evet canım kesinlikle melek onlar zaten kızımıa doğdu doğalı öyle severim küçük meleğim diye
slm kızlar ben geldım kocısı uyuttumbenımde uykum kactı geleyım dedım bu ortamı cok ozlemısım bı sayfalara bakım neler kacırmısım gelmeyelı
arkadaşlar bende tüp bebek yaptırmak zorundayım çok mutsuzum lütfen yardımcı olurmusunuz bu konu ile ilgili
eminemmm saba yne yap bi test istersn yne silik bi çizgi çıkarsa kana git cnm direkkk
canım yarın eğile cuma sabahı tekrarlaya bilirim testi yedek almaım test yarın iş dönüşü alırsam cuma sabahı yaparım yine
kımse yok mu orda benımle bu gece konusacak
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz ama hala olmadı zamanını beklyo bebeğim demekki
uzun zamandır takip ediyorum topiği hamilelere hayırlı hamilelikler ve doğum diliyorum
Allah en kısa zamanda bizide bebeklerimize kavuştursun inşallah
canımm hoş geldin aramızakaç yılık evlisin canım ümitsiz olma canım sağlığımız yerinde olduğu sürece umudumuz hep olmalı
teşekkür ederim:) 25 yaşındayım 2 yıllık ewliyim ama doktor kesin tüp bebek diyor çok korkuyorum ve üzülüyorum.
teşekkür ederim:) 25 yaşındayım 2 yıllık ewliyim ama doktor kesin tüp bebek diyor çok korkuyorum ve üzülüyorum.
Canim ne kdrdir korunmusounuz...ve sorun ne ???teşekkür ederim:) 25 yaşındayım 2 yıllık ewliyim ama doktor kesin tüp bebek diyor çok korkuyorum ve üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?