Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sagol canımm nasipse olur inş teşekkür ederim muhabbet için iyi haberlerle bekliyorum seni inşşş görüşmek üzere ben yeniyim umarımm bulurum sizi:)))

Günaydın batlarım canlarımm

ztarım çok üzüldüm arkadaşım ya
Allah yardımcın olsun canım benim

yoluzun ----------1 ocak
rumuzyok-----------1 ocak
_figen_-----------1 ocak
gulnevam---------3 ocak
tweety_yteewt --------6 ocak
BLUEmoon2009--------7 ocak
ceyllan---------------8 ocak
aysunsedat ---------- 8 ocak
syncmaster----------9 ocak
hulyaemrah-----------9 ocak
megan17 ---------- 10 ocak
hevuk-------------10 ocak
KristaLBebeK----------10 ocak
KetenPrenses---------10 ocak
eminemine -----------11 ocak
yesil33--------------11 ocak
a_d -------------11 ocak

bu arkadaşlarımdan batları konusunda haber bekliyorum..

Cok üzüldüm
Allah sana kocana ve yakında
Yine gelecek olan evladına
Uzun ömür versin

Günaydın meg
Gecmisi tarayip geldim
Nasılsın neler yapıyorsun

kahvaltı yaptık,eşim işe gitti bende bi bakayım kkye dedim..
bişey yaptığım yok,bu ay saldım çayıra kendimi
senin batı bu ay mı yazıyoruz listeye?

kahvaltı yaptık,eşim işe gitti bende bi bakayım kkye dedim..
bişey yaptığım yok,bu ay saldım çayıra kendimi
senin batı bu ay mı yazıyoruz listeye?

Afiyet olsun canim
Evet bu ay yazacağız inşallah
Haftasonu regl olmam lazım
Bakalım kaç günde bir olcam
Meraktayim
Her yerde indirim var
Ve bu sene cok guZel ciciler çıkmış
E sen guZel de bir hatunsun zatı
Git alışveriş yap batir adamı bosver

batıriim evet
ve teşekkür ederim

dadlu ben çıkıyorum biraz,sora gelirim
öpüyorum çok

canım benim çok üzüldüm allah sabır versin.
dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır canım allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bizlere inşallah tez zamanda yeniden kavuşursun bebeğine

canım teste hayalet bile çizgi var demek ben inanıyorum oldu bu sefer canım benim
inşallah kızına kardeş geliyo güzel haberlerini bekliyoruz

Kız duyguca var sende birşeyler. Acaba benim hakkımda ne hissediyorsun yorumlarını alabilir miyim bu ay çalışmalara başlıyorm yeniden ama umudum az.

dejavum valla emin olamadım dolayısıyla sevinemedim zaten moralimde bozuktu benikiyle çok kötü atıştık ona bile söylemeddim emin olmadanda söylemicem galiba
1 saat önce felan yaptım ama 4 5 saat gitmemiştim çişe[/QUOTE]

canım bak bebek gelecek belki de atışmayın canım yaa bu sabah tekrarlasan testi.

Hadi inşallah içine doğmuştur. Çok var öyle ilk çocuğu hamilesin demiş hamile çıkmış çok duymuştum böyle şeyler. Malum olmuş demekki güzel haberini bekliyoruz.

canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama yapacak birşey yok belki de sakat doğacaktı başka şeyler çıkacaktı vardır Allah'ın bir bildiği inşallah en kısa zamanda yine hamile kalır kucağına alırsın tatlım Allah herzaman hayırlısını versin.

canım baya belirtilerin vae az buz şeylerde değil ama herkeste test hemen çıkmıyor biliyorsun iyi hissedersen kendini kana git derim ben. Birşey çıkmazsa muayene olursun neymiş nedenmiş öğrenirsin. İnşallah bebek vardır canım.

Canim benim, senin adina cok uzuldum, ben de bi dushuk yashadim, 7-8 haftaligindayken, bir de cok gec ogrenmishim, kanama kendiliginden geldiginde. Sana uzulme diyemiycem, cunku bu elimizde olan bir shey degil. Bol bol sabirlar diliyorum sana canim. 1-2 ay dinlen, sonra tekrar deniyin. Biz 6 ay kadar bekledik, sonradan tahliller filan yaptirdik, daha 2-3 gun oldu ogreneli, tekrar hamileyim. Sikma o tatli canini, inshallah en kisa zamanda sen de tekrar hamile kalirsin. Cok guzel dushunuyorsun, hayirlisi buymush demekle. RABBim hakkimizda hayirli neyse onu versin. Bashiniz sag olsun

canım çok geçmiş olsn
benmde 3 yıldır olmuyor bebeğim ve çok canım sıkılıyor bu duruma
demekki hayırlısı olsun demeliyim

puffymm kaçıncı ayında hamiş kaldın sen?

50.ayda bitanem :26:

puffiyi kutladım,havai fişeğini patlattım ama cevap yazmadı
görünmez mi oldum ben..
neyse..........
Bitanem herkesi tek tek alıntı yapmadım o kadar çok tebrik