neyseki sağlam canım[]
önce o sıftah yaptı demekki canımmm iyi elinde kalmamış çok şükür hala sağlam dimi
benim ki hesin çoktan bir yerini yok etmişti
bu arada ilda nerde misafirleri kaç günlüğüne gelmişti ki:44::44::44:
dr ma gitti acaba
hoşgeldin canımkızlar merhabaa nasılsıınız bakalım varmı güsel haberler.dualarım sizlerle.bnm bebiş te 6 haftalık oldu.çok şükür sorunsuz bi hamilelik geçiriyom darısı olmayanların başına hepinizi çok öptümm
maşallah canım bebişinemerhaba kızlaaarrrr:80: doktordan geldik. öyle mutluyum ki Allah'ıma şükürler olsun. ultrasonda bebişimizin kalp atışlarını gördük ve dinledik. hiç bu kadar sevinmemiştik. resmen ağzımız kulaklarımızdaydı. bundan 10 gün önce lekelenme sebebiyle gitmiştik doktora. o yüzden endişelerim vardı. ama şükür ki her şey yolunda boyunu ölçtü. daha 1 cm bile değil fasulyemiz. ilk fotomuzu da aldık durup durup bakıyorum. annemi aradım, anlattım. "çok tatlı yaaa" dedim. bana çok güldü. tatlı olduğunu nasıl görebildin diye. pıtpıtları bile tatlı onun. sağlıkla gelsiin inşallah meleğim... Allah size de yaşatsın bu duyguyu inşallahhh
merhaba kızlaaarrrr:80: doktordan geldik. öyle mutluyum ki Allah'ıma şükürler olsun. ultrasonda bebişimizin kalp atışlarını gördük ve dinledik. hiç bu kadar sevinmemiştik. resmen ağzımız kulaklarımızdaydı. bundan 10 gün önce lekelenme sebebiyle gitmiştik doktora. o yüzden endişelerim vardı. ama şükür ki her şey yolunda boyunu ölçtü. daha 1 cm bile değil fasulyemiz. ilk fotomuzu da aldık durup durup bakıyorum. annemi aradım, anlattım. "çok tatlı yaaa" dedim. bana çok güldü. tatlı olduğunu nasıl görebildin diye. pıtpıtları bile tatlı onun. sağlıkla gelsiin inşallah meleğim... Allah size de yaşatsın bu duyguyu inşallahhh
neyseki sağlam canım
testi geçti yani
bilmiyorum ki canım ilda nerde
misafirleri gittiyse bile muhtemelen uyuyodur
hoşgeldin canım
tekrar tekrar tebrikler
listeye ayını da eklemek istiyorum da
kaçıncı ayında hamile kaldın
ve o ay özel bişey kullandın mı?
maşallah canım bebişine
öyle hızlı gelişiyorlarki, her gittiğinde daha bir büyümüş olacak
Allahımın mucizesine inanamayacaksın yaa harika bişey
hayırlı olsun canm rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bizim ve tüm bebek bekleyenlerin.kaç haftalık seninki biz daha gitmedik kalp atışlarını duymaya
merhaba kızlaaarrrr:80: doktordan geldik. öyle mutluyum ki Allah'ıma şükürler olsun. ultrasonda bebişimizin kalp neyseki sağlam canım
testi geçti yani
bilmiyorum ki canım ilda nerde
misafirleri gittiyse bile muhtemelen uyuyodur
uyuya uyuya size yetişecek bu kızın bebeği
sağol cnm amin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. seni de tebrik ederim taze anne adayı . biz 6+4 üz .
mrb anım herkeze selam bende tvden eni duydum soğan kürünü yakın da bende başlamayı düşünüyorum inşş hamiş oluruz hayırlı herşe içinslm kızlar ,
nasuılsınız bakalım bende soğan suyu kürüne başladım 3 gündür devam ediyorum 10 günüm felan kaldı bitireccem
inşlh işe yarar buundan çok umutluyum bu yolla çevremde çok kişin hamiş olduğunu duymuştum hayırlısı bakalım bekliyorum
mrb anım herkeze selam bende tvden eni duydum soğan kürünü yakın da bende başlamayı düşünüyorum inşş hamiş oluruz hayırlı herşe için
inş hepimiz için hayırlısı olur:)kesinlikle tavsiye ederim gerçekten 3 gündür faydasını gördüm 2 gündür akıntım başladı ve normalde ben okadar doktora gittim kontrole akıntın yok dediler hep ama varmış onu gördüm içimin temizlendiğini hissediyorum resmen..
canım korkma,arkadaşların çoğunda da olabiliyor bu kist
muhtelemen kendiliğinden atılacaktır
patlama dediği odur ya ne patlaması korkma sen
bol soğan ye ya da soğan kürü yap bence kist için
geçmiş olsun canım
doğru kasılmalar için veriyorlarmış
ben de yarın kan tahlillerimi yeniletcem de acaba kalsiyuma falan bakarlar mı kanda diye merak ettim
yok ya 30 taneymiş zaten ben yanlış hatırladım
başka bir tane alıp yap canım ama markası iyi olsun ceartine sakın alma çok kötü bir test o aklında bulunsun
inşallah sen oturursun canım o koltuğa elibesesle ben talibiz ama senin bat bugün bizim daha var o yüzden biz sonra geliriz yanına
korktum biran :18:
canım benim ALLAH o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah ben oturamasamda siz oturun o koltuğa inşallahhh aaammmiiiiiiiiiiinnnnn
inşalllahhhhh inşalllllahhhçoksağol canım
kim oturursa çok mutlu olucaz zaten
ama ben bu ay umutluyum topikten de kendimden de çok hamiş olacak bu ay inşallah
çoksağol canım
kim oturursa çok mutlu olucaz zaten
ama ben bu ay umutluyum topikten de kendimden de çok hamiş olacak bu ay inşallah
Kiz yaptim poacalari cok guzel oldu yalniz ben 1.5 yogurt yerine 1 bardak sut koydum ben sadece suzme yogurt kullaniyom emin olamadimmm onu koymaya ama super oldulaar sagol kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?