Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neyseki sağlam canım
testi geçti yani
bilmiyorum ki canım ilda nerde
misafirleri gittiyse bile muhtemelen uyuyodur

hoşgeldin canım
tekrar tekrar tebrikler
listeye ayını da eklemek istiyorum da
kaçıncı ayında hamile kaldın
ve o ay özel bişey kullandın mı?

maşallah canım bebişine
öyle hızlı gelişiyorlarki, her gittiğinde daha bir büyümüş olacak
Allahımın mucizesine inanamayacaksın yaa harika bişey

çok sevindim canım maşallah ona bak iyi çıkacak dedim pıt pıtlarıda duymuşsunuz
aminnnnnnn canım bizede yaşatsın allahım bu duyguyu inşallah

klomen tedavisinde 2. ayımda hamile kaldımcanm. aralık ta yani çok teşekkür ederim bu arada

hayırlı olsun canm rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin bizim ve tüm bebek bekleyenlerin.kaç haftalık seninki biz daha gitmedik kalp atışlarını duymaya

sağol cnm amin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. seni de tebrik ederim taze anne adayı . biz 6+4 üz .

sağol cnm amin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. seni de tebrik ederim taze anne adayı . biz 6+4 üz .

hımm bzde bu hafta içinde gidicez duyabiliriz herhalde saol canm bnde seni tebrik ederim allahm bugünleride gösterdi şükürler olsun

slm kızlar ,
nasuılsınız bakalım bende soğan suyu kürüne başladım 3 gündür devam ediyorum 10 günüm felan kaldı bitireccem
inşlh işe yarar buundan çok umutluyum bu yolla çevremde çok kişin hamiş olduğunu duymuştum hayırlısı bakalım bekliyorum

maşallah canım bebişine
öyle hızlı gelişiyorlarki, her gittiğinde daha bir büyümüş olacak
Allahımın mucizesine inanamayacaksın yaa harika bişey[/QUOTE]

evet cnım. bugün daha bi inandım hamile olduğuma. çok başka bir şeymiş. doktor 15 gün sonra çağırdı ama araya tatil girecek ve biz bursaya gideceğiz ailemin yanına. artık dönüşte bir daha görürüz inşallah. onlar Allahın insanoğluna verdiği en büyük mucize bence...

umutege16
çok sevindim canım maşallah ona bak iyi çıkacak dedim pıt pıtlarıda duymuşsunuz
aminnnnnnn canım bizede yaşatsın allahım bu duyguyu inşallah

sağolasın cnm benim. evet gerçekten umduğumdan güzeell bir sürprizle karşılaştım. ben de bebeğimi beklerken çok sıkıntılar çektim. ama hepsi geçiyor. inşallah Rabbim size de nasip edecek o güzel günleri. can-ı gönülden istiyorum bunu...

mrb anım herkeze selam bende tvden eni duydum soğan kürünü yakın da bende başlamayı düşünüyorum inşş hamiş oluruz hayırlı herşe için

mrb anım herkeze selam bende tvden eni duydum soğan kürünü yakın da bende başlamayı düşünüyorum inşş hamiş oluruz hayırlı herşe için

kesinlikle tavsiye ederim gerçekten 3 gündür faydasını gördüm 2 gündür akıntım başladı ve normalde ben okadar doktora gittim kontrole akıntın yok dediler hep ama varmış onu gördüm içimin temizlendiğini hissediyorum resmen..

Son düzenleme:
inş hepimiz için hayırlısı olur:)

korktum biran :18:

canım benim ALLAH o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah ben oturamasamda siz oturun o koltuğa inşallahhh aaammmiiiiiiiiiiinnnnn

korktum biran :18:

canım benim ALLAH o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah ben oturamasamda siz oturun o koltuğa inşallahhh aaammmiiiiiiiiiiinnnnn

çoksağol canım
kim oturursa çok mutlu olucaz zaten
ama ben bu ay umutluyum topikten de kendimden de çok hamiş olacak bu ay inşallah

emine senin bat bugünmüş yaa??
ee var mı bişey?

megandan haberi olan var mı?
bat dndü geldiler mi acaba

Kiz yaptim poacalari cok guzel oldu yalniz ben 1.5 yogurt yerine 1 bardak sut koydum ben sadece suzme yogurt kullaniyom emin olamadimmm onu koymaya ama super oldulaar sagol kuzum yaaa

Kiz yaptim poacalari cok guzel oldu yalniz ben 1.5 yogurt yerine 1 bardak sut koydum ben sadece suzme yogurt kullaniyom emin olamadimmm onu koymaya ama super oldulaar sagol kuzum yaaa

afiyet olsunn

canım senin çatlaklar ne alemde?
çatlıyomusun hala?
doktor bişey önerdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…