Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eminemmmmmmmmmmm

inşallah bebeğin yoldadır canımmmm...valla ben 2.çizginin gölgesini bile görmedim bence gebesinnnnnnnnn.....

Allahım inşallahhhhh

aysunumm canımmm benimmm inşallahhha canım ya ben o çizgi kıpkırmızı olmadan inanamıcam galiba çünki bazı arkaaşlarımdaada oldu bu biliyosunn

Saol canım, bende geçen kızartma yapmıştım, yarım saat bile kalmadı midemde ondan dolayı böyle düşündüm zaten.
Aslına bakarsan bir yerde duymuymuştum bir kadının mide bulantısı olmamış ve bebeği karnında ölmüş haberi yokmuş, gibi bişeydi o nedenle tedirgin oldum...
[/QUOTE]

canım neden böyle şeyler düşünüyorsun herkeste bulantı olmaz ki ayrıca sende oluyor ama her dakika olmaz ayrıca bir zamandan zonra bitecek tabi bulantılar normal bu. Böyle şeyleri düşünme anın tadını çıkar kuzum evham yapma kendine için daraldığında dua oku rahatlarsın canımm..

kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:

aysunumm canımmm benimmm inşallahhha canım ya ben o çizgi kıpkırmızı olmadan inanamıcam galiba çünki bazı arkaaşlarımdaada oldu bu biliyosunn

ay haydi inşallah öyle kolay kolay da çizgi çıkmaz yani hayalette olsa. Ne zaman yaptın testi sabah ilk idrarla tekrarla canım hadi hayırlısı. Bir güzel haber daha geliyor galiba.

canım ilgin için teşekkür ederim.
benim haziran ayında prolaktinim 66 çıkmıştı doktor dostinex verdi ama ben sadece 5 tanesini kullanıp bıraktım.
sonra temmuz ayında ölçtürdüm 1.42 çıktı.en son eylülde ölçtürdüm ve 17 çıktı.geçen ay klomen kullandım ben ilk defa
2 tane yumoş oldu 19 mm çatlatma iğneside verdi doktorum ama olmadı.dostinexide yükseldiyse yumurtama zarar vermesin diye kullandım
aslında cahillik ettim resmen bilmeden.ama bu ay hiç bbir şey kullanmadım.ama adet olunca doktora gitmeyi düşünüyorum.klomen için.
bu arada 1.5 senedir bebiş istiyorum.daha öncesinde hapla korundumm.

kızlar ben de ovucan ve gebelik testi siparişi verdim
heyecanladım ya
huzurummm hadi tez zamanda gelsn bebişin inşşşş
kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:

bak şimdi yaa kendmden korkmaya başladım benn emine içimden gecıodn valla ama soylmedm soyleynce yanlıom çünkü ya inşş da oyledr koysana resmini bi pembemsi mi beyaz mı?

Ay hadi inşallah yarın güzel haberlerini alırız.

aminn canım benimmm inşallahhh

canım neden böyle şeyler düşünüyorsun herkeste bulantı olmaz ki ayrıca sende oluyor ama her dakika olmaz ayrıca bir zamandan zonra bitecek tabi bulantılar normal bu. Böyle şeyleri düşünme anın tadını çıkar kuzum evham yapma kendine için daraldığında dua oku rahatlarsın canımm..

ay haydi inşallah öyle kolay kolay da çizgi çıkmaz yani hayalette olsa. Ne zaman yaptın testi sabah ilk idrarla tekrarla canım hadi hayırlısı. Bir güzel haber daha geliyor galiba.[/QUOTE]

dejavum valla emin olamadım dolayısıyla sevinemedim zaten moralimde bozuktu benikiyle çok kötü atıştık ona bile söylemeddim emin olmadanda söylemicem galiba
1 saat önce felan yaptım ama 4 5 saat gitmemiştim çişe

kizlar mrb ben bu ay tamamen kocama teslim ettim kendimi bi dde oyle denicm o ne zmn isterse iliski o zmn olsun bi de oyle yarim saaatte yatmicm 7 aydir denedim tuttmadi bi de boyle deneyelim kismet :78:

duygucum canımm benim çok sağol ya inşallah varır bebğim

resimde görünmüyo canım ya hayalet çizgi resmen kıpkırmızı bir göreyim hemen koyucam resmi
akşam çok komik birşey oldu kızım babannesien makas istedi makası almış minderin altına koymuş anne gell ne olur buraya otur diye ısrar etti bende oturdum ne oldu felan derken anne artık hamile olursun dedi yaprak dökümünde görmüş bayyaa güldürdü benii

ona malum olmşşş belki dee yerim ben onuuu inşş guzel kızınn kardeşi gelrr cnm benmmmm çok seviyolar kardeslerini çok bnm arkdasmn oglu iknci sınıfa gdıo bi de yeni dogmş bebişi var beş günlük
oklda gelr gelmez anne gittiniz mi dr geçmiş mi sarılıgı
evt oglum azalmş geçecekmiş
ohh çok şükürr dedi nasl boyle iç geçirerekk :))
cnm benm yaaa butun gun kamera elnde kardesini çekıo bi de nasl boyle taşıo dkkatli bi şeklde allah sana da gösterck inş cnm o gunleriii ...

Son düzenleme:
maşşaaallahhhh canım yaa ALLAH analı bablı büyütsün arkadaşın bebişlerini inşallaah aminn
canıımmbenim ya evet çok istiyo kardeşinin olmasını gelip gidip karnımı öpüyo anne sen hamilesin diyo belkide ALLAH söyletiyour canım ya

sağolasın canım duygum
gülbebekle senin arkandan gelecem ben
İyi geceler kuzucum

içine mi öyle dogyo huzurum nasip tatlım önce sonra aynı zamanlarda hamiş kalalım daa ne zaman hayırlıysa o zaman inşşş...bnm için dua et tmm mı cumartesi teste gtcz içimde garip bi heyecan var inş hayıra çıkar bu heyecan içim kıpır kıpır boylee

Son düzenleme:

hissediyorlar cnm yaa bnm arkdasmn oglu da kız olcagını bilmişti ilk aylrda daha ...çocukların gönül gözü açık tamamen melek onlar melek

slm kızlar ben geldım kocısı uyuttum benımde uykum kactı geleyım dedım bu ortamı cok ozlemısım bı sayfalara bakım neler kacırmısım gelmeyelı

arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım çok mutsuzum lütfen yardımcı olurmusunuz bu konu ile ilgili

cnm hoşgeldn onclkle kaç aydır denıosnz bi yılı geçti mi onclkle ? peki sorun ne tam olrak bunları yazarsan sana daha ii yardmcı olablrz cnm...

hissediyorlar cnm yaa bnm arkdasmn oglu da kız olcagını bilmişti ilk aylrda daha ...çocukların gönül gözü açık tamamen melek onlar melek

evet canım kesinlikle melek onlar zaten kızımıa doğdu doğalı öyle severim küçük meleğim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…