Ya ben bu muhteSemi cok seviyorum ve izliyorum ama hurreme valide sultan oldukten sonra nikah kiyildi onun oncesindede isabella vardi sinir etti beni oyle bi olay yok tarihte ne zaman esir olmus osmanliya isabella fortuna sacmaliyolar heyecani artirmak icin pargali keman degil kemence calarmis mesela vb kiziyorummm meral okaya ben yavvvv :)))
herkese merhaba kızlar...geldim aslında ama yazamadım bi türlü....
kızlar ben bu ay iyice dağıttım ateş ölçmeyi de bıraktım...kaçıncı günümdeyim inanın bilmiyorum bi hesap etsem iyi oalcak ovulasyonu kaçırmayım sonra
çok rahatım bu ay Allah sonumu hayır etsin inşallah
puffy canım tickerin çok şekerhayırlı olsun canımmm...tekrar tekrar tebrik ederim...
eminem canım test yapacakmışsın inşallah bebiş yoldadır inşallah güzel haberler verirsin bizlere
gelirim snra gene cıbı cıbı yapcam
bugün hürremim var ekrana yapışıcam çok heyecanlıydı :119:
sizleri sevdiğimi söylemişmiydim
bu topikte hayıt hapının 9.gebesi benim
Allah hayırlısını nasip etsin.hayıt habı nerelerde bulabilirim.ben iş dolayısıyla kuş uçmaz kervan geçmez bir ildeyim de...
gebişim bir dizi için ne bu sinir
Hehehe kiz bu rahatligin sonu bebis olsun isallaaaaahhhhh bislerde seni seviyoruzzzz oglumda seviyomus seni teyzesi :)))
Allah hayırlısını nasip etsin.hayıt habı nerelerde bulabilirim.ben iş dolayısıyla kuş uçmaz kervan geçmez bir ildeyim de...
aminnn puffym inşallah
yerim ben sizi
kızlar yahu dedikodu gibi olmasında hem ağustos anneleri hemde eylül anneleri topiğine yazdım, kimse bişey yazmıyor. Bizim topikden sonra her yer durgun geliyor bana
Agnucaston ismi tatlim isallah sana da vesile olur :)[/QUinşallah canım.
kızlar yahu dedikodu gibi olmasında hem ağustos anneleri hemde eylül anneleri topiğine yazdım, kimse bişey yazmıyor. Bizim topikden sonra her yer durgun geliyor bana
herkese merhaba kızlar...geldim aslında ama yazamadım bi türlü....
kızlar ben bu ay iyice dağıttım ateş ölçmeyi de bıraktım...kaçıncı günümdeyim inanın bilmiyorum bi hesap etsem iyi oalcak ovulasyonu kaçırmayım sonra
çok rahatım bu ay Allah sonumu hayır etsin inşallah
puffy canım tickerin çok şekerhayırlı olsun canımmm...tekrar tekrar tebrik ederim...
eminem canım test yapacakmışsın inşallah bebiş yoldadır inşallah güzel haberler verirsin bizlere
gelirim snra gene cıbı cıbı yapcam
bugün hürremim var ekrana yapışıcam çok heyecanlıydı :119:
sizleri sevdiğimi söylemişmiydim
Ayyyy bende haziran annelerine girmistim orasida sicak ortam amaa bole sudan cikmis balik gibi mal mal kaliyodum sen gitme anne topicine felan bis gibevvvv topiciyiz hepsini kapsiyorusss :))))
slm kızlar yeni geldim eve doktor herşey yolunda dedi ilaçtan kaynaklanan yan etkileri yaşıyorum bide zayıfsın ya daha çok hissediyorsun dedi doktor muhtemelen hamileliğinde böyle geçcek senin dedi 22 sine kadar bekliycez dedi yumurtlama olmuş sıvı fln gözüküyo dedi:44:
bide bişey daha bende kendimi hamiş hissediyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?