- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
kızlar geçenlerde komşularımdan biriyle dertleşiyodum işte 2 düşük yaptığımı söyledim
bana sende sübyan olabilir dedi canım o ne dedim bebek anne rahmine inince 3 harfliler
onu boğup düşmesini sağlıyor dedi o yüzden düşük yapmış olabilirsin dedi ..
annen hiç düşük yaptımı diye sordu anneden geçebiliyomuş .
yok dedim ya kayınvaliden dedi evet o yaptı dedim eşinden sanada geçebilirr dedi
evet kayınvalidemde sübyan varmış onun erkek cocukları hep ölüyomuş dünyaya gelen erkek bebeklerinin birine
1,5 yaşındayken araba çarpmış diğeride 1 aylıkken ağlaya ağlaya vefat etmişler(((..
tek erkek cçocuğu olan eşimi doğduktan sonra hocaya götürmüş korkudan bunada bişe olmasın diye
hoca demişki 18 yaşında başına bir iş gelecek eğer yaşarsa 90 yaşına kadar yaşar demiş
ve inanmıycaksınız ama eşim 18 yaşında apandisti patlamış hastaneye gec gitmişler
doktor 5 dakika daha gec gelseydiniz kurtaramazdık demiş ...
sonuc olarak ben inanıyorum belkide bizde sübyan vardır kızlar oyüzden düşüyodur
güvenilir bi hocaya hamile kaldığımda gidicem o bebek düşmesin diye
kelepçe yapıyomuş ve bebek düşmüyomuş allahın izniyle...
veet varmış öyle birşey okumuştum bende 3 harfliler için felak ve nas sureleri bire birdir canım zaten kuranda bu sureler bu varlıklardan korunmak için yazılmıştır. Hamile kalınca her akşam yatmadan okumayı düşünüyorum bende. Bir de bebeğinize doğar doğmaz nazarlığını ve cevşenini takın. Anne babadan bile nazar değer bebeğe.
hoşgeldin canım bitanem börtü böcemmm tatlım test yaptım 2.çizgi silik cıktı ama ben bgn adet oldum tatlım
hayırlsıı olsun canım önümüzdeki aylara bakıcaz demekki.
kızlar hayıtla hamile kalanların sayısı 9a çıkmış
vayy o kadar olmuş mu ben bu ay başlayamadım çünkü reglim mi ara kanama devamımı bilemedim ama reglimmiş kanama tekrar gelince göğüs sızım durdu çüünkü ve regli gibi uzun sürdü artık bu ay çalışmalar olsun tutmazsa bir daha ki reglime kullanıcam bende.
kızlar ya ben çok kötüyüm bayılcak gibiyim gözlerim kapanıyo kolum kalkmıyo sabah kahvaltımı ettim reçel bal yumurta fln yedim sonra fındık ve pekmez yedim banamısın demedi doktorumu aramayı düşünüyorum bi fikri yada çözümü olan varmı
canım hayır olsun inşallah birtanem bebiş vardır bol bol dinlen hayatım.
[video=youtube;NgiRbO9GOq4]http://www.youtube.com/watch?v=NgiRbO9GOq4[/video]
oy oyy megimmm izledim fragmanı muhteşem topiğinde akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.
kızlar ben doktorumu arıycam müsaitse giyinip çıkıcam ayyy inş .kötü bi şey yoktur yaaa
İnşallah canımm ama iğne falan vurdurma ne olur ne olmaz tatlım..
topiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizi seviyoruuuummmmmm
şimdi annemlere gidiyorum,gelince uğrucam
öpüyorum çoookkkkkkk
bizde seni seviyoruzz.. Gel tatlım fazla gecikmee.
benim yengeminde bebeği düşmüş bitane hiç haberim yok gerçi benim düşmedi ama düşük sayılıyor heralde.
o da hocaya gitmiş
bi gidelim bakalım
yeni doğan bebekler de de oluyor. eger bebek çok aglar morarır gibi kızarırsa onda da sübyan oluyo okutulması gerekiyor. haberin olsun.
