canım nasılsınnnn
rejimde iyi gidiyor galiba
biz bu ay daha sağlıklı besleniyoruz ya inşallah gelir bizim veletler bu ay gelmese bile az kaldı canım buna inanıyorum ben...
cumartesi teste gidiyormuşsunuz inşallah çok iyi çıkacak canım ameliyata gerek kalmayacak.ben bu yüzden çok korkuyorum bu ameliyat işinden tepetaklak olma riski var işte canım ya:18::18:
slmm canlarımm aysunm en guzelini yapıon valla bırak bırak ateş öçlmeyi bi ovucan yeter vallaonu da iki kez üç kez yap yeter bence ...gtsn klolar gelir bebişler dee kanal 7 de bi dr çıktı bugun bi adam ameliyat olmş sperm sayısı sıfır kalmş orda yanlş yaplmş dedi varikosel ameliyatnı artık dunya bıraktı bizde de azaldı dedi ...ama tüccar drlar direk varikosel dıo başka şey demıoo çok emin ellerde olmak lazm çokkk ben biraz sonucu kafama takıom açkçası inşş o da ii çıkar o zaman iice rahatlıcak kafam yaa klo vermye daha da odaklancm ohh miss bebişim de istedgi zaman gelck Allahın izniyle sabah aç karnına 81.600 çıktım bugn karnm toksa 82 oluo ama ...bizim eve yakın spor salonu ayda 90 istemş ya bi de kadın erker karşkmş gtmem oyle yaa şu not işleri btsn spora da daha çok onm vercm plates falan yapmam lazm acaip sırtım tutuk hem açılır ...aççm netten ebrun videolarını yapcm ordan leslie de yapcm ...cumaya kadar btck notlar ondan sonra rahatm ohh
ohhh iyi yapmışsın canım bende saldım vallahi sadec şimdi çok spor yapamıyorum 2 günde bir 20 dk ka varya onu yapıcam yumurtlama dönemi bitti beklemedeyim artık o yüzden dikkat edeim ne olur ne olmaz..ben bu hafta çok salata yoğurt ve çorba yedim canım genel olarak o yüzden biraz fazla verdim galiba 1 çavdar ekmeğinide 3 günde bitiremedim bile.şimdi daha çok dikkat edecem canım bebişi aç kalmasınhamile kalmış gibi konuştum bende bu ay çok ümitliyim kendimden ve topikten canım...
ben tıckeri düzeltmeye çalıştım ama kabul etmiyo benimkini yasen yapsana sana zahmet canım ya
Slmm kızlar bende daha yeni evliyim 2 hafta oldu ama 3 yıldır beraberiz ve çok istiyorum bebiş olmasını ama kararsızım bi yöndende acele etmesem mi ağustos gibi düşünüyordum çin takvimine göre kız oluyo :))) ama bu ara bi bebiş aşkı tutuştu içimde yine sizin fikriniz nedir
puffiyi kutladım,havai fişeğini patlattım ama cevap yazmadı
görünmez mi oldum ben..
neyse..........
Aman da aman Nazlıcan gelmis
Sen bir baksana gecmise
Kaç kisi ağıt yaktı sana
Gelmiyon diye
Görünmez olamazsın cunku
Bu topikte ilk seni gördük biz
Gecmis olsun canimHerkes hasta vallaİyi dinlen canimkizlar merhaba nasilsinizben yatiyorum sabah beri isden geldim yatis o yatis :2:acayip grip oldum heryanim agriyorpufyym de gebismis canim cok tebrik ediyorum seniallah anali babali büyütsün bir arkadasimizda vardi listede onuda cok tebrik ediyorum
nasılsınız arkadaşlarrr
Hosgeldin canim
Hepimiz puffy sayesinde neseliyiz
hayıt hapını kullanan arkadaşlarım acaba adetleriniz düzenli olduğu haldemi kullandınız yoksa düzensizlik varmıydı
canım meraba
kimse yazmamış ama zaten topikte de pek kimse yok
düzensiz olanlar da var kullananlardan düzenli olanlar da
yani bu topik nerdeyse komple hayıt kullanıyor canım
bak 9 tane hamile var hayıt kullanıp hamile kaldı
sen kullanıyosun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?