Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm kocaammanaannn kocaaaammmaaannnnnyarın test yapıcam inşallah gebeyim diye yazabilirim aaammmiiiiinnn kızlar lütfen dua edin bana

inşallah güzel haberle gelirsin yarın canım bende seni kocaman öptüm canım birde benim için kızını öp lütfennnnn

inşallah güzel haberle gelirsin yarın canım bende seni kocaman öptüm canım birde benim için kızını öp lütfennnnn

canım ya çok sağol ALLAH hepimize nasip etsin inşallahhhh aminn öperimmm canım benim öpmezmiyim hiçç

aynennn canım erken başlaaa teste
ya da akıntını takip et
gelecek bebişşş gelecekkk

aslında doğru doğal yolları denemeliyim artık.bu güne kadar kür vb. denemedim.yanlız hayıt tohumunu ilk kez duydum.deneyen var mı acaba.

herkese merhaba kızlar...geldim aslında ama yazamadım bi türlü....

kızlar ben bu ay iyice dağıttım ateş ölçmeyi de bıraktım...kaçıncı günümdeyim inanın bilmiyorum bi hesap etsem iyi oalcak ovulasyonu kaçırmayım sonra

çok rahatım bu ay Allah sonumu hayır etsin inşallah

puffy canım tickerin çok şeker hayırlı olsun canımmm...tekrar tekrar tebrik ederim...

eminem canım test yapacakmışsın inşallah bebiş yoldadır inşallah güzel haberler verirsin bizlere

gelirim snra gene cıbı cıbı yapcam

bugün hürremim var ekrana yapışıcam çok heyecanlıydı :119:

sizleri sevdiğimi söylemişmiydim

Son düzenleme:

Bitanem çok teşekkür ederim. En yakın zamanda sana ticker yapmak nasip olsun inşallah

Ya ben bu muhteSemi cok seviyorum ve izliyorum ama hurreme valide sultan oldukten sonra nikah kiyildi onun oncesindede isabella vardi sinir etti beni oyle bi olay yok tarihte ne zaman esir olmus osmanliya isabella fortuna sacmaliyolar heyecani artirmak icin pargali keman degil kemence calarmis mesela vb kiziyorummm meral okaya ben yavvvv :)))

Merhaba kızlar aranızda preseed kullanan varmı ? Yarın alıcam ama bilemedim nasıl kullanılır yurtdışından sipariş vermek dahamı garantidir.yardımcı olursanız sevinirim

aynennn canım erken başlaaa teste
ya da akıntını takip et
gelecek bebişşş gelecekkk

İnşallah canım akıntıdan da anlarım zaten normalde baya geliyor çünkü. Hadi ben kaçıyorum artık kociş gelmiş yemeğe gidicez sonra eve gidip ütü yapıcam Hürrem'den önce zaman olursa gelirim belki öpüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…