Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben de bugun sipariş vereyim
Yalnız bu aykırı ovulasyon günlerim
28-29-30 ve ben o günler Ankara'da olcam
Arkadaslari görmeye gideceğiz
Ne tesadüf di mi
Neyse zaten dk nin etkisi suruyordur

Ben de bugun sipariş vereyim
Yalnız bu aykırı ovulasyon günlerim
28-29-30 ve ben o günler Ankara'da olcam
Arkadaslari görmeye gideceğiz
Ne tesadüf di mi
Neyse zaten dk nin etkisi suruyordur

öncesinde olur artık canım sperm 72 saate kadar dayanabiliyor erkende yumurtlama olursa tutar belki.

Gunaydiiinnnn hurremlerimmmmm puffffyyyymmmmmm citir hurremimmmmm cok cok sevindim az mama yiyim gelicemmm

Günaydın canlarım. Benim uğur meleklerim
Sağlık ocağında kan verdim. Sonucu yarın alıcakmışız ama ben probelme olcağını sanmıyorum. Testin fotoyuda eklyim size, hatta bide gece yaptığım poğaçalarıda eklemek istiyorum. Gerçi evde unuttum hepsini ama olsun

Gunaydiiinnnn hurremlerimmmmm puffffyyyymmmmmm citir hurremimmmmm cok cok sevindim az mama yiyim gelicemmm

çok sağol datlum benim, herkes tebrik etmiş. tek tek alıntı yapmadım. Teşekkürüm yerine rabbim sizlere bebek nasip etsin diye dua ediyorum. Heycandan her yerin titriyor hala

canım sağlık ocakları bir gün sonra veriyor valla çok heyecanlı ama testi zaten hiç şüpheye yol açmayacak şekilde çıkmış canım yaa.. Ama kan sonucunda öğrenmek başka tabii. Ohh poğaçaları da yapmışsın sabahın bir körü. Çok güzel görünüyorlar. Bu resmi albüme koy, bebeğine sana hamile olduğumu öğrendiğim zaman yapmıştım heyecandan uyuyamayıp dersin..

ajanda bakıyorum zaten ona neler yazıcam.
İlginç bir şey oldu akşam, ben testi yapıcağımı eşime falan söylemedim tabi başka kimseyede, eşim bana dediki sana süprizim var, bende ona dedim benimde sana süprizim var diye.
Ben patik örmüştüm bebeğime, onun için testi koydum. Üzerinede ben anneme annem sana emanet baba yazdım. Kalpli bir kutunun içine koydum oda bebek patiği almış ve paketletmiş
Aynı anda açtık ve şok olduk sanki sözleşmiş gibi.
Ama o bana ta gündüzden bellimi olur belki 9 ay hiç hasta olmazsın demişti gülmüştüm.
Bu arada eşimin gizliden içtiği ilaç ginseng li bişey miş.

çok sağol datlum benim, herkes tebrik etmiş. tek tek alıntı yapmadım. Teşekkürüm yerine rabbim sizlere bebek nasip etsin diye dua ediyorum. Heycandan her yerin titriyor hala

Kan testinIn degerleri cok yuksek cikacak bence ikinci cizik tombis tombis el salliyo fotodan :))))

Ginseng erkekler icin zaten cinsel performansi arttirmak icindi sanirim hatta bazi aktarlar adam otu diye satiyo benim bildigim adamin icine dogmus demekki sukurler olsun canimmm

Ben evlendigimden beri poaca yapamiyorum unuttum resmen netten aldigim tariflerde hic guzel degil bana tarif verinnnnn

çook tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....darısı başımıza..

Ben evlendigimden beri poaca yapamiyorum unuttum resmen netten aldigim tariflerde hic guzel degil bana tarif verinnnnn

canım sana dün yaptığımı yazıyım. Patatesli yapmıştım ben.

3 su bardağı un -1,5 su bardağı yoğurt -1 çay bardağı sıvı yağ- 1 yumurta- 2 kaşık tereyağ(oda sıcağında erimişi olsun)- 1 kaşık tuz- 1 paket kabartma tozu
İçinede 2 patates haşla rendele, karabiber kırmızı biber ve 1 kaşık tuz koy.

Önce yoğurt svı yağ tereyağ ve yumurtanın beyazını karıştır. Sonra içine un tuz ve kabartma tozunuda ekle. Yumuşak kıvamlı bir hamur olsun. Hamuru 15-20 dakika dinlenmeye bırak.
Sonra elinde ceviz büyüklüğünde al top top yuvarla ez içine patates peynir ne ise koy etrafını kapat yuvarla kalan yumurtanın sarısıyla az sıvıyağ karıştırıp üzerine sür. 180 derecede ısınmış fırına at 30 dakikada hazır

ay inanmıyorum yaaa bizim kızların hepsi tek tek hamiş kalıyoo
Allahım ne bereketli
Ay canım yaa çok güzeel çok güzelll
bu poçişler nelii??
sankim galeta unlu gibi duruyoo heee

bende bugün çikolatalı punding soslu elmalı fındıklı toplar yaptım getirdim ama iş yerine

ay çok heveslendim yaaa bu ay bende hamile olsam keşkee
aslında daha dün diyodum kocama amaan bebek olmasın benim keyfim yerine diyodummm

Ben yapicam bunu bugun netten aldiklarim tutmuyodu ne hikmetse ahhh ahhh babamin evinde hamurisini hergun yapardim ama evlendim kocam sevmez zaten bide onca sorun sikinti ben hamileyim ama inanirmisin hala dusen bebeklerime agliyorum

günaydın kızlar puffy testinde poğaçalarda süper gözüküyorlar allah size sağlık sıhhat versin cnm
kızlar trt de ayhan ercan var hamile kalamayan bayanlar için tarif vercek az sonra

Ben yapicam bunu bugun netten aldiklarim tutmuyodu ne hikmetse ahhh ahhh babamin evinde hamurisini hergun yapardim ama evlendim kocam sevmez zaten bide onca sorun sikinti ben hamileyim ama inanirmisin hala dusen bebeklerime agliyorum

gamzem deme öyle yaaa bak rabbim bekletmedi hemen gönderdi meleğini sana benim görümcem 36 yaşında hayatında ilk defa geçen sene hamile kaldı sonra düşük yaptı hala kalamıyo umudu da azaldı

Canım sana hem kolay gelsin hem afiyet olsun. Normal patatesli poğaça :) Rabbim tez zamanda sizlerede versin inşallah

Bende eşime yaptım gce uyku tutmadı. Sabah işe getiricektim unutmuşum evde. Tadı çok güzel oluyor. Hem kıtır kıtır hem yumuşacık. Bu tarif tutar kuzum

günaydın kızlar puffy testinde poğaçalarda süper gözüküyorlar allah size sağlık sıhhat versin cnm
kızlar trt de ayhan ercan var hamile kalamayan bayanlar için tarif vercek az sonra

canım teşekkürler darısı başınıza inşallah.

Herkesten gebiş avatarı istiyorum Ben çok şımarık oldum bugün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…