Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu vakada gelmis seni bulmus
artik japon yapistiricisi ile is yapmayi birak eminim görmek bile istemezsin
doktora da cok güldüm

Sitcom karakterleri gibisin yahu. İnsan senle yaşlanmaz, hep genç kalır :)
öyleyim zaten evimizin gırgır şamatası hiç eksik olmaz zaten (gerçi bebiş olmadığı için şu an moralimiz bozuk olsada herşeye rağmen hayat devam ediyo ve her şeyin hayırlısı olur diye düşünüyorum) Hayata gülüm se gülümse ki hayatta sana gülümsesin politikasından yola çıkarak her zaman mutlu olmamı sağlayacak tercihler yaparım. beni kıran üzen kişileri 1 dk yanımda tutmam direk silerim. kimsenin beni üzmesine izin vermem. ben bu hayata kimsenin kahrını çekmeye gelmedim. yarın ne olacağını kimse bilmiyo. yaşadığım zamanı iyi değerlendirir ve gereksizleri çöpe atarım. sizde öyle yapın mutlu olun mutlu olun mutlu olun.............. kendinizi hiç üzmeyin diyicem ama insan elinde olmadan üzülüyo canlarım.

testi yarin sabah idrariyla tekrarla canm daha belirgin bi sonuc cikar insallah cift cizgiyi gormek nasip olur

insallah canım yaa bende sabah yapcaktım işte hafif kanamam olunca adet oluyorum diye bıraktım keşke yapaymışım:18::18::18: ..

Allahım hepimize çift cizgiyi görmeyi nasip etsin bitanem

Harika felsefe, olabildiğince uygulamaya devam

kızlar nasılsınz varmı güzel haberler birkaç güdür giremedim

cok güzel birsey birde ben yapabilsem bende silerim ama o kisinin beni iyice cigirdan cikarmasi lazim yoksa cok sabrederim ve hep taviz veririm
kendimi yiyip bitirdikten sonra yol gösterme gibi bir huyum var aslinda basdan zaten bakarsan o kisi ne ise o ama ben umutla devam ederim elbet düzelecek diye masal dünyasinda yasiyorum ben sanirim biraz

hoşgeldin cnmcım henuz yok guzel hbr ama inşallah gelır güzel hbrler peşpeşe

hayırlısı tatlım inşallah güzel haberler alırıız :) benimde 13 bakalım bat hayırlısı artık az kaldı:18::18:test nezaman yapmak gerekir sence geçmesini bekliyim tatlım :26::26:

hayırlısı tatlım inşallah güzel haberler alırıız :) benimde 13 bakalım bat hayırlısı artık az kaldı:18::18:test nezaman yapmak gerekir sence geçmesini bekliyim tatlım :26::26:

canim erken gebelik testin var mi evde varsa yarin sabah idrarinla yap bakalim eger cok merak ediyorsan birsey cikmazsa batinin gecmesini beklersin canim

kizlar grip olcam sanirim acayip basima agri girdi ve burnumun diregi sizliyor :2:
geçmiş olsun tatlım salgın bu ara bende grip oldum ama çabucak geçti ağır geçirmedim c vitamini kullan iyi geliyor
bende çıkayım canlarım öpüyorum hepinizi kocamaaan

bende seni öpüyorum tatlım görüşürüz

tekrar geldim ben
kayınvalidemle spoiler mantı yaptık,akşama parti var
bugün eşimin doğumgünü
hediyesini vermiştim zaten
yemekten sonra dışarı çıkarız demiştik ama birden üstüme fena ağırlık çöktü
halim olmayacak galiba
bebişin dolabı ve beşiği geldi
eşim içerde bi gayret dolabı kuruyor
çok hoşmuş onu da çok beğendim
artık dolabın içini doldurabilirim

gamze geçmiş olsun
bebişine de maşallahh

geçmiş olsun tatlım salgın bu ara bende grip oldum ama çabucak geçti ağır geçirmedim c vitamini kullan iyi geliyor

bende seni öpüyorum tatlım görüşürüz

evet canim farkedince hemen sarildim meyvalara zaten
bir kac gündür hapsuruyordum zaten anlamisdim grip olcagimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…