Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

veet varmış öyle birşey okumuştum bende 3 harfliler için felak ve nas sureleri bire birdir canım zaten kuranda bu sureler bu varlıklardan korunmak için yazılmıştır. Hamile kalınca her akşam yatmadan okumayı düşünüyorum bende. Bir de bebeğinize doğar doğmaz nazarlığını ve cevşenini takın. Anne babadan bile nazar değer bebeğe.

hoşgeldin canım bitanem börtü böcemmm tatlım test yaptım 2.çizgi silik cıktı ama ben bgn adet oldum tatlım

hayırlsıı olsun canım önümüzdeki aylara bakıcaz demekki.

kızlar hayıtla hamile kalanların sayısı 9a çıkmış

vayy o kadar olmuş mu ben bu ay başlayamadım çünkü reglim mi ara kanama devamımı bilemedim ama reglimmiş kanama tekrar gelince göğüs sızım durdu çüünkü ve regli gibi uzun sürdü artık bu ay çalışmalar olsun tutmazsa bir daha ki reglime kullanıcam bende.

canım hayır olsun inşallah birtanem bebiş vardır bol bol dinlen hayatım.
[video=youtube;NgiRbO9GOq4]http://www.youtube.com/watch?v=NgiRbO9GOq4[/video]

oy oyy megimmm izledim fragmanı muhteşem topiğinde akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar ben doktorumu arıycam müsaitse giyinip çıkıcam ayyy inş .kötü bi şey yoktur yaaa

İnşallah canımm ama iğne falan vurdurma ne olur ne olmaz tatlım..

topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sizi seviyoruuuummmmmm

şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam

öpüyorum çoookkkkkkk

bizde seni seviyoruzz.. Gel tatlım fazla gecikmee.

bana da oluyor uykuya dalarken uykuda çok sıçrarmışım eşim diyor bazen karabasan da gelir kulaklarım çınlar, hareket edemem sonra içimden dua okurum geçer öyle.

başka bir test al canım yarın sabah idrarıyla yap daha iyi çıkar.

Çok sevindim canım. İnsan göremese de kalp atışı bile olsa bir hoş oluyordur eminim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Dun ultrasona Girdigimizde bize 2 tane ultrason fotosu verdi dr fotonun biri yuzu digeri totosu ve pipisi :) dun aksam bakiyoruz kocamla allahim o bacaklar o kadar kucuk ki kocam dogdumu 3 ay dokunmam ben bebege sakin kucagima falan verme diyo :)

benim eşim tecrübeli biraz kardeşiyle çok ilgilenirmiş nasıl tutacaksın diyorum valla çok güzel gösteriyor ama yıllar geçmiş bilmiyorum eline alınca tutabilecek mi.

Senin poaca tarifini tekrar yazarmisin not aliyim onuda

canım malzemeler; bir bardak yoğurt, bir paket margarin, 3 yumurta, yarım çay bardağı sıvıyağ, aldığı kadar un, kabartma tozu ve tuz.

Şimdi margarini oda sıcaklığında bekletiyorsun yumuşuyor ama acelen varsa eritebilirsin o zaman iki tepsi poğaça çıkıyor küçük tepsiyse daha fazla belki. Sonra onu bir kaba aktarıyorsun içinde 2 yumurtanın sadece beyazını(sarıları ayırıyorsun), bir yumurtanında tamamını koyuyorsun, yoğurdu, sıvıyağı, tuzu katıyorsun çırpıyorsun sonra yavaş yavaş unu ilave ediyor bir elinde yoğuruyorsun ama unu yoğurmaya geçmeden unu koyunca üzerine kabartma tozunu da koy hamur yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur olacak. Ele yapışmadığı anda yani yoğururken elinden kendini bıraktığı anda unu koymayacaksın ve yoğuracaksın 5 dk sonra 10 dk dinlendir. Peynirli maydonozlu iç yap hamuru ceviz kadar kopar biraz elinle yuvarlak aç içten koy ucunu diğer uçla birleştir kenarlarını kapat parmaklarınla sonra diz tepsiye ayırdığın yumurta sarısına az yağ koy çırp üstüne sür bir de çörek otu serp ver fırına 20-25 dk da hazır olur.

