cnm hiç bi tehlkesi yok site guvenli ben çok aldm ggden hiç bi sıkntı olmadı çok şükür ...ama ovucan konusunda ovucan strese sokuo insanı bu bi gerçek ama yumrtlama gününü de blıosn net olrak hem avantajlı hem dezavantjlı bşey bnm de iki ovucnm kaldı onları kullancm yne alrmıyım ben de blmıorm açkçası:44:
gecmis olsun canim benim dikkat edin kendinize. burda kis oluyor canim ama bu sene hala daha cok sogumadi.. sadece sabah erken saatte cok soguk oluyor o kadar ama hava cok iyi .. ya karnim cok ac ama evdeki yemekleri yemek istemiom. onume getirseler yaa.. ya tr de olsam anamin evinden cikmazdim sanirim su an oyle ihtiyac duyuyorum ki.. ve artik acliktan midemde rahatsiz olmaya basladii
Oflu cum bazı eczanalerde satılıyor istersen çevrendeki eczanelere bir sor mutlaka birinden birinde vardır
Düzenli ilişki oluyorsa zaten gerek yokya zaten olsa da olmasa da benim kociş alıştı iki günde bir oluyo ilişki bizde :)..
bazen de her gün...
boşuna almama gerek yok sanırım..
eşimden gizli alacaktım zaten...
kısmet olmadı..
inşşallah şubat ayı hayırlı olur...
Eve koşu bandı almaktansa haftada iki gün spora gitmek daha mantıklı.Orda daha çok aletten faydalanabileceksin.Hemde günü belli ssati belli evde olunca insan boşlar yapmaz düzenliMerhaba duygum
Spor salonuna yazıldım
Haftada iki gidiyorum
İyi bir sey ama
Acaba eve kosu bandı alsamiydim
Bunun yerine diye de düşündüm
Merhaba duygum
Spor salonuna yazıldım
Haftada iki gidiyorum
İyi bir sey ama
Acaba eve kosu bandı alsamiydim
Bunun yerine diye de düşündüm
ya zaten olsa da olmasa da benim kociş alıştı iki günde bir oluyo ilişki bizde :)..
bazen de her gün...
boşuna almama gerek yok sanırım..
eşimden gizli alacaktım zaten...
kısmet olmadı..
inşşallah şubat ayı hayırlı olur...
kUZUm ya eczanelerde pahalı oluyo..
vazgeçtim zaten :)
ben bol bol gebelik testi alayım :)
2 tane almıştı eşim diğer aya kaldı
Düzenli ilişki oluyorsa zaten gerek yokHem eşinden gizli alacaksan boşver tatlım en iyisi sen düzenli ilişkiye devam.Aslında bizde de düzenli ilişki oluyor ama ben presedi tam gününde kullanmak için ziyan olmaması için bu ay ovuasyon testi kullandım.
Eve koşu bandı almaktansa haftada iki gün spora gitmek daha mantıklı.Orda daha çok aletten faydalanabileceksin.Hemde günü belli ssati belli evde olunca insan boşlar yapmaz düzenliHuzurum sakıncası yoksa kaç kilosun
çok guzel huzurumbnm de çok yaknmda açldı kocamn bi spor merkezi ama daha yeni açlmş kadınlar için gun ayarlamamşlar daha ...ben de ayrı gun olsn istiyorum kadın kadına olursa çok daha rahat cunku ...gtcm heralde bi ardasla gtcz biz dee... cnm yaa ben evi oyle bi doldrmşm ki evm zaten çok buyuk degl ama her yer dolu hatta yaza bazı degşlkler yapcm bebişme yer aççm çocuk odasnda yer olsa otrma odama ozellkle ben de almak istedm cnm koşu bandı ama maalesf :26:bi de evde de olsa yne bnmem gibi gelıo leslieyi de ihmal ettm kaç gundur sınavlar var şimdi onlara bakıorm bi kaç gun daha ihmal ederm ama mesela spor salonu olnca gdıosn yapıosn sporunu gelıosn daha planlı iii oluo bence
iyi akşamlar kızlar nasılsınız. puffy hamileymiş galiba çok sevindimmmmmmmmmmmm.
Dogru diyorsun canim evde boslardim kesin
Ama salon olayı da ahim sahim bir sey değilmiş
Canim benim kilom az 52 ama bölgesel kilom var
Yukarı tarafım zayif ama bacaklarım resmen tombis
Baba tarafına çekmişim iste
Bir de hareketsiz kaldım is yerinde surekli oturuyorum
Var ya artık iki adım yürümek zor geliyor
Merhaba canim
Aksam okudum yazdıklarını
Once korktum sonra koptum
Biz de bebis düşündüğümüzden beri hastanelerdeyim
Her gun bir şeyim çıkıyor
Sanırım saglıgımıza kendimize odaklandık
En motive eden tarafı bir suru para dökmüş olmak
O yuzden mutlaka gidiyosun
Umarım bebisin baskın yapar da sana
Bir an once odayı kapar
Bizim de boş odamız esimin calışma odası
Bebis istemeye basladi ama
Odadan olacak haberi yok
Evet kilon süpermiş.Ama bölgesel fazlalıkların varsa sen kendini daha iyi bilirsin
Aslında kilo fazlalığımız olduğunu farkettiğimiz anda bir iki kilo bile olsa boşvermememiz lazım
Sonra başa çıkılmaz bir hal alıyor
Ben kendimi bildim bileli 54 kilodan fazlasına çıkmamıştım.
Ama iki yıldır kilolar aldı başını gidiyor.
En son 62 ye kadar çıkmıştım bu ara iştahım yok 59 a düştüm.
50 kilo olsam çok mutlu olucam ama bunun için hiçbir çaba sarfetmiyorum.
Yaza kadar hamile kaldım kaldım kalamazsam çok sıkı bir diyet ve spora başlayıp 50 kiloya inicem.
Ama inşallah hamile kalırım ve bebeişim doğduktan sonra onun peşinde koştururken veririm kiloları
İyi geceler kızlar
GuZel dileklerimizi dileyelim
Kalplerimizi acalım
Herkes adına iyilik mutluluk isteyelim
Yeni bir güne yeni bir umuda uyanmak üzere
Yatalım
Allah hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?