Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol huzurum utandım

Evet benim rahat ettiğim kilo 50
Ama bebiş olsunda tek sorunumuz bu doğum kilolarını nasıl vereceğiz olsun inşallah

bende iyiyim canım eşine sperm testi yaptırmışsınız galiba hareket azmış yanlış hatırlamıyosam

evet bizim öyle bir sorunumuz oluştu..
ama kürlerle aşılamayacak bişey değil..

canım ben çıkıyorum,öpüyorum seni çok,görüşürüz

arada göz atıyorum buraya kuzum aslında iş var kkde
iyiyim diyim,daha iyi olabilmek umuduyla..
sen nasılsın?

Gunaydin hanimlar,

Meg, beni hamileler listesine alabilir misin, canim? :) Dun ve bu gun doktora gittim, batim 10 ocakti, ama normalda bir kac gun once gelir. Bayagi da bir belirtiler vardi. Kan testi yaptirdim, pozitif cikti, neredeyse 3-4 haftalik. Bu ay pek umidim yoktu, ama bebishim beni fazla bekletmedi, saolsun :) Cok mutluyum, ALLAHim bu sefer kucagima almayi da nasip eder, inshallah. ALLAH hepinizden razi olsun, ve inshallah en kisa zamanda sizi de boyle sevindirsin :)

Çok sevindim.Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
Ne gibi belirtilerin vardı?
Benim batta bugün ama her an adet olacakmışım gibi.
Sen nekadar zamandır bebeiş istiyordun?
Buay farklı birşey denemişmiydin?

ALLAH razi olsun, canim. Oncelikle halsizlik ve kasik agrilariyla bashladi, o kadar halsiz oluyordum ki, ellerim titriyordu, ben de hemen gidip test almishtim, 30 aralikta, ama o zaman bi shey cikmamishti, sonra sivilceler filan cikti ve kasik agrilari bayagi sikilashti, her an adet olucakmishim gibi hissediyordum, 8 ocakta artik sivilceler gitmeye bashladi ama adetim gelmedi, o zaman bayagi bir kushkulandim, zaten sabahi da gidip test aldim 2 marka, ikisinde de cikti. Aslinda bu bizim ilk ayimizdi :) Ama bu ay beklemiyordum, cunku yumurtlama donemine denk getiremedigimi dushunuyordum, bu ay icinde sadece 2 defa calishmamiz olmushtu, demek ki, birinden birinde tuttu :) ALLAH sizleri de fazla bekletmesin, kizlar, cok guzel bi duygu. EN kisa zamanda o guzel ALLAHim sizlere de bunu yashamayi nasip eder.

Canim, ben farkli bir shey yapmadim, ilk hamilelikteki gibi yine ilishkiden sonra ayagimi yatagin bashina kaldirdim, en az 20-25 dk, oylece durdum. Ishe yariyor herhalde. Bunu denemediyseniz bir deneyin bakalim.

yokummuş kapıda ödeme ya...
almıcam ben vazgeçtim...
eşim kızar öyle kredi kartı falan güvenmez...
günaşırıya devam :)

canım yine de bir eşine söylesen.Sanal kart denilen birşey var sadece internet ödemelerinde kullanılıyor. Benim eşim de hiç öyle numarasını vermez netten ama sanal kartla yaptık biz. Geçen sene almıştım ilk gg den hiçbir sorun yaşamadım 2 güne de elimdeydi testlerim ayrıca paketin üzerinde ovulasyon testi diye de yazmıyor bilgi verilmiyor bu da güzel birşey.

Iyi geceler kizlar uyku tutmadi bende pogaca yapiyorum simdi. :)

ahh canımm heyecandan tabii nomaldir bende böyle olurum kesin yaa.

Günaydın bu arada kızlarr.. İnşallah çok güzel bir gün olur. Burada öyle güzel kar var ki. Bütün gece yağdı her yer bembeyaz ama kartoğu oynayamadık işe geliyoruz ancak. Eskişehir'de öğrenciler nette sözleşmişler dün gece toplanıp kartopu oynamışlar tv de gösterdi sabah çok güzel olmuş. Haftasonu yağsaydı yürüyerek kahvaltıcımıza gidecektik giderken de kartoğu oynayıp sonra sıcacık çayımıız içip kahvaltımızı yapacaktık bayılırız karda yürümeye inşallah haftasonu biraz daha yağar.

Yeni ovulasyon testlerimizin de siparişini verdik gg den. Labuquik alıyorum bu sefer. Eşime nickimi şifremi diyecektim demiştim saha önce zaten aradı ee söyleyecektiktin bilgileri diye sonra tamam hatırladım ben verdim siparişi dedi çok sevindirik oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…