Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok sağol allah razı olsun:)diğer dediğini pek anlamadım nerden ne okuyayım :)

selam kızlar nasılsınız??? ben halvetten geliyorum ama gebe kalmak için hiç elverişli değildi

size uzucu bir haberim var bu ssefer. daha yeni doktordan geliyorum ve bebegimin kalbi durmus 8. haftada.. ama ben hala hamile gibiyim..
simdi kanamanin olmasini beklicekler ve bazi kan testleri yaptilar.. eger kanama kendigilinden olmazsa da ilacla kanama olmasini saglicaklar.
hicbirsey benim basima gelmez demiceksin iste..
hayirlisi boylemis ki boyle oldu..
Rabbim hepimize hayirlisini versin..

canım benim inanılmaz üzüldüm allah sabır versin

canım benim inanılmaz üzüldüm allah sabır versin

saol canim benim.. bende uzuluyorum ama bir yandan biliyorumki en hayirli boyle.. insanin ilk hamileligi olunca biraz tuhaf oluyor.. bilmiyorum .. daha kanamam olmadigi icinde bisey anlamadim mi acaba diyorum.. hayirlisi sabir..
Rabbim herkese en hayirlisini versin

canım benim ya çok üzüldüm.herşeyin hayırlısı canım.allah yardımcın olsun arkadaşım

böyle düşünmen çok iyi. Belki gebeliğin devam etseydi daha kötü birşeyle karşılacaktın kimbilir. Rabbim neylerse güzel eyler o en iyisini bilir. İnşallah bi daha hiç böyle üzücü bişey yaşamazsın

canım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim rabbim sabır versin, evet canım benim başıma gelmez diye bişey yok her an herşey olabilir hiç bişeyin garantisi yok Allahım haklarımızda hayırlısını versin...

canım benim ya çok üzüldüm.herşeyin hayırlısı canım.allah yardımcın olsun arkadaşım

saolun kizlar.. hayatta hersey insanlar icin.. insaallah hicbirimiz boyle uzuntulu seyler yasamayiz..
biliomusunuz esim ruya gormus taa ben hamile kalmadan once.. ruyasinin yorumuna bakmis ve sakat bir cocuga delalet diyormus. bana simdi soyledi.. ama onun hep kafasina takiliomus bu..
zaten ilk ayda bunu yasayan bebeklerde sorunlu oluyorlar genelde.. belki benim bebegim saglikli olmayacakti.. ve Rabbim daha fazla uzmeden sonlandirdi cunku ben hep hayirlisini istemistim..
artik yapacak tek sey beklemek..
Insaallah herkes hep mutlu haberler alir ve boyle sorunlar yasamaz..

amin canım. üzme kendini demek istemiyorum yaşamadan ahkam kesmek istemiyorum ama ne olur kendini bırakma sağlıklı bir kadınsın ve inşallah sağlıklı bir çocuğun olacak.

canım doğru söylüyosun allah sağlık versin. üzülme sakın arkadaşım. biz ne kadar seni teselli etsekte üzüleceksin biliyorum ama yinede kendini yıpratma.

saol canim.. hepimiz icin en hayirllisi olsun ins

Canım inan çok üzüldüm.Söylenecek söz bulamıyorum Allah sabırlar versin.Tekrar aynı acıları yaşatmasın

Kızlar neden bu saatte buradayım biliyormusunuzBatım 10 ocaktı 10 ocakta bildiğiniz üzre adet olmadım.11 ocakta sabah para büyüklüğünde siyah akıntım geldi.Bende tamam adet oluyorum kesin dedim.Çünkü önceki aylardada böle önden lekelenme sonra adetimin sökülmesi durumu olmuştu.Ama adetim hala gelmedi.Test yaptım negatif çıktı.

Her an adet olucağım diye bekliyorum ama hala olmadı.
O kadar çok halsizliğim baş dönmem ve beynim çatlayacak gibi baş ağrım vardı.Gece erkenden yattım.
Bir kaç saat uyumuşum mide bulantısıyla uyandım.Banyoya koştum ama sadece kuru kuru öğürme var.Banyoya zor gittim yer ayağımın altından kaydı.

