gamze bende istiyorum poaça tarifini yazarmısın şekerimKiz yaptim poacalari cok guzel oldu yalniz ben 1.5 yogurt yerine 1 bardak sut koydum ben sadece suzme yogurt kullaniyom emin olamadimmm onu koymaya ama super oldulaar sagol kuzum yaaa
Kiz yaptim poacalari cok guzel oldu yalniz ben 1.5 yogurt yerine 1 bardak sut koydum ben sadece suzme yogurt kullaniyom emin olamadimmm onu koymaya ama super oldulaar sagol kuzum yaaa
afiyet olsunn
canım senin çatlaklar ne alemde?
çatlıyomusun hala?
doktor bişey önerdi mi?
Dr badem yagi demisti bende niveanin bebe yagini aldim suan yenileri olmadi yagdan sanirim ama ciddi catladim ben kotu gorunuyo hatta berbat igrenc otesi ama renkleri acilinca belli olmucak garanti beyaz cunku vucudum tek tesellim bu dusunce suan
gamze bende istiyorum poaça tarifini yazarmısın şekerim
benim yaptığım bi tarif var ama pastane poaçası tarifi hazır gibi oluyo ben ev poaçası istiyorumm
merak etme canım
ilk çatladığında kırmızı olduğundan çok belli oluyor
sonra görüntüsü azalıyor biraz
benim de dizlerimin eklem yerlerinde var çocukluğumdan beri
şimdi internetten araştırdım da
çatlak oluşmaması için mustela krem demişler
fiyatına baktım da 150ml 70 tl
çok pahalı geldi yaa
Fiyatini gec ama catlagin tedavisi yada ilaci yok onemli olan derimizi nemli tutmak senin yag karisimin vardi hergun yatmadan suruver ne diye kaziklanacaz ki
Banada sagolsun puffymmm verdi 3 sb un
1.5 sb yogurt
1 cb siviyag
1 yumurta
2 ck tereyag
1 kasik tuz
1 pk kabartma tozu
siviyag tereyag yogurt yumurtanin beyazini tuzu karistirdim sonraa unu ekledim 15 dk dinlendirdim sonra sekillendirdim peyniri koydum attim firina
tşkler cnım bi denerim bakalım puffym de tşkler
SLM kısslaarrlisteye yeni hamişler eklenmiş. hayırlı olsun puffy ve moonriver.Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almay nasip etsin.darısıda bizlere inşallah
evet canım bende umutluyum valla inşallah herkesin melekleri gelicek ALLAH ın izniyleeeçoksağol canım
kim oturursa çok mutlu olucaz zaten
ama ben bu ay umutluyum topikten de kendimden de çok hamiş olacak bu ay inşallah
emine senin bat bugünmüş yaa??
ee var mı bişey?
megandan haberi olan var mı?
bat dndü geldiler mi acaba
korktum biran :18:
canım benim ALLAH o güzel kalbinin mükafatını versin inşallah ben oturamasamda siz oturun o koltuğa inşallahhh aaammmiiiiiiiiiiinnnnn
inşalllahhhhh inşalllllahhh
ben de umutluyum ben de
evet canım bende umutluyum valla inşallah herkesin melekleri gelicek ALLAH ın izniyleee
evet ferdam bugün benim bat ben bu ay belirtilere göre erken yumurtladım 22 ile 25 arası oldu galiba adet belirtilerininde hepsini yaşadım ve geçti ben normalde göğüs ağrılarım hafiflediği gün adet olurum ama kaç gün oldu gelen giden yok :26:test aldım az önce am yapıp yapmamakta kararsızım ben yaa
kızlarnasılsınız
pek giremiyorum malum misafir... bir de kuzen sürekli nette
ama sanırım yarın gidecekler
kızlarnasılsınız
kızlarnasılsınız
canım erken yumurtladıysan zaten çıkar muhtelemen
ısrar etmicem tabi ama bence yap yaa
pozitif çıksa ne güzel olur
ildacım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?