sübyan oldugu şöyle anlaşılıyormuş bizlerde;
durup dururkn hani sıcrama olur yada uykuda birden sıcrayarak uyanırsın yada rüyanda bi yerden düşer gibi olursa o zaman sübyan oldugu anlaşılıyormuş
hakketen bana oluyo :26:
bana da oluyor uykuya dalarken uykuda çok sıçrarmışım eşim diyor bazen karabasan da gelir kulaklarım çınlar, hareket edemem sonra içimden dua okurum geçer öyle.
slm arkadaşlar.bana akıl verin yaaa.benim reglim geçeli 6 gün oldu.dün sabah test yaptım testte önce pozitif çıktı sonra birden silindi falan kafam karıştı nasıl oluyo dedim bikaç gün daha bekliyimmi napim :44::44::44::44::44::44::44:
başka bir test al canım yarın sabah idrarıyla yap daha iyi çıkar.
merhaba kızlaaarrrr:80: doktordan geldik. öyle mutluyum ki Allah'ıma şükürler olsun. ultrasonda bebişimizin kalp atışlarını gördük ve dinledik. hiç bu kadar sevinmemiştik. resmen ağzımız kulaklarımızdaydı. bundan 10 gün önce lekelenme sebebiyle gitmiştik doktora. o yüzden endişelerim vardı. ama şükür ki her şey yolunda boyunu ölçtü. daha 1 cm bile değil fasulyemiz. ilk fotomuzu da aldık durup durup bakıyorum. annemi aradım, anlattım. "çok tatlı yaaa" dedim. bana çok güldü. tatlı olduğunu nasıl görebildin diye. pıtpıtları bile tatlı onun. sağlıkla gelsiin inşallah meleğim... Allah size de yaşatsın bu duyguyu inşallahhh
Çok sevindim canım. İnsan göremese de kalp atışı bile olsa bir hoş oluyordur eminim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Dun ultrasona Girdigimizde bize 2 tane ultrason fotosu verdi dr fotonun biri yuzu digeri totosu ve pipisi :) dun aksam bakiyoruz kocamla allahim o bacaklar o kadar kucuk ki kocam dogdumu 3 ay dokunmam ben bebege sakin kucagima falan verme diyo :)
benim eşim tecrübeli biraz kardeşiyle çok ilgilenirmiş nasıl tutacaksın diyorum valla çok güzel gösteriyor ama yıllar geçmiş bilmiyorum eline alınca tutabilecek mi.
Senin poaca tarifini tekrar yazarmisin not aliyim onuda
canım malzemeler; bir bardak yoğurt, bir paket margarin, 3 yumurta, yarım çay bardağı sıvıyağ, aldığı kadar un, kabartma tozu ve tuz.
Şimdi margarini oda sıcaklığında bekletiyorsun yumuşuyor ama acelen varsa eritebilirsin o zaman iki tepsi poğaça çıkıyor küçük tepsiyse daha fazla belki. Sonra onu bir kaba aktarıyorsun içinde 2 yumurtanın sadece beyazını(sarıları ayırıyorsun), bir yumurtanında tamamını koyuyorsun, yoğurdu, sıvıyağı, tuzu katıyorsun çırpıyorsun sonra yavaş yavaş unu ilave ediyor bir elinde yoğuruyorsun ama unu yoğurmaya geçmeden unu koyunca üzerine kabartma tozunu da koy hamur yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur olacak. Ele yapışmadığı anda yani yoğururken elinden kendini bıraktığı anda unu koymayacaksın ve yoğuracaksın 5 dk sonra 10 dk dinlendir. Peynirli maydonozlu iç yap hamuru ceviz kadar kopar biraz elinle yuvarlak aç içten koy ucunu diğer uçla birleştir kenarlarını kapat parmaklarınla sonra diz tepsiye ayırdığın yumurta sarısına az yağ koy çırp üstüne sür bir de çörek otu serp ver fırına 20-25 dk da hazır olur.