Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlarrr kocamla konustuk benim terminator 4.5 aylik bi dusuk yapmis 2 bebegide olmus ben cok agliyom geceleri uykumda sabah kalktigimdada agliyo oluyosun bazen dedi kocam bizde hocaya gidelim diyorum ama kocamin diger 4 kardesinde boyle bi sorun yok eltiler hic dusuk yapmamis sadece kocama gecmis olabilirmi banaa cvp verinnn

canım doğruluğu tartışılır tabi ama burda biarkadaş hem hayıt hem klomen kullandı yanılmıyorsam bu ay
ama bence sen bu ay boş geçerse (inşallah geçmez) klomene ara ver biraz bikaç ay hayıtı dene
hayıt hormonu düzenlediğinden zaten kaliteli yumurtlamana yardımcı olacaktır canım
bi dene istersen

hiç anlamam ben bu işlerden
ama bence kötü düşünme

cnm bence öyle kocana geçme olayı olmaz gibi geliyor, ama sen yinede bir hocadan muska falan yaptır ve üzerinde taşı, gece yatmadan bütün bildiğini duaları oku allah seni ve bebeğini korur. o tarz şeyleride düşünmemeye çalış.

Slm kızlaar nasılsınız?
Sonunda annemlere geldim, geldim ama bu defada tedirginlik başladı, çünkü yemem normale döndü, yemek yapmıyorum ondanmıdır acaba?
Yol çok sarstı beni, çok tedirgin oldum ama çok şükür kanama falan olmadı, nedense yine tedirginim çok evhamlıyım galiba (

tamam tatlımmm dediğin gibi yapıcam eğer eşim klomende ısrar etmezse.
bu arada sen nasılsın bebişin nasıl.

hoşgeldin canım
tedirgin olma bişey yoktur
kanama falan da olmamaış işte niye endişe ediyorsun
yiyebilmen gayet normal
kendi ypmadığın yemeği daha kolay yiyor insan
ben de öyleydim
hala da öyleyim
kendim yapınca yerken zorlanıyorum
kayınvalidem yapıyor afiyetle yiyorum

tamam tatlımmm dediğin gibi yapıcam eğer eşim klomende ısrar etmezse.
bu arada sen nasılsın bebişin nasıl.

çok şükür canım
yuvalranıp gidiyoruz
biraz grip gibiydim boğazlarım kötüydü
1 hafta rapor aldım evde yatıyorum
iyi geldi bana dinlenmek

canım doktora gittiğinde bi sorsan aslında
hayıt hapı kullanmamda sakınca var mı diye
adet sancıları için istiyorum dersin

Gamze ben bu olaylarla ilgiliyimdir çok
ama senin dediğin gibi bir şey duymadım
terminatörün enerjisi kalmış olabilir sende
ya da senin evinde
Hocanın okuduğu zaman sana niyet edecek ve
sen inanacaksın her şeyin geçtiğine
bu işe yarar
ama sen kendi kendine dua edip sürekli
her şeyin geçtiğine inanırsan da işe yarar
buarada adaçayını yaktın mı evde?

evet canım çok mantıklı
iyi olmana çokk sevindimm.
öpüyorum senii ve bebişiniii.

Herkese selam :79::79::79: ben geldim.Annemlerdeydim çok giremiyordum.Nasılsınız?

canım öncelikle dr vermeden dostınex falan içme öyle kafaya göre içilecek bir ilaç değil. Zaten ölçtürmüşsün en son 17 çıkmış gerekli görse dr verirdi ki gerekli değil bende prolaktin yüksekliği geçirdim 25 üzeri olduğu zaman ilaç veriyor doktor benim 45 ti. Kullandım düştü bir daha kullandım benim de değişken seyrediyor senin değere çıktığı da oldu ama ilaçlık birşey yok. Zaten bu hormon değişken olıyor ama dediğim gibi 25 ve üzerine çıkmadığı sürece hiçbir sorun teşkil etmiyor. Klomeni doktpra git gerekli görürse kullan onu da kendin alma ama bence bak burada hayıt kullanıp hamile kalanlar oldu hayıt deneyebilirsin klomenden önce.

canım sen neden böyle kötü şeyler düşünüyorsun burada konuşulanlardan etkilendin herhalde. Kaynananın düşüğü ondan olsa bile sana nasıl geçsin canım eşine nasıl geçsin eşin koskoca adam olmuş bu dediğimiz bebekler için olan birşey hatta ilk haftalar da rahime düşme aşamasında olan birşey senin hamileliğin zaten ilerledi, testler temz çıktı böyle şeylerle kafanı yorup vesvese yapma. Bu şey ondan ona geçen birşey değil ayrıca her uykusunda ağlayan, titreyen böyle diye birşey de yok yanii. Her düşükte bundan kaynaklanmaz. Ama için rahat edecekse bir muska yazdır.

canım kanaman falan olmadığı sürece bir sorun olmaz Allah'ın izniyle. Belki de kendin yapmıyorsun ya ondan yiyebiliyorsundur tatlım o ilk pişme kokusu da almıyorsun ya ondandır. Mesela ben çok imrenerek kızartma falan yaparım ama kokusu öyle fena yapar ki oturup yiyemem ya da soğan kokusu etkiler beni hamile olmadığım halde. Sen annenin yanında olmanın keyfini çıkar canım.

canım kanaman falan olmadığı sürece bir sorun olmaz Allah'ın izniyle. Belki de kendin yapmıyorsun ya ondan yiyebiliyorsundur tatlım o ilk pişme kokusu da almıyorsun ya ondandır. Mesela ben çok imrenerek kızartma falan yaparım ama kokusu öyle fena yapar ki oturup yiyemem ya da soğan kokusu etkiler beni hamile olmadığım halde. Sen annenin yanında olmanın keyfini çıkar canım.[/QUOTE]

Saol canım, bende geçen kızartma yapmıştım, yarım saat bile kalmadı midemde ondan dolayı böyle düşündüm zaten.
Aslına bakarsan bir yerde duymuymuştum bir kadının mide bulantısı olmamış ve bebeği karnında ölmüş haberi yokmuş, gibi bişeydi o nedenle tedirgin oldum...

kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:

Belki bu hayalet gerçek bir bebişin habercisidir canım, reglin geçtimi?
Bence başka marka ile takrar dene...

senin bat bugündü heralde listede öyle yazıyo. bence bi test daha yap varsa. inşallah hamilesindir canım. böyle güzel haberlere her zaman ihtiyacımız var

bat bugündü canım ama daha öncelerdende yaptım ben hiç çıkmamıştı

eminemmmmmmmmmmm

inşallah bebeğin yoldadır canımmmm...valla ben 2.çizginin gölgesini bile görmedim bence gebesinnnnnnnnn.....

Allahım inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…