- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm kocaammanaannn kocaaaammmaaannnnnyarın test yapıcam inşallah gebeyim diye yazabilirim aaammmiiiiinnn kızlar lütfen dua edin bana
kızlar ben kaçıyorum hepinizi öptüm kocaammanaannn kocaaaammmaaannnnnyarın test yapıcam inşallah gebeyim diye yazabilirim aaammmiiiiinnn kızlar lütfen dua edin bana
İnşallah güzel haberler verirsin canım..
bütün dualarım seninle cnım. İnşallah sende hamileyim diye gelirsin birazdan geri
canım benimmm çok sağolllama ben sabah yapmayı düşünüyorum yoksa akşammı yapsam senin gibi :26:
inşallah güzel haberle gelirsin yarın canım bende seni kocaman öptüm canım birde benim için kızını öp lütfennnnn
canım yani çok sıvı tüketmediğsen yap bence
sıvı tüketmek ve ben bazen günde bir bardağı bile zor içiyorumm
ohh süper. Ben ovulasyon siparişlerimi verdim sabah eşim vermiş yanii. Laboquik alıyorum bu sefer. Veee haftaya çalışmalar başlıyor 26 sına kadar devam edecek bu ara kanamadan sonra gelen reglimdi ya ne zaman gelcek öbürü bilmiyorum bu erken geldi çünkü o yüzden erkenden yapıcam testleri çifti görünce çalışma var İnşallah.Akşam da kocişimle dışarda yicez.
öncelikle allah sabır versin
bence artık klomen türevi ilaçları kullanma biraz ara ver
doğal yollar dene biraz
mesela hergün incir ye 2-3 tane
hatta zeytinyağından bekletip yiyiebilirsin
ya da uğraşması zor gelmesse saraçoğlunun incir kürünü yapabilirsin
eşin de keçiboynuzu pekmezi içsin
hayıt tohumu,suyu veya hapını al iç, hormonları dengeler ve kaliteli yumurtlamanı sağlar
aslında doğru doğal yolları denemeliyim artık.bu güne kadar kür vb. denemedim.yanlız hayıt tohumunu ilk kez duydum.deneyen var mı acaba.
herkese merhaba kızlar...geldim aslında ama yazamadım bi türlü....
kızlar ben bu ay iyice dağıttım ateş ölçmeyi de bıraktım...kaçıncı günümdeyim inanın bilmiyorum bi hesap etsem iyi oalcak ovulasyonu kaçırmayım sonra
çok rahatım bu ay Allah sonumu hayır etsin inşallah
puffy canım tickerin çok şekerhayırlı olsun canımmm...tekrar tekrar tebrik ederim...
eminem canım test yapacakmışsın inşallah bebiş yoldadır inşallah güzel haberler verirsin bizlere
gelirim snra gene cıbı cıbı yapcam
bugün hürremim var ekrana yapışıcam çok heyecanlıydı :119:
sizleri sevdiğimi söylemişmiydim
aynennn canım erken başlaaa teste
ya da akıntını takip et
gelecek bebişşş gelecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?