Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kiz yaptim poacalari cok guzel oldu yalniz ben 1.5 yogurt yerine 1 bardak sut koydum ben sadece suzme yogurt kullaniyom emin olamadimmm onu koymaya ama super oldulaar sagol kuzum yaaa
gamze bende istiyorum poaça tarifini yazarmısın şekerim
benim yaptığım bi tarif var ama pastane poaçası tarifi hazır gibi oluyo ben ev poaçası istiyorumm

Kiz yaptim poacalari cok guzel oldu yalniz ben 1.5 yogurt yerine 1 bardak sut koydum ben sadece suzme yogurt kullaniyom emin olamadimmm onu koymaya ama super oldulaar sagol kuzum yaaa

afiyet bal şeker olsun kuzum benim.Beğenmene çok sevindim. Bende gece yaptım o tarifi ilk yapışımdı çok şahane oldu.

afiyet olsunn

canım senin çatlaklar ne alemde?
çatlıyomusun hala?
doktor bişey önerdi mi?

Dr badem yagi demisti bende niveanin bebe yagini aldim suan yenileri olmadi yagdan sanirim ama ciddi catladim ben kotu gorunuyo hatta berbat igrenc otesi ama renkleri acilinca belli olmucak garanti beyaz cunku vucudum tek tesellim bu dusunce suan

Dr badem yagi demisti bende niveanin bebe yagini aldim suan yenileri olmadi yagdan sanirim ama ciddi catladim ben kotu gorunuyo hatta berbat igrenc otesi ama renkleri acilinca belli olmucak garanti beyaz cunku vucudum tek tesellim bu dusunce suan

merak etme canım
ilk çatladığında kırmızı olduğundan çok belli oluyor
sonra görüntüsü azalıyor biraz
benim de dizlerimin eklem yerlerinde var çocukluğumdan beri

şimdi internetten araştırdım da
çatlak oluşmaması için mustela krem demişler
fiyatına baktım da 150ml 70 tl
çok pahalı geldi yaa

gamze bende istiyorum poaça tarifini yazarmısın şekerim
benim yaptığım bi tarif var ama pastane poaçası tarifi hazır gibi oluyo ben ev poaçası istiyorumm

Banada sagolsun puffymmm verdi 3 sb un
1.5 sb yogurt
1 cb siviyag
1 yumurta
2 ck tereyag
1 kasik tuz
1 pk kabartma tozu

siviyag tereyag yogurt yumurtanin beyazini tuzu karistirdim sonraa unu ekledim 15 dk dinlendirdim sonra sekillendirdim peyniri koydum attim firina

Fiyatini gec ama catlagin tedavisi yada ilaci yok onemli olan derimizi nemli tutmak senin yag karisimin vardi hergun yatmadan suruver ne diye kaziklanacaz ki

Fiyatini gec ama catlagin tedavisi yada ilaci yok onemli olan derimizi nemli tutmak senin yag karisimin vardi hergun yatmadan suruver ne diye kaziklanacaz ki

canım bu tedavisi için değil
geçmediğini biliyorum
engellemek için
yağ karışımını sürüyorum zaten de ne biliyim ya
en az çatlakla sonlandırsak ne güzel olurr

tşkler cnım bi denerim bakalım puffym de tşkler

SLM kısslaarr listeye yeni hamişler eklenmiş. hayırlı olsun puffy ve moonriver.Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almay nasip etsin.darısıda bizlere inşallah

kızlar nasılsınız

pek giremiyorum malum misafir... bir de kuzen sürekli nette
ama sanırım yarın gidecekler

çoksağol canım
kim oturursa çok mutlu olucaz zaten
ama ben bu ay umutluyum topikten de kendimden de çok hamiş olacak bu ay inşallah
evet canım bende umutluyum valla inşallah herkesin melekleri gelicek ALLAH ın izniyleee
emine senin bat bugünmüş yaa??
ee var mı bişey?

megandan haberi olan var mı?
bat dndü geldiler mi acaba

evet ferdam bugün benim bat ben bu ay belirtilere göre erken yumurtladım 22 ile 25 arası oldu galiba adet belirtilerininde hepsini yaşadım ve geçti ben normalde göğüs ağrılarım hafiflediği gün adet olurum ama kaç gün oldu gelen giden yok :26:test aldım az önce am yapıp yapmamakta kararsızım ben yaa

canım erken yumurtladıysan zaten çıkar muhtelemen
ısrar etmicem tabi ama bence yap yaa
pozitif çıksa ne güzel olur

ildacım hoşgeldin

kızlar ya rahim duvarının kalınlaşması için benim yapabileceğim bişi var mı?bitkisel bişi felan ya da meyve felan.yoksa birşey yapmadan bekleyeyim mi??

kızlar nasılsınız

pek giremiyorum malum misafir... bir de kuzen sürekli nette
ama sanırım yarın gidecekler

slm cnm sen nasılsın bebiş nasıl sana çok yazdım hayırlı olsun diye sanırım görmedin çıkmıştın heralde neyse çok sevindim canım Allah tanmamına erdirsin inşlh bu arada aklıma sen geldin malum baza pozisyonu dün bi denedim haydi hayırlısı bakalım

canım erken yumurtladıysan zaten çıkar muhtelemen
ısrar etmicem tabi ama bence yap yaa
pozitif çıksa ne güzel olur

ildacım hoşgeldin

canım ya inşallah pozitif çıkar hayırlısıyla kızıma kardeş gelir güzel olurdu hayal etmek bile güzel belki yarın ilk idrarla yaparım ve burda sonucu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…