Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben kaçar bu akşam çalışma yok uğrarım mutlaka hem hürremi izlerim hem uğramadığım günlerin acısını çıkartırım
iyi akşamlar şimdilikkkk

cnm yok ameliyat çok emin eller demeden olmasn bence de alayım cumartesi bi testi yine bi prblem çıkarsa ii bi prof bulcm pahalı falan demicm o bize bi yol çizer heralde ...o demezse ameliyat yok derse çok gereklyse olblr ama inşş gerek kalmıck içime gerek kalmıck die dogyo inşş da oyle olurr diyet ii cnmm gdıo yavaş yavaş klolar moralim de ii çok şükür okul da btıo az kaldı biraz dnlencz ii olcak bakalm

canım cumartesi testini var demi merakla bekliyorum cnm inşalalh güzel haberler getireceksin..duygum.

valla eriyosun sen heeee maşallah duyguma..süpersin

he bende ateş mateş ölçmüyorum yaaa onu ölçecem diye sabah uyku uyuyamıyodum geçmi kaldım diye

canım bende spora gitmeyi çok istedim burda..2 ay kadar gittim ama dediğin gibi bayanlar çok az oulnca insan rahat edemiyo yaa..ne yapalım bizde evde yaparız leslie çok ii canım heryeri çalıştırıyo...aradada plates tamamdır

inşallah hulyamm inşallahhhh

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wr6RQFC/weight.png değiştirdim canım bunu yapıştır..cumadan cumaya da değiştiririz...

canim benim kac yasindasin bilmiyorum''ama devir kotu olmus sen korunma birak ne zaman olursan cunku o kadar cok tanidigim varki bir kac cocuktan sonra bile hamile kalamiyorlar zaman kaybetme hemen yap,evin nesesi mutlulugu cocuk rabbim hayirlisindan nasip etsin sana ve beimgibi isteyenlere

kizlar merhaba nasilsiniz
ben yatiyorum sabah beri isden geldim yatis o yatis :2:
acayip grip oldum heryanim agriyor
pufyym de gebismis canim cok tebrik ediyorum seni
allah anali babali büyütsün bir arkadasimizda vardi listede onuda cok tebrik ediyorum

puffiyi kutladım,havai fişeğini patlattım ama cevap yazmadı
görünmez mi oldum ben..
neyse..........

nasılsınız arkadaşlarrr

puffiyi kutladım,havai fişeğini patlattım ama cevap yazmadı
görünmez mi oldum ben..
neyse..........

Aman da aman Nazlıcan gelmis
Sen bir baksana gecmise
Kaç kisi ağıt yaktı sana
Gelmiyon diye
Görünmez olamazsın cunku
Bu topikte ilk seni gördük biz

Gecmis olsun canimHerkes hasta vallaİyi dinlen canim

iyi akşamlar,yeni hamileler var ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah
Megim buldum seni nihayet ne zaman gelsem sen yoktun anacım nerelerdesin nasılsın?
Özledik teyzemizi

hayıt hapını kullanan arkadaşlarım acaba adetleriniz düzenli olduğu haldemi kullandınız yoksa düzensizlik varmıydı

hayıt hapını kullanan arkadaşlarım acaba adetleriniz düzenli olduğu haldemi kullandınız yoksa düzensizlik varmıydı

canım meraba
kimse yazmamış ama zaten topikte de pek kimse yok
düzensiz olanlar da var kullananlardan düzenli olanlar da
yani bu topik nerdeyse komple hayıt kullanıyor canım
bak 9 tane hamile var hayıt kullanıp hamile kaldı
sen kullanıyosun dimi?

canımbenimm hızır gibisin valla çokk sağoll.
ben kullanmadım canım ya geçen ay ilk defa klomen kullanınca ikisi birarada sorun olurmu diye düşündüm.
ve kullanamadım.ama ne cesaretse dostinex kullandım.prolktinim 1.42 idi en son ve tekrar ölçtürdüm 17 çıktı
evde 2 adet dostinex vardı onları içtim yüksekse düşsün diye.ama kararsız kaldım şimdi acaba bu ay adet olunca klomenmi istesem doktordan
yoksa hayıt hapımı alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…