kız bende seni sordum bugün gitsin artık misafirlerin ya hamişsin sen yormasınlar seniiii
kız bişii yapmıyorum annem yapıyo hep ama yinede oturuyosun onlarla yanii
ama dün hep yattım ayıp olmaz zaten ... ama bugün daha iyiyimmm
saol canım benim 2 gündür gşremiyorum
akrabalar bende curcuna ev :111: Allah her isteyene versin Rabbimmmmm
sellmmm hoşgeldin şeker gebeee
hoşşbulduk canııımmmm
canım erken yumurtladıysan zaten çıkar muhtelemen
ısrar etmicem tabi ama bence yap yaa
pozitif çıksa ne güzel olur

ildacım hoşgeldin
hoşbulduk canım iyileştin mi sen
canım ya inşallah pozitif çıkar hayırlısıyla kızıma kardeş gelir güzel olurdu hayal etmek bile güzel belki yarın ilk idrarla yaparım ve burda sonucu yazarım

ayyy ayyyy hadi inşallahhhh
bekliyoruzzzzz

kızlar nasılsınız

pek giremiyorum malum misafir... bir de kuzen sürekli nette
ama sanırım yarın gidecekler

iyi iyi gitsinler yormasınlar seni hem baksana gezmeye gitmiyorsunuz diye surat yapıyorlarmış aman gidip gezsinler onlar.

yat dinlen
sonraki dönemlerde uykusuzluk yaşama ihtimali de yüksek oluyor
ben zaman zaman yaşıyorum artık geceleri

iyileşemedim canım
ama düne göre iyiyim
neyseki rapor almışım

ay ay maşallahh fasülyeni sevsinlerr bak nasılda cabucak büyücekk
tatlıdır tabi o kadar bekletiyolar bizi kimbilir neler çektirecekler bize haberimiz yokk
olsun biz yine de severizz

canım benimm ya inşallahh mutlu haber veririm canım ya hüzün olmaz mutluluk olur inşallah aaammmiiiiiiiiinnnn

iyi iyi gitsinler yormasınlar seni hem baksana gezmeye gitmiyorsunuz diye surat yapıyorlarmış aman gidip gezsinler onlar.
yengem aNNEM onlarla gitmedi diye surat yaptı ama sonra anladı hatasını
şimdi gezme zamanı değil hem soğuk hem ben hamileyim hem annwemi 1.5 aydır görmüyorum
yat dinlen
sonraki dönemlerde uykusuzluk yaşama ihtimali de yüksek oluyor
ben zaman zaman yaşıyorum artık geceleri

iyileşemedim canım
ama düne göre iyiyim
neyseki rapor almışım
ohh şükür iyiki aldın bol bol dinlennn canım
uyumasan bile uzan
herşeyleri tatlı bu bıdıkların kızz asıl uykusuzluk doğırduktan sonra olacak

canım benimm ya inşallahh mutlu haber veririm canım ya hüzün olmaz mutluluk olur inşallah aaammmiiiiiiiiinnnn
aminnnnn

bol domates ,salatalık,mısır,kaşar rendesi üzerine bollll biberiye fesleğen veee nar ekşisiii

bu salatayı 3 gündür yiyorum şuan bileee

Kırmızılar geldi çok şükür. bu ayki maratonu şu dakika itibari ile sonlandırıp önümüzdeki ayın maratonuna hazırlanıyoruz.
Aslında bu gün babamın seneyi devriyesi idi, bir sürü işim vardı ama kısmet işte.

Yeni bat 8 Şubat, listeyi güncellerken eklersiniz.

bugün arkadaşımdan telefon aldım hamileyim dediii
şok oldum çok sevindim
aynı dönem kalmışız resmen ben demedim ama çünkü karşılaştığımızda şok oldun istedim

yarın sabah sonucu alıcam canım

anladım canıım
bak bebiş çakşır diyip duruyodun meğersem mucizen göbişteymişşşş

Son düzenleme:

evet canım. Göğüslerim çürük gibi yemyeşildi, çok uyukluyodum ama ihtimal vermedim. Hatta günüm 6 gün geçince test yaptım düşün
oda hatta kızlara dedim test yapıyımda pskolojim düzelsin de adet olıyım dedim. İdrarı damlattım o dakika kıpkırmızı oldu işte. Sevinçten kendime gelemedim hala

kızlar çok mutluyumm minicik kesemizi gördük bugünnn
maşallahh sizeeeee

valla canım ebnce geç bile kalmışsın test yapmaya
Allah korusun siziii maşallahhh

bol domates ,salatalık,mısır,kaşar rendesi üzerine bollll biberiye fesleğen veee nar ekşisiii

bu salatayı 3 gündür yiyorum şuan bileee

ohh süper. Ben ovulasyon siparişlerimi verdim sabah eşim vermiş yanii. Laboquik alıyorum bu sefer. Veee haftaya çalışmalar başlıyor 26 sına kadar devam edecek bu ara kanamadan sonra gelen reglimdi ya ne zaman gelcek öbürü bilmiyorum bu erken geldi çünkü o yüzden erkenden yapıcam testleri çifti görünce çalışma var İnşallah.Akşam da kocişimle dışarda yicez.

kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm kocaammanaannn kocaaaammmaaannnnnyarın test yapıcam inşallah gebeyim diye yazabilirim aaammmiiiiinnn kızlar lütfen dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…