Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

emineminem sız hamıleydınız yanlıs hatırlamıyorsam dımı karıstırıyorda olbılırım belkı bu arada hamıle arkadaslarım sanırım bebıslerın cınsıyetlerı yavas yavas bellı olmustur kımlerın kızı kımlerın oglu olacak kızlar bana kısaca ozetlermısınız o kadar uzak kalmısım kı sayfalara yetısemıyorum ah bu kaza olmasaydı hıc byle olmayacaktı

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz ama hala olmadı zamanını beklyo bebeğim demekki
uzun zamandır takip ediyorum topiği hamilelere hayırlı hamilelikler ve doğum diliyorum
Allah en kısa zamanda bizide bebeklerimize kavuştursun inşallah

megaann nerlerdesin, nasılsın bat geçti galiba, oldunmu yoksa merak ettim canım..

merhaba hoşgeldin aramıza.

teşekkür ederim:) 25 yaşındayım 2 yıllık ewliyim ama doktor kesin tüp bebek diyor çok korkuyorum ve üzülüyorum.

korkma canımm, aşılama yumurtlama takibi vs yapılmadımı hemen tüp bebek dendi.. Öyle doktorlar varki imkansız olmaz dedikleri insanlar hamile kalıyor... hem ilk doktorunmu, bi kaç doktora daha görün bence..

eşimin sperm değerleri gitmediğimiz doktor kalmıdı yapmadığım kürde kalmadı ama en son aret kamara gittim hiç bir yolu yok mecbur tüp bebek dio

Tamam cnm ben gecmsie bakip sormustum..hayirlisi olsun umarim eyrsey yolunda gider ama umdini kaybetmek yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…