Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saglık ocağını aradım.Öğleden sonra gel dedi ya sinir oldum. Ben öğleden sonra nasıl gidicem artık cuma sabahına kalıyo ta:44:

gebişim bir dizi için ne bu sinir

Hehehe kiz bu rahatligin sonu bebis olsun isallaaaaahhhhh bislerde seni seviyoruzzzz oglumda seviyomus seni teyzesi :)))

Allah hayırlısını nasip etsin.hayıt habı nerelerde bulabilirim.ben iş dolayısıyla kuş uçmaz kervan geçmez bir ildeyim de...

eczanelerde var canım. Adını tam hatırlamıyorum ama agnus diye başlayan bişeydi arkadaşlarım yazarlar şimdi sana

gebişim bir dizi için ne bu sinir

Kuzum ama tarihe yalan daha dogrusu yanlis karistiramazsin bi olay nasil olduysa oyle anlatilmali bugun hepimiz pargaliyi hurremin oyunlari yuzunden oldurulecek saniyoruz ama pargalinin ben hayir dersem padisah bile evet diyemez sozleri osmanli elcilerinin kayitlarinda var ohooo daha neler nelerrrrrr hele harem agalari ne oyle yaaaa :))))

Allah hayırlısını nasip etsin.hayıt habı nerelerde bulabilirim.ben iş dolayısıyla kuş uçmaz kervan geçmez bir ildeyim de...

agnucaston canım adı eczaneden bulabilirsin...
gnüde 1 tne içiceksin

kızlar yahu dedikodu gibi olmasında hem ağustos anneleri hemde eylül anneleri topiğine yazdım, kimse bişey yazmıyor. Bizim topikden sonra her yer durgun geliyor bana

kızlar yahu dedikodu gibi olmasında hem ağustos anneleri hemde eylül anneleri topiğine yazdım, kimse bişey yazmıyor. Bizim topikden sonra her yer durgun geliyor bana

Ayyyy bende haziran annelerine girmistim orasida sicak ortam amaa bole sudan cikmis balik gibi mal mal kaliyodum sen gitme anne topicine felan bis gibevvvv topiciyiz hepsini kapsiyorusss :))))

Ayyyy bende haziran annelerine girmistim orasida sicak ortam amaa bole sudan cikmis balik gibi mal mal kaliyodum sen gitme anne topicine felan bis gibevvvv topiciyiz hepsini kapsiyorusss :))))....

slm kızlar yeni geldim eve doktor herşey yolunda dedi ilaçtan kaynaklanan yan etkileri yaşıyorum bide zayıfsın ya daha çok hissediyorsun dedi doktor muhtemelen hamileliğinde böyle geçcek senin dedi 22 sine kadar bekliycez dedi yumurtlama olmuş sıvı fln gözüküyo dedi:44:

aysunum canım
boşver ölçme ateş falan ama gününü hesapla kaçırmamak için
bende bu ay boşverdim herşeye 14 cü gün tesadüfen test yaptım erken olduğu için çıkmaz daha diyordum ama bu ay da erken yumurtlamışım canım benin her ay değişiyormuş yumurtlama günü.
bu ay bende sadece kiloya odaklanmış durumdayım canım.yanlız benim tartı yanlışmış ya 2,3 kilo eksik tartıyormuş canım.
yani ben 66 kilo olmuşum 1 hafta oldu ben rejime başlayalı 66 altıyla başladım yani şuanda 63 falanım canım ama tıckerı düzeltmeye gerek yok herhalde bir hafta içinde 3 kilo vermek biraz fazla aslında galiba:44::44:ama iyi gidiyor şimdilik kendimi hafiflemiş hissediyorum ya.

geçmiş olsun canım allah şifa versinnn
biz kiloları sana verelim o zaman bak sen zayıfmışsın hem boşa gitmemiş olur
inşallah bu ay gelir canım senin ve isteyen herkesin gelir bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…