNŞALLAHta olmaz...
Valla bebiş benleysede değilsede çok sorun değil. Karar verdim kendimi sıkmak yok. Herşey olacağına varıyor madem bu süreci keyifli hae getirmenin yolunu bulmak lazım.
Bende olaya aşkın en başında yaşanan evresi gibi bakmaya başladım. Heyecan vardır, acaba oda benden hoşlanıyormu, ay öylemi böylemi. Gebe kalma sürecide aynen bu süreç.
Aşkın ilk sürecini keyfini doya doya çıkarmaktan büyük keyif alan ben bu süreçten neden keyif almayayımki. Rutine girmiş hayatıma acayip güzel bir adrenalin katıyor.
Her ay yeni bir heyecan taki birbirimize açılana kadar süreçek bir histeri durumu. Çok çok çok güzel.
Bunların yanında gerçekten gebeyim sanki yahu, hemde 4 haftalık hehe
Valla bebiş benleysede değilsede çok sorun değil. Karar verdim kendimi sıkmak yok. Herşey olacağına varıyor madem bu süreci keyifli hae getirmenin yolunu bulmak lazım.
Bende olaya aşkın en başında yaşanan evresi gibi bakmaya başladım. Heyecan vardır, acaba oda benden hoşlanıyormu, ay öylemi böylemi. Gebe kalma sürecide aynen bu süreç.
Aşkın ilk sürecini keyfini doya doya çıkarmaktan büyük keyif alan ben bu süreçten neden keyif almayayımki. Rutine girmiş hayatıma acayip güzel bir adrenalin katıyor.
Her ay yeni bir heyecan taki birbirimize açılana kadar süreçek bir histeri durumu. Çok çok çok güzel.
aynen canim sana katiliyorum sanki asik olursunda kalbin pir pir eder ya heray bu heyecani yasiyoruz
cok güzel bir duygu bence de hele birde bebis olunca bu iki kat olcak onun icin bu yaklasimin cok güzel
öbür türlü kendimizi yipratmaktan baska birsey degil en iyisi yaparsin canim olumlu düsünmekle
insallah dedigin gibi gebesindir neden olmasin
cokk guzel soylemissin cnm aynen oyle her ay yeni heyecan oldu mu olmadi mi bekleyisi adrenalin son surat :129: ama ben bu hayacana daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorm
aynen öyle kızlar, gebelik bizim hakkımız söke söke alırız nasılsa. Ay ay bugünün ve sizlerin enerjisine bayıldım. Harikasınız
degisik bir yilbasi kutlamasi olmus gercekten aile boyu hastanede
onla gecmis olsun canim hepinize acayip ya cok güldümm devamini merakla bekliyorum
ve devamı... Bir gün işyerinde japon yapıştırıcısıyla bişey yapıştırıyodum. ben salaklanırken gözüme japon yapıştırıcısı sıçradı anında gözümün içinde camlaştı ve ben hemen iş yerinin yanındaki özel bi hastaneye gittim. doktora diyorum ki gözüme japon yapıştırıcısı kaçtı çıkarın şunu diyorum adam bana renkleri seçebiliyomusun şunları oku şöyle yap böyle yap diyo. ben bi dellendim ya dedim siz manyakmısınız benim canım acıyo sen bana renkten harflerden bahsediyosun çıkaramayacaksan söyle başka yere gideyim diyorum. adam bana böyle bi vaka daha önce gelmemiş o yüzden tam tetkikli incelemesi lazımmış. ben tabi orda durmadan çıktım hemen ve bindim taksiye hemen devlet hastanesine acilde gözümü tazdikli suyla yıkadılar ve çok şükür geçti. (ama 1 hafta tek gözüm bandajlı gezdim. ) o günden sonra japon yapıştırıcısıyla bütün bağlarımı kopardım. :)))
zaten bebis kismetimizde varda gelir o yuzden kasmanin bi anlami yok sadece bizimkiler biraz nazli cikti o kadar hayirli omurlu gelsinlerde gerisi onemli degil:100::100:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?