size uzucu bir haberim var bu ssefer. daha yeni doktordan geliyorum ve bebegimin kalbi durmus 8. haftada.. ama ben hala hamile gibiyim..
simdi kanamanin olmasini beklicekler ve bazi kan testleri yaptilar.. eger kanama kendigilinden olmazsa da ilacla kanama olmasini saglicaklar.
hicbirsey benim basima gelmez demiceksin iste..
hayirlisi boylemis ki boyle oldu..
Rabbim hepimize hayirlisini versin..
günaydınnnGünaydınn herkese
size uzucu bir haberim var bu ssefer. daha yeni doktordan geliyorum ve bebegimin kalbi durmus 8. haftada.. ama ben hala hamile gibiyim..
simdi kanamanin olmasini beklicekler ve bazi kan testleri yaptilar.. eger kanama kendigilinden olmazsa da ilacla kanama olmasini saglicaklar.
Günaydın meg
Gecmisi tarayip geldim
Nasılsın neler yapıyorsun
kahvaltı yaptık,eşim işe gitti bende bi bakayım kkye dedim..
bişey yaptığım yok,bu ay saldım çayıra kendimi
senin batı bu ay mı yazıyoruz listeye?
Afiyet olsun canim
Evet bu ay yazacağız inşallah
Haftasonu regl olmam lazım
Bakalım kaç günde bir olcam
Meraktayim
Her yerde indirim var
Ve bu sene cok guZel ciciler çıkmış
E sen guZel de bir hatunsun zatı
Git alışveriş yap batir adamı bosver
huzurummm hadi tez zamanda gelsn bebişin inşşşş
bak şimdi yaa kendmden korkmaya başladım bennemine içimden gecıodn valla ama soylmedm soyleynce yanlıom çünkü ya inşş da oyledr koysana resmini bi pembemsi mi beyaz mı?
aminn canım benimmm inşallahhh
ay haydi inşallah öyle kolay kolay da çizgi çıkmaz yani hayalette olsa. Ne zaman yaptın testi sabah ilk idrarla tekrarla canım hadi hayırlısı. Bir güzel haber daha geliyor galiba.
Hadi inşallah içine doğmuştur. Çok var öyle ilk çocuğu hamilesin demiş hamile çıkmış çok duymuştum böyle şeyler. Malum olmuş demekki güzel haberini bekliyoruz.duygucum canımm benim çok sağol ya inşallah varır bebğim
resimde görünmüyo canım ya hayalet çizgi resmen kıpkırmızı bir göreyim hemen koyucam resmi
akşam çok komik birşey oldu kızım babannesien makas istedi makası almış minderin altına koymuş anne gell ne olur buraya otur diye ısrar etti bende oturdum ne oldu felan derken anne artık hamile olursun dedi yaprak dökümünde görmüşbayyaa güldürdü benii
Kızlar neden bu saatte buradayım biliyormusunuzBatım 10 ocaktı 10 ocakta bildiğiniz üzre adet olmadım.11 ocakta sabah para büyüklüğünde siyah akıntım geldi.Bende tamam adet oluyorum kesin dedim.Çünkü önceki aylardada böle önden lekelenme sonra adetimin sökülmesi durumu olmuştu.Ama adetim hala gelmedi.Test yaptım negatif çıktı.
Her an adet olucağım diye bekliyorum ama hala olmadı.
O kadar çok halsizliğim baş dönmem ve beynim çatlayacak gibi baş ağrım vardı.Gece erkenden yattım.
Bir kaç saat uyumuşum mide bulantısıyla uyandım.Banyoya koştum ama sadece kuru kuru öğürme var.Banyoya zor gittim yer ayağımın altından kaydı.
Şuan yatağa yatamıyorum.Başım çok fena ağrıyor ve midem bulanıyor.Hafif karın ağrım ve belimi yere koyamayacak kadarda bel ağrım var.Dayak yemişten beterim.Affınıza sığınarak yazıyorum sanki erimiş ilaç gibi acılık var ağzımda ve kuru kuru öğürmekten boğazım yırtıldı.Sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Kendimi biraz olsun iyi hissedersem hastaneye gidicem.
puffymm kaçıncı ayında hamiş kaldın sen?
Bitanem herkesi tek tek alıntı yapmadım o kadar çok tebrik varki sayfalar dolusu herkese çok defa teşekkür ettim bitanem. Hava fişeğini gördüm. Çok mutlu oldum. Bütün emeklerin için çok sağol canım. Bu topik benim uğur topiğim oldu. topikteki 3.ayımda gebişimpuffiyi kutladım,havai fişeğini patlattım ama cevap yazmadı
görünmez mi oldum ben..
neyse..........
tebrik ederim topic yeni bir hamis cikarmis
puff tebriklerdarisi basimiza
Hosgeldin canim
Hepimiz puffy sayesinde neseliyiz
Günaydın batlarım canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?