merhaba hoşgeldin aramıza.
Canim ne kdrdir korunmusounuz...ve sorun ne ???
eşimin sperm değerleri gitmediğimiz doktor kalmıdı yapmadığım kürde kalmadı ama en son aret kamara gittim hiç bir yolu yok mecbur tüp bebek dio
hiç korunmadım ewlendiğimden beri zaten eşimdeki problemi biliorduk ama bu kadar kötü olduğunu bilmiyorduk altı ay eşim nişantaşında özel bi doktorda tedavi oldu hiç bi sonuç elde edemedim en son tüp bebek merkezine gittim.
yoo sperm var sayısı ve kalitesi düşük bu yüzden aşılama felan tutmaz dediler.
aynı problem bizdede var sperm sayısı az ve ileri hareketlilik 0. ama moralini bozma bence.kür fala uygula kızlar burada bana keçi boynuzu kürünü tavsiye ettiler. inanmak başarmanın yarısıdır unutma.
tam 1 sene eşime keçiboynuzu yaptım içirdim pekmezinide yedi artık bıkmıştı gittiğim doktor normal yolda hamile kalma şansın hiç yok denecek kadar az diyor sen ne yapıyorsun gittiğin bi doktor varmı şu anda
tam 1 sene eşime keçiboynuzu yaptım içirdim pekmezinide yedi artık bıkmıştı gittiğim doktor normal yolda hamile kalma şansın hiç yok denecek kadar az diyor sen ne yapıyorsun gittiğin bi doktor varmı şu anda
cnm sakıncası yoksa bi degerleri soylsene bizim de sorunumuz aynı
toplam sperm sayısı.20.000.000
1cc sperm sayısı 5.000.000
ya sizin sonuçlar nasıl??
cnm sakıncası yoksa bi degerleri soylsene bizim de sorunumuz aynı
1 cc de 12.000.000
toplam 48.000.000
1 cc de 12.000.000
toplam 48.000.000
senin sonuçların daha ii galiba peki sen tedavi olarak ne yapıyorsun şu an
senin sonuçların daha ii galiba peki sen tedavi olarak ne yapıyorsun şu an
tedavi olarak bişey yapmıyorum şuan. sadece keçiboynuzu kürü uyguluyorum. bi 2 ay sonra falan tüp bebek merkezinde tekrar test yaptıracağız. çıkan sonuca görede hareket ederiz artık.
hareket kaç cnm ?
bizim sayı 14 mlyon
morfloji yuzde 7
ileri hızlı :yok
toplam hareket yuzde otuzdu cnm üç ay once çok çok şeyler denedk üç boynca bu haftasonu teste gtcz bi olmlu olsn sonçlar tek tek anlatrm sana neler yaptgmızı gerçi bdlgn şeyler incir keçiboynuzu çakşır falan filan
2 mlyondan 77 mlyona die bi topk var blıomsn bu kadar artıosa bizim de artar cnm yaaa en azından elmzden ne gelrse yapalm olmazsa elbet dr elbet aşıma -tüp...varikosel varmıymş eşinde peki?
tedavi olarak bişey yapmıyorum şuan. sadece keçiboynuzu kürü uyguluyorum. bi 2 ay sonra falan tüp bebek merkezinde tekrar test yaptıracağız. çıkan sonuca görede hareket ederiz artık.
hayırlısı rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah anne olmak en yakın zamanda bizede nasip olsun:)
varikosel eşimde askerdeyken çıkmıştı ama 4 tane ayrı doktora gittik ameliyatlık hiç birşey yok dedi.sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin:)
anladm cnm hareketi bi de morflojiyi yazsana
ben 2.5 yıllk evlym yaşm 27 hazirandan beri denıorz bi ay ara verdk bi ay da akslk oldu onları saymazsak altıncı aymz olcak bu ay ...
üzülme canım RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin... Benimde temmuzda oğlum oldu, 3 gün yaşadı 3.gün vefat etti, erken doğum nedeniyle çok küçük doğmuşdu, akciğerleri tam gelişmediği için solunum yetmezliği dediler, 6 ay geçti ve bazen keşke görmeseydim bile dedim maalesef, ama iyiki yaşamışım diyorum, belki birdaha hiç yaşayamam aynı duyguyu kısmet.. RABBİM herkesi farklı şekilde sınıyor, bak hiç olmazsa tüp bebek umudun var, hayırlısı olsun tatlm üzme ama kendini..
hareketli.20
az hareketli.20
hareketsiz.70
morfoloji normal sperm.%85 anormal sperm%15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?