Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

mrb kızlar moralim çok bozuk dr gittim kocaman bir kistim varmış dr herhan patlayabilir dedi dişarı atılıyormuş sanırım yada ameliyat olmam gerebilirmiş anlamadım gitti çok koryom bilgisi olan varmı
canım korkma,arkadaşların çoğunda da olabiliyor bu kist
muhtelemen kendiliğinden atılacaktır
patlama dediği odur ya ne patlaması korkma sen
bol soğan ye ya da soğan kürü yap bence kist için
geçmiş olsun canım
doğru kasılmalar için veriyorlarmış
ben de yarın kan tahlillerimi yeniletcem de acaba kalsiyuma falan bakarlar mı kanda diye merak ettim

20 mi ama benimkinde 30 tane var canım 22 23 kullandım gerisi duruyo yanlış birşey kullanmadım umarımm
yok ya 30 taneymiş zaten ben yanlış hatırladım

tamam canım anladımmm o zaman doktora 3. gün gideceğim için dönerkende alırız başlarımm inşş hayırlısı olur kuzumm çok sağolasın

istersen doktoruna da yazdırabilirsin
genelde doktorlar kullanımını destekliyor bu hapın
zaten bana kadın doğumcum vermişti bu ilacı
hamile kalmayı da kolaylaştırır demişti
tabi bana prolaktin için verdi ama hiçbir sorunu olmayanlarda da çok işe yaradığını gördük

başka bir tane alıp yap canım ama markası iyi olsun ceartine sakın alma çok kötü bir test o aklında bulunsun
sıkışırız biz yaa problem olmaz ben ayaktada giderim yer yoksa eğer

inşallah sen oturursun canım o koltuğa elibesesle ben talibiz ama senin bat bugün bizim daha var o yüzden biz sonra geliriz yanına

Son düzenleme:

yazıyomuu canımm iyi o zaman söylerimm ben o zaman ama içimde öyle bir his varkii sanki bu aydan sonra benimde bebiişim gelicek genelde hislerim çok kuvvetli değildir ama çok gönülden hissedersem gerçekten oluyo kuzucummm inş herşey yoluna girer ve rabbim gönlüme göre verir tüm isteyenlere bekleyenlere nasip eder bitanem AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

amin canım
inşallah hislerin doğru çıkar

doktorlar yazıyor
ama bazıları gereksiz görüyor tabi kullanma diyor
sen sor eğer yazarsa yazsın
yazmazsa da bence sen kullan
araştırdım da adet düzensizliğine ve adet sancısına iyi geliyormuş dersin

senin içine sindiyse sıkıntı yok o zaman canım güle güle kullanınnn

senin içine sindiyse sıkıntı yok o zaman canım güle güle kullanınnn

sağol canım
babamız makina mühendisi olduğundan heralde ince eleyip sık dokuyo
dün arabaya yüklenip duruyo
napıyosun ya dedim seni değil bebeği taşıcak o
heryerini sağlamlık testine tabi tuttu

inş canım dedigin gibi olur ben ameliyattan falan korkuyorum 10 gün geçikti adedim ne zaman gelecegide belli degil 49mm olmuş kist

kuzumm doktor vermese bile ben kesinlikle alıcam mutlaka yanii kullanıcamm çünkü bu ayla birlikte 2 ayım kaldı sneyi doldurmaya çocuğum olmuyo diyicemm zaten çevramdeki herkes sorup duruyo sinir oluyorum bari elimizden geleni yapalım taktiri rabbime kalmıii gülümmm

ya bende anlamadım dr tam bilgi vermedi yarın başka dr gitmeyi düşünüyorum

canım bencde hiç durma başka doktora git bak ben özele gitmiştim 8 ay önce bebek için ilk denememizdi gittim doktor kist var dedi tahlil verdi gittik yaptırmaya bize 350 liralık fatura çıkardılar neyse yaptırdık gittik birşey yok dedi sonra rahimde yara var dedi inanmadım sonra başka doktora gittim hiç birşeyin yok dedi ne yumurtalıklarda ne rahimde nede hormon testlerimde sonuçta ben daha yeni evliydimm çocuğum hiç olmamış dediklerine bak yetmedi ilk aydan çocuğumuz olmadı diye eşimde tahliller yapalım dedi niye olmuyo diye salak doktor daha ilk denememiz yaniii diyeceğim şu ki bebeğimm hemen inanma inş birşey yoktur rabbim hayırlısını nasip etsin git başka doktora bakalım ne diyecek emi kzuzummm

[]

sağol canım
babamız makina mühendisi olduğundan heralde ince eleyip sık dokuyo
dün arabaya yüklenip duruyo
napıyosun ya dedim seni değil bebeği taşıcak o
heryerini sağlamlık testine tabi tuttu

önce o sıftah yaptı demekki canımmm iyi elinde kalmamış çok şükür hala sağlam dimi
benim ki hesin çoktan bir yerini yok etmişti
bu arada ilda nerde misafirleri kaç günlüğüne gelmişti ki:44::44::44:
dr ma gitti acaba

inş canım dedigin gibi olur ben ameliyattan falan korkuyorum 10 gün geçikti adedim ne zaman gelecegide belli degil 49mm olmuş kist

Tatlim benim kistim patladi hastanede yattim cokta basit degil cok agri yapiyo apandisit diye gittim ama kistle beraber damarlarda patlayabilir bence dr kontrollerini aksatma ben yasadim biliyorum ama sunu soyleyebilirim hamilelige ebgel degil kesinlikle ben 2. kez hamileyim

kızlar merhabaa nasılsıınız bakalım varmı güsel haberler.dualarım sizlerle.bnm bebiş te 6 haftalık oldu. çok şükür sorunsuz bi hamilelik geçiriyom darısı olmayanların başına hepinizi çok öptümm

maşallah canım size
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlaaarrrr:80: doktordan geldik. öyle mutluyum ki Allah'ıma şükürler olsun. ultrasonda bebişimizin kalp atışlarını gördük ve dinledik. hiç bu kadar sevinmemiştik. resmen ağzımız kulaklarımızdaydı. bundan 10 gün önce lekelenme sebebiyle gitmiştik doktora. o yüzden endişelerim vardı. ama şükür ki her şey yolunda boyunu ölçtü. daha 1 cm bile değil fasulyemiz. ilk fotomuzu da aldık durup durup bakıyorum. annemi aradım, anlattım. "çok tatlı yaaa" dedim. bana çok güldü. tatlı olduğunu nasıl görebildin diye. pıtpıtları bile tatlı onun. sağlıkla gelsiin inşallah meleğim... Allah size de yaşatsın bu duyguyu inşallahhh

hayırlı olsun canm rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bizim ve tüm bebek bekleyenlerin.kaç haftalık seninki biz daha gitmedik kalp atışlarını duymaya

Dun ultrasona Girdigimizde bize 2 tane ultrason fotosu verdi dr fotonun biri yuzu digeri totosu ve pipisi :) dun aksam bakiyoruz kocamla allahim o bacaklar o kadar kucuk ki kocam dogdumu 3 ay dokunmam ben bebege sakin kucagima falan verme diyo :)

hayırlı olsun canm rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bizim ve tüm bebek bekleyenlerin.kaç haftalık seninki biz daha gitmedik kalp atışlarını duymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…