ve devamı... Bir gün işyerinde japon yapıştırıcısıyla bişey yapıştırıyodum. ben salaklanırken gözüme japon yapıştırıcısı sıçradı anında gözümün içinde camlaştı ve ben hemen iş yerinin yanındaki özel bi hastaneye gittim. doktora diyorum ki gözüme japon yapıştırıcısı kaçtı çıkarın şunu diyorum adam bana renkleri seçebiliyomusun şunları oku şöyle yap böyle yap diyo. ben bi dellendim ya dedim siz manyakmısınız benim canım acıyo sen bana renkten harflerden bahsediyosun çıkaramayacaksan söyle başka yere gideyim diyorum. adam bana böyle bi vaka daha önce gelmemiş o yüzden tam tetkikli incelemesi lazımmış. ben tabi orda durmadan çıktım hemen ve bindim taksiye hemen devlet hastanesine acilde gözümü tazdikli suyla yıkadılar ve çok şükür geçti. (ama 1 hafta tek gözüm bandajlı gezdim. ) o günden sonra japon yapıştırıcısıyla bütün bağlarımı kopardım. :)))
alo merhaba ben tüp bebe uygulaması yapıldı bugün 5. günüm transferim çok heycanlıyım aranızda yapılan varmı
öyleyim zaten evimizin gırgır şamatası hiç eksik olmaz zaten (gerçi bebiş olmadığı için şu an moralimiz bozuk olsada herşeye rağmen hayat devam ediyo ve her şeyin hayırlısı olur diye düşünüyorum) Hayata gülüm se gülümse ki hayatta sana gülümsesin politikasından yola çıkarak her zaman mutlu olmamı sağlayacak tercihler yaparım. beni kıran üzen kişileri 1 dk yanımda tutmam direk silerim. kimsenin beni üzmesine izin vermem. ben bu hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedim. yarın ne olacağını kimse bilmiyo. yaşadığım zamanı iyi değerlendirir ve gereksizleri çöpe atarım. sizde öyle yapın mutlu olun mutlu olun mutlu olun.............. kendinizi hiç üzmeyin diyicem ama insan elinde olmadan üzülüyo canlarım.Sitcom karakterleri gibisin yahu. İnsan senle yaşlanmaz, hep genç kalır :)
testi yarin sabah idrariyla tekrarla canm daha belirgin bi sonuc cikar insallah cift cizgiyi gormek nasip olur
bu vakada gelmis seni bulmus
artik japon yapistiricisi ile is yapmayi birak eminim görmek bile istemezsin
doktora da cok güldüm
öyleyim zaten evimizin gırgır şamatası hiç eksik olmaz zaten (gerçi bebiş olmadığı için şu an moralimiz bozuk olsada herşeye rağmen hayat devam ediyo ve her şeyin hayırlısı olur diye düşünüyorum) Hayata gülüm se gülümse ki hayatta sana gülümsesin politikasından yola çıkarak her zaman mutlu olmamı sağlayacak tercihler yaparım. beni kıran üzen kişileri 1 dk yanımda tutmam direk silerim. kimsenin beni üzmesine izin vermem. ben bu hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedim. yarın ne olacağını kimse bilmiyo. yaşadığım zamanı iyi değerlendirir ve gereksizleri çöpe atarım. sizde öyle yapın mutlu olun mutlu olun mutlu olun.............. kendinizi hiç üzmeyin diyicem ama insan elinde olmadan üzülüyo canlarım.
kızlar nasılsınz varmı güzel haberler birkaç güdür giremedim
kızlar nasılsınz varmı güzel haberler birkaç güdür giremedim
öyleyim zaten evimizin gırgır şamatası hiç eksik olmaz zaten (gerçi bebiş olmadığı için şu an moralimiz bozuk olsada herşeye rağmen hayat devam ediyo ve her şeyin hayırlısı olur diye düşünüyorum) Hayata gülüm se gülümse ki hayatta sana gülümsesin politikasından yola çıkarak her zaman mutlu olmamı sağlayacak tercihler yaparım. beni kıran üzen kişileri 1 dk yanımda tutmam direk silerim. kimsenin beni üzmesine izin vermem. ben bu hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedim. yarın ne olacağını kimse bilmiyo. yaşadığım zamanı iyi değerlendirir ve gereksizleri çöpe atarım. sizde öyle yapın mutlu olun mutlu olun mutlu olun.............. kendinizi hiç üzmeyin diyicem ama insan elinde olmadan üzülüyo canlarım.
Hepinize iyi akşamlar kızlar ben kaçar
bende çıkayım canlarım öpüyorum hepinizi kocamaaan
hoşgeldin cnmcımhenuz yok guzel hbr ama inşallah gelır güzel hbrler peşpeşe
hayırlısı tatlım inşallah güzel haberler alırıız :) benimde 13 bakalım bat hayırlısı artık az kaldı:18::18:test nezaman yapmak gerekir sence geçmesini bekliyim tatlım :26::26:
geçmiş olsun tatlım salgın bu ara bende grip oldum ama çabucak geçti ağır geçirmedim c vitamini kullan iyi geliyorkizlar grip olcam sanirim acayip basima agri girdi ve burnumun diregi sizliyor :2:
bende çıkayım canlarım öpüyorum hepinizi kocamaaan
geçmiş olsun tatlım salgın bu ara bende grip oldum ama çabucak geçti ağır geçirmedim c vitamini kullan iyi geliyor
bende seni öpüyorum tatlım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?