aysunum canım
boşver ölçme ateş falan ama gününü hesapla kaçırmamak için
bende bu ay boşverdim herşeye 14 cü gün tesadüfen test yaptım erken olduğu için çıkmaz daha diyordum ama bu ay da erken yumurtlamışım canım benin her ay değişiyormuş yumurtlama günü.
bu ay bende sadece kiloya odaklanmış durumdayım canım.yanlız benim tartı yanlışmış ya 2,3 kilo eksik tartıyormuş canım.
yani ben 66 kilo olmuşum1 hafta oldu ben rejime başlayalı 66 altıyla başladım yani şuanda 63 falanım canım ama tıckerı düzeltmeye gerek yok herhalde bir hafta içinde 3 kilo vermek biraz fazla aslında galiba:44::44:ama iyi gidiyor şimdilik kendimi hafiflemiş hissediyorum ya.
canım benim inşallah ilda gibi seninde içine doğmuştur kuzum. Bütün dualarım bebeklerimiz için
Kuzum ama tarihe yalan daha dogrusu yanlis karistiramazsin bi olay nasil olduysa oyle anlatilmali bugun hepimiz pargaliyi hurremin oyunlari yuzunden oldurulecek saniyoruz ama pargalinin ben hayir dersem padisah bile evet diyemez sozleri osmanli elcilerinin kayitlarinda var ohooo daha neler nelerrrrrr hele harem agalari ne oyle yaaaa :))))
kızlaaaar ben geldimmm
sübyan için bi de cabuk hamile kalmak için yaşlı teyze bana muska yazdı.
Onu üzerimde Taşıcam
Duaların gücüne inanıyorum Allah inşallah vesile kılar.. hem hayıt hem muska artık bol bol çalışmalara devam yine..
teyze çok tatlıydı masmaviş gözleri vardı evinin manzarası müthişti bide bi kedisi vardı sürekli üstümüze atlıyodu
Hadi hayırlısı yanlız hamile kalırsam hayıttan mı muskadan mı bilemicem yaaa :106:
nasilsiniz bakalim.. gecmis cok uzun mu dalimmi napim bni deyin bakalim
dal kuzum işin yoksa:)
ilda ve puff123 hamile ben sana onu diyim
dal kuzum işin yoksa:)
ilda ve puff123 hamile ben sana onu diyim
biliyorum ikisinide tebrik ettim ben ama arada kaynamissa bilemiyorum:26:
ikisi icinde cok sevindim yaa
sen hamiş kalda vesilesi ne olursa olsun güzelim.
Evet öyle valla artık
uçan kuştan medet umar olduk :26:
Allah kimseye dert verip derman aratmasın hep derlerdi Allah aratmasın diye bebek için
ne doğru sözmüşşşş
bide kadın diyo ki sen bi hamile kal bi daha da korkma (Allah bilir )
bide diyo karnında bebek kıpırdayınca imkanın varsa hemen güneşe bak gözleri güzel olur diyo hım başka ne dedi... hadi bakalım bol bol devam diyo yaa çok tatlıydııı
duası yeter
bu arada o ne surat kiz oyle
canım sabaha kadar tebrikler geldiği için tek tek alıntı yaparsam sayfalar dolusu olucak diye alıntı yapmadım. Hatta geçmişi 2 kere okudum atladığım bişe olmasın diye. Hepinizden allah razı olsun
he ya ateşte beni strese sokuyomuş ölçmüyom he valla
canım şimdi baktım valla 11.günümdeymişimnerdeyse ovulasyon gelmiş yaf ne çabuk 14.gün başlarım ovucanlarma ozaman...
bende kilo vermekle bozdum ya kafayı ondan herhal...
amaaaaann kısmetimizde ne varsa ozaman olucak bebiş hulyam kendimizi paralamakla olmuyo..ne yapalım ozamana kadar yağlar gitsin bari...
haftada 3 kilo çok tabi canımm...ilk hafta için 2 olabilir belki ama oda çok aslında..tickerini düzelt bence hulyam..
he ya ateşte beni strese sokuyomuş ölçmüyom he valla
canım şimdi baktım valla 11.günümdeymişimnerdeyse ovulasyon gelmiş yaf ne çabuk 14.gün başlarım ovucanlarma ozaman...
bende kilo vermekle bozdum ya kafayı ondan herhal...
amaaaaann kısmetimizde ne varsa ozaman olucak bebiş hulyam kendimizi paralamakla olmuyo..ne yapalım ozamana kadar yağlar gitsin bari...
haftada 3 kilo çok tabi canımm...ilk hafta için 2 olabilir belki ama oda çok aslında..tickerini düzelt bence hulyam..
slmm canlarımm aysunm en guzelini yapıon valla bırak bırak ateş öçlmeyi bi ovucan yeter vallaonu da iki kez üç kez yap yeter bence ...gtsn klolar gelir bebişler dee kanal 7 de bi dr çıktı bugun bi adam ameliyat olmş sperm sayısı sıfır kalmş orda yanlş yaplmş dedi varikosel ameliyatnı artık dunya bıraktı bizde de azaldı dedi ...ama tüccar drlar direk varikosel dıo başka şey demıoo çok emin ellerde olmak lazm çokkk ben biraz sonucu kafama takıom açkçası inşş o da ii çıkar o zaman iice rahatlıcak kafam yaa klo vermye daha da odaklancm ohh miss bebişim de istedgi zaman gelck Allahın izniyle sabah aç karnına 81.600 çıktım bugn karnm toksa 82 oluo ama ...bizim eve yakın spor salonu ayda 90 istemş ya bi de kadın erker karşkmş gtmem oyle yaa şu not işleri btsn spora da daha çok onm vercm plates falan yapmam lazm acaip sırtım tutuk hem açılır ...aççm netten ebrun videolarını yapcm ordan leslie de yapcm ...cumaya kadar btck notlar ondan sonra rahatm ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?