eminemmmmmmmmmmm
inşallah bebeğin yoldadır canımmmm...valla ben 2.çizginin gölgesini bile görmedim bence gebesinnnnnnnnn.....
Allahım inşallahhhhh
kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:
canım kanaman falan olmadığı sürece bir sorun olmaz Allah'ın izniyle. Belki de kendin yapmıyorsun ya ondan yiyebiliyorsundur tatlım o ilk pişme kokusu da almıyorsun ya ondandır. Mesela ben çok imrenerek kızartma falan yaparım ama kokusu öyle fena yapar ki oturup yiyemem ya da soğan kokusu etkiler beni hamile olmadığım halde. Sen annenin yanında olmanın keyfini çıkar canım.
kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:
aysunumm canımmm benimmminşallahhha canım ya ben o çizgi kıpkırmızı olmadan inanamıcam galiba çünki bazı arkaaşlarımdaada oldu bu biliyosunn
canım öncelikle dr vermeden dostınex falan içme öyle kafaya göre içilecek bir ilaç değil. Zaten ölçtürmüşsün en son 17 çıkmış gerekli görse dr verirdi ki gerekli değil bende prolaktin yüksekliği geçirdim 25 üzeri olduğu zaman ilaç veriyor doktor benim 45 ti. Kullandım düştü bir daha kullandım benim de değişken seyrediyor senin değere çıktığı da oldu ama ilaçlık birşey yok. Zaten bu hormon değişken olıyor ama dediğim gibi 25 ve üzerine çıkmadığı sürece hiçbir sorun teşkil etmiyor. Klomeni doktpra git gerekli görürse kullan onu da kendin alma ama bence bak burada hayıt kullanıp hamile kalanlar oldu hayıt deneyebilirsin klomenden önce.
.
kızlar ben de ovucan ve gebelik testi siparişi verdim
heyecanladım ya
Ay hadi inşallah yarın güzel haberlerini alırız.
Saol canım, bende geçen kızartma yapmıştım, yarım saat bile kalmadı midemde ondan dolayı böyle düşündüm zaten.
Aslına bakarsan bir yerde duymuymuştum bir kadının mide bulantısı olmamış ve bebeği karnında ölmüş haberi yokmuş, gibi bişeydi o nedenle tedirgin oldum...
huzurummm hadi tez zamanda gelsn bebişin inşşşş
sağolasın canım duygum
gülbebekle senin arkandan gelecem ben
İyi geceler kuzucum
huzurummm hadi tez zamanda gelsn bebişin inşşşş
bak şimdi yaa kendmden korkmaya başladım bennemine içimden gecıodn valla ama soylmedm soyleynce yanlıom çünkü ya inşş da oyledr koysana resmini bi pembemsi mi beyaz mı?
duygucum canımm benim çok sağol ya inşallah varır bebğim
resimde görünmüyo canım ya hayalet çizgi resmen kıpkırmızı bir göreyim hemen koyucam resmi
akşam çok komik birşey oldu kızım babannesien makas istedi makası almış minderin altına koymuş anne gell ne olur buraya otur diye ısrar etti bende oturdum ne oldu felan derken anne artık hamile olursun dedi yaprak dökümünde görmüşbayyaa güldürdü benii
maşşaaallahhhh canım yaa ALLAH analı bablı büyütsün arkadaşın bebişlerini inşallaah aminnona malum olmşşş belki deeyerim ben onuuu inşş guzel kızınn kardeşi gelrr cnm benmmmm çok seviyolar kardeslerini çok bnm arkdasmn oglu iknci sınıfa gdıo bi de yeni dogmş bebişi var beş günlük
oklda gelr gelmez anne gittiniz mi dr geçmiş mi sarılıgı
evt oglum azalmş geçecekmiş
ohh çok şükürr dedi nasl boyle iç geçirerekk :))
cnm benm yaaa butun gun kamera elnde kardesini çekıo bi de nasl boyle taşıo dkkatli bi şeklde allah sana da gösterck inş cnm o gunleriii ...
sağolasın canım duygum
gülbebekle senin arkandan gelecem ben
İyi geceler kuzucum
maşşaaallahhhh canım yaa ALLAH analı bablı büyütsün arkadaşın bebişlerini inşallaah aminn
canıımmbenim ya evet çok istiyo kardeşinin olmasını gelip gidip karnımı öpüyo anne sen hamilesin diyo belkide ALLAH söyletiyour canım ya
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım çok mutsuzum lütfen yardımcı olurmusunuz bu konu ile ilgili
hissediyorlar cnm yaa bnm arkdasmn oglu da kız olcagını bilmişti ilk aylrda daha ...çocukların gönül gözü açık tamamen melek onlar melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?