canım doğruluğu tartışılır tabi ama burda biarkadaş hem hayıt hem klomen kullandı yanılmıyorsam bu aycanımbenimm hızır gibisin valla çokk sağoll.
ben kullanmadım canım ya geçen ay ilk defa klomen kullanınca ikisi birarada sorun olurmu diye düşündüm.
ve kullanamadım.ama ne cesaretse dostinex kullandım.prolktinim 1.42 idi en son ve tekrar ölçtürdüm 17 çıktı
evde 2 adet dostinex vardı onları içtim yüksekse düşsün diye.ama kararsız kaldım şimdi acaba bu ay adet olunca klomenmi istesem doktordan
yoksa hayıt hapımı alsam
Kizlarrr kocamla konustuk benim terminator 4.5 aylik bi dusuk yapmis 2 bebegide olmus ben cok agliyom geceleri uykumda sabah kalktigimdada agliyo oluyosun bazen dedi kocam bizde hocaya gidelim diyorum ama kocamin diger 4 kardesinde boyle bi sorun yok eltiler hic dusuk yapmamis sadece kocama gecmis olabilirmi banaa cvp verinnn
Kizlarrr kocamla konustuk benim terminator 4.5 aylik bi dusuk yapmis 2 bebegide olmus ben cok agliyom geceleri uykumda sabah kalktigimdada agliyo oluyosun bazen dedi kocam bizde hocaya gidelim diyorum ama kocamin diger 4 kardesinde boyle bi sorun yok eltiler hic dusuk yapmamis sadece kocama gecmis olabilirmi banaa cvp verinnn
canım doğruluğu tartışılır tabi ama burda biarkadaş hem hayıt hem klomen kullandı yanılmıyorsam bu ay
ama bence sen bu ay boş geçerse (inşallah geçmez) klomene ara ver biraz bikaç ay hayıtı dene
hayıt hormonu düzenlediğinden zaten kaliteli yumurtlamana yardımcı olacaktır canım
bi dene istersen
Slm kızlaar nasılsınız?
Sonunda annemlere geldim, geldim ama bu defada tedirginlik başladı, çünkü yemem normale döndü, yemek yapmıyorum ondanmıdır acaba?
Yol çok sarstı beni, çok tedirgin oldum ama çok şükür kanama falan olmadı, nedense yine tedirginim çok evhamlıyım galiba(
tamam tatlımmm dediğin gibi yapıcam eğer eşim klomende ısrar etmezse.
bu arada sen nasılsın bebişin nasıl.
selamlar ve de herkese
siz hürreme kaçtınız tabi
ben kuzeygüney izliyorum yaa
çok şükür canım
yuvalranıp gidiyoruz
biraz grip gibiydim boğazlarım kötüydü
1 hafta rapor aldım evde yatıyorum
iyi geldi bana dinlenmek
canım doktora gittiğinde bi sorsan aslında
hayıt hapı kullanmamda sakınca var mı diye
adet sancıları için istiyorum dersin
canımbenimm hızır gibisin valla çokk sağoll.
ben kullanmadım canım ya geçen ay ilk defa klomen kullanınca ikisi birarada sorun olurmu diye düşündüm.
ve kullanamadım.ama ne cesaretse dostinex kullandım.prolktinim 1.42 idi en son ve tekrar ölçtürdüm 17 çıktı
evde 2 adet dostinex vardı onları içtim yüksekse düşsün diye.ama kararsız kaldım şimdi acaba bu ay adet olunca klomenmi istesem doktordan
yoksa hayıt hapımı alsam
Slm kızlaar nasılsınız?
Sonunda annemlere geldim, geldim ama bu defada tedirginlik başladı, çünkü yemem normale döndü, yemek yapmıyorum ondanmıdır acaba?
Yol çok sarstı beni, çok tedirgin oldum ama çok şükür kanama falan olmadı, nedense yine tedirginim çok evhamlıyım galiba(
kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:
Belki bu hayalet gerçek bir bebişin habercisidir canım, reglin geçtimi?
Bence başka marka ile takrar dene...
Belki bu hayalet gerçek bir bebişin habercisidir canım, reglin geçtimi?
Bence başka marka ile takrar dene...
bat bugündü canım ama daha öncelerdende yaptım ben hiç çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?