Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Rabbim bana saaglikli bir gebelik, bebek isteyen arkadaslarimada tez zamanda bir mucize nasip etsin insallah

Rabbim bana saaglikli bir gebelik, bebek isteyen arkadaslarimada tez zamanda bir mucize nasip etsin insallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ADETİN 3. günü falan başlamayı düşünüyorum hayıta...
laboquik var gittigidiyordan alsam iyi mi sizce ?

ben de onu kullanıorm cnm gayet ii bence ama hediyeli alrsan dkkat et gebelk testleri kaset tipi olsn ....

puffy oncomed güzel markadır :)
yanlışlık olduğunu sanmıyorum..
ben ondan kullandım silik çizgi bile çıkmıyo yani rahat oll :)
tebrik ederimm....
ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN iNŞALLAH...

Oflu düşüğün bir ayağı içerde kalır demişler.Atalarımız dediyse vardır bi bildikleri.İnş bu ay hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde.

puffy den haberler guzel sizzden nbr bakalim

ii cnm ya soguklarla ugrasıoz çogumuz hastayız iileşıo yne hastalanıoz boyle boyle gecıo kış da iştee sen naslsn kar var mı bulndgn eyalette?

Son düzenleme:
Kızlar benim mide bulantılarım yine başladı
Spoiler
Annem poğaça yapmış getirdi.
Bir tane yedim midem bulanmaya başladı.Aslında karnım açtı bu sabah ve öğle yemeği yemedim.18:00 da çok azyemek yedim.Yarım tabak kadar yemek bir dilim ekmek yedim gün boyunca başka hiçbirşey yemedim.Ama az önce yediğim çok geldi gibi oldu.Ama karnım açtı çok gelmesi imkansız

cnm sen mideni üşütmüşsn mercanköşkü bilirmisin ? bi ot mide bulntısına ii gelr aktarda satlıo onu bulamazsan nane limon ya da kekk kaynat iç cnm ii gelr midene geçmiş olsun...

slm kızlar nasılsınız gorusemeyelı bende aldım o testten ıkı aydır kullanıyorum ama valla ıyımı pek emın değilim:26::26:

cnm sen mideni üşütmüşsn mercanköşkü bilirmisin ? bi ot mide bulntısına ii gelr aktarda satlıo onu bulamazsan nane limon ya da kekk kaynat iç cnm ii gelr midene geçmiş olsun...

Sağol duygum eşimde üşütmüş zaten heralde bende üşüttüm kaç günüdr böyleyim hatırlamıyorum bile 3 kilo verdim.Adet olmadanda ilaç kullanmak istemiyorum adet olayımda olmazsa soğuk algınlığı için bir iğne vurulurum.Nane limon iki günüdr çok içtim banamısın demedi.Bu gün sabahtan beri bulanmamıştı.Geçti diye düşünürken yine başladı.

ii cnm ya soguklarla ugrasıoz çogumuz hastayız iileşıo yne hastalanıoz boyle boyle gecıo kış da iştee sen naslsn kar var mı bulndgn eyalette?

gecmis olsun canim benim dikkat edin kendinize. burda kis oluyor canim ama bu sene hala daha cok sogumadi.. sadece sabah erken saatte cok soguk oluyor o kadar ama hava cok iyi .. ya karnim cok ac ama evdeki yemekleri yemek istemiom. onume getirseler yaa.. ya tr de olsam anamin evinden cikmazdim sanirim su an oyle ihtiyac duyuyorum ki.. ve artik acliktan midemde rahatsiz olmaya basladii

yokummuş kapıda ödeme ya...
almıcam ben vazgeçtim...
eşim kızar öyle kredi kartı falan güvenmez...
günaşırıya devam :)

yokummuş kapıda ödeme ya...
almıcam ben vazgeçtim...
eşim kızar öyle kredi kartı falan güvenmez...
günaşırıya devam :)

cnm hiç bi tehlkesi yok site guvenli ben çok aldm ggden hiç bi sıkntı olmadı çok şükür ...ama ovucan konusunda ovucan strese sokuo insanı bu bi gerçek ama yumrtlama gününü de blıosn net olrak hem avantajlı hem dezavantjlı bşey bnm de iki ovucnm kaldı onları kullancm yne alrmıyım ben de blmıorm açkçası:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…