Şuan yatağa yatamıyorum.Başım çok fena ağrıyor ve midem bulanıyor.Hafif karın ağrım ve belimi yere koyamayacak kadarda bel ağrım var.Dayak yemişten beterim.Affınıza sığınarak yazıyorum sanki erimiş ilaç gibi acılık var ağzımda ve kuru kuru öğürmekten boğazım yırtıldı.Sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Kendimi biraz olsun iyi hissedersem hastaneye gidicem.

MEGAN bir arkadaştada bu belirtiler vardıoda adetten sonra yaptı negatif cıktı 1 hafta sonra yaptı pozitifti belirtiler hamilelik belirtileri ama adet dönemindede oluyo ya kadın olmak cok zor ...eger istiyosan inş hamilesindir gönülden diliyorummm

İstemezmiyim 7 yıllık evliyim ve bebişmiiz yok hemde deli gibi istiyorum.İnşallah dediğin gibidir.Aslında adet olacağım gibi geliyor ilk günden beri ama bu bulantılar baş dönemsi beni çok korkutuyor hamile gibi hissedemiyorum öyle olmasını çok isterim ama kafam çok karışık

inş olur ya mevlam kimseyi evlat secgisinden mahrum bırakmasın saglıklı sihhatli evlatlar büyütmemizi nasip etsin inş....heranki saglık proplemin varmı canım yoksa korundundamı 7 yılll bekledin benim ablamda 6 sene sonra kavyştu bebeişine cok bekledi ama saglık proplemi vardı onun tüp bebekle kavuştuk ecrinimize inş sana nasip eder mevlamm

Biz 3 yıldır korunmuyoruz.Herhangi bir sağlık problemimimiz yok eşiminde benimde.Ama olmadı 3 yıldır.Buay yumurta takibi yapıldı beşinci ayımdı yumurta takibinde ve adet olursam şubatta aşılama yapılacak.Ben bu ay yumurta takibinin yanı sıra sarophene ilaç, hayıt hapı ,presed,progestan hapı kullandım bunlardan herhangi birinin yan etkisi olabilirmi adet gecekmesi bilmiyorum.Aslında az mikatarda gelen kahverengi leke ve negatif çıkan test olmasa hamile gibiyim.İlk defa baş dönmesi ve kuru kuru öğürmeme sebep olacak kadar mide bulantısı yaşıyorum.Şuan başımın çatlayacak gibi ağrımasıda cabası.Yemek yiyemiyorum yemek istesemde kokusunu duyunca fazgeçiyorum midemi bulandırıyor herşey

canım umutlandırmak istemem ama yerleşme kanamasıda olabiilir bi kaç gün daha bekle olmassan git test yaptır kan testi pskolojik cok etkileniyor insann ben7 aydır evliyimm 2 ay sonra dogum kontrol hapını bıraktım hiç bir şekilde korunmuyorum eşim cok istiyo cocuk ama olmuyo heralde dogum konrol hapı otomatige bagladı hala beni koruyo benimde b, gün gecikkse eş,im hamilemisin diyo(ama inş olur yaa senin cok olmuş mevlam nas,ip ets,in canım inş inşş inşş hamilesindrrr

Bu saate bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim inşallah öyle olmaısnı umut ediyorum.

Senin durumuna gelince d.k. hapını bıraktıktan sonraki birkaç ay koruma özelliği devam edebiliyor.İnşallah ben önümüzdeki 4-5 ay içinde hamile kalacağını düşünüyorumRabbim hepimize tüm evlat hasreti çekenlerehayırı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.AMİN.Canım ben biraz uzanayım belki uyuyabilirim.Seni topiğimize bekleriz.Daha erken saatlerde kalabalık oluyor ve güzel sohbetler oluyor birbirimizedestek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…