canım korkma,arkadaşların çoğunda da olabiliyor bu kistmrb kızlar moralim çok bozuk dr gittim kocaman bir kistim varmış dr herhan patlayabilir dedi dişarı atılıyormuş sanırım yada ameliyat olmam gerebilirmiş anlamadım gitti çok koryom bilgisi olan varmı
geçmiş olsun canımFerda ben agrim yuzunden gittim ultrasona aldi once cok siddetli kasik agrim bicakla oyuyolar sanki kasilma gordu sanirim sadece bebek iyi ama kalsiyum ve magnezyum baslicam dedi ebeme sordum kasilmadan vermistir dedi tahlilide sonra yapti kum dokuyomusum ole soyledi
yok ya 30 taneymiş zaten ben yanlış hatırladım20 miama benimkinde 30 tane var canım 22 23 kullandım gerisi duruyo yanlış birşey kullanmadım umarımm
tamam canım anladımmm o zaman doktora 3. gün gideceğim için dönerkende alırız başlarımm inşş hayırlısı olur kuzumm çok sağolasın
başka bir tane alıp yap canım ama markası iyi olsun ceartine sakın alma çok kötü bir test o aklında bulunsunslm arkadaşlar.bana akıl verin yaaa.benim reglim geçeli 6 gün oldu.dün sabah test yaptım testte önce pozitif çıktı sonra birden silindi falan kafam karıştı nasıl oluyo dedim bikaç gün daha bekliyimmi napim :44::44::44::44::44::44::44:
sıkışırız biz yaa problem olmaz ben ayaktada giderim yer yoksa eğer
istersen doktoruna da yazdırabilirsin
genelde doktorlar kullanımını destekliyor bu hapın
zaten bana kadın doğumcum vermişti bu ilacı
hamile kalmayı da kolaylaştırır demişti
tabi bana prolaktin için verdi ama hiçbir sorunu olmayanlarda da çok işe yaradığını gördük
geçmiş olsun canım patlama nasıl oluyo anlamadım hadi ameliyat tamamda tam olarak anlatırmısın netten falan araştıralım kuzucummm:44::44::44::44:
yazıyomuu canımm iyi o zaman söylerimm ben o zaman ama içimde öyle bir his varkii sanki bu aydan sonra benimde bebiişim gelicek genelde hislerim çok kuvvetli değildir ama çok gönülden hissedersem gerçekten oluyo kuzucummm inş herşey yoluna girer ve rabbim gönlüme göre verir tüm isteyenlere bekleyenlere nasip eder bitanem AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım elibeses yazmış
adetin 2-3. günü başlanıyor
adete 1 hafta 10 gün kala da bırak
eczaneden bulabilirsin ismi agnucaston
geçmiş olsun canım
git bakalım bi doktora ne dicek
iade edebilirz değiştirebiliriz de
ama bizim arabaya özel bişey değil
ben ayrı ayrı aldığımdan öyle oldu
benim için hiç sorun değil
ya bilsem de bundan alırdım yine, çünkü emsalleri çok pahalı
zaten ilk 2-3 ay zor çıkarız dışarı
kalan 3 ayda da idare eder bizi ya değiştirmeye gerek yok gibi
ilda hapını kullandı canım
canım bırakırsan da doğal yoldan almaya bak
bol peynir süt dereot brokoli falan yersen sıkıntı olmaz heralde
ya da gece iç yat dene bi
kalsiyumla iligli bir tahlil yaptı mı doktor
yoksa öylesine mi verdi
tabi ki canım
10. koltuğa talip çok ama sıkıştırırız
senin içine sindiyse sıkıntı yok o zaman canım güle güle kullanınnn
Kuzucum korkulacak bir durum yok. Sadece kist patlarken ağrın olucak ve o dönem adetin daha yoğun olabilir. İşyerinden arkadaşımında kist varmış patlamış. Apandisitten falan korktular ama sadece kistmiş. O nedenle telaşlanma, o kendi kendini imha edecek. Hayıt kullanırsın sonrasında da olur biter. Bu arkadaşımın 3,5 yaşında da kızı var yani. kist patladığında yeni evliymiş daha. Rahat ol kafana takma. Patlasında gitsin bir an evvel inşallah.
amin canım
inşallah hislerin doğru çıkar
doktorlar yazıyor
ama bazıları gereksiz görüyor tabi kullanma diyor
sen sor eğer yazarsa yazsın
yazmazsa da bence sen kullan
araştırdım da adet düzensizliğine ve adet sancısına iyi geliyormuş dersin
ya bende anlamadım dr tam bilgi vermedi yarın başka dr gitmeyi düşünüyorum
sağol canım
babamız makina mühendisi olduğundan heralde ince eleyip sık dokuyo
dün arabaya yüklenip duruyo
napıyosun ya dedim seni değil bebeği taşıcak o
heryerini sağlamlık testine tabi tuttu
inş canım dedigin gibi olur ben ameliyattan falan korkuyorum 10 gün geçikti adedim ne zaman gelecegide belli degil 49mm olmuş kist
kızlar merhabaa nasılsıınız bakalım varmı güsel haberler.dualarım sizlerle.bnm bebiş te 6 haftalık oldu.çok şükür sorunsuz bi hamilelik geçiriyom darısı olmayanların başına hepinizi çok öptümm
merhaba kızlaaarrrr:80: doktordan geldik. öyle mutluyum ki Allah'ıma şükürler olsun. ultrasonda bebişimizin kalp atışlarını gördük ve dinledik. hiç bu kadar sevinmemiştik. resmen ağzımız kulaklarımızdaydı. bundan 10 gün önce lekelenme sebebiyle gitmiştik doktora. o yüzden endişelerim vardı. ama şükür ki her şey yolunda boyunu ölçtü. daha 1 cm bile değil fasulyemiz. ilk fotomuzu da aldık durup durup bakıyorum. annemi aradım, anlattım. "çok tatlı yaaa" dedim. bana çok güldü. tatlı olduğunu nasıl görebildin diye. pıtpıtları bile tatlı onun. sağlıkla gelsiin inşallah meleğim... Allah size de yaşatsın bu duyguyu inşallahhh
maşallah canım size
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba kızlaaarrrr:80: doktordan geldik. öyle mutluyum ki Allah'ıma şükürler olsun. ultrasonda bebişimizin kalp atışlarını gördük ve dinledik. hiç bu kadar sevinmemiştik. resmen ağzımız kulaklarımızdaydı. bundan 10 gün önce lekelenme sebebiyle gitmiştik doktora. o yüzden endişelerim vardı. ama şükür ki her şey yolunda boyunu ölçtü. daha 1 cm bile değil fasulyemiz. ilk fotomuzu da aldık durup durup bakıyorum. annemi aradım, anlattım. "çok tatlı yaaa" dedim. bana çok güldü. tatlı olduğunu nasıl görebildin diye. pıtpıtları bile tatlı onun. sağlıkla gelsiin inşallah meleğim... Allah size de yaşatsın bu duyguyu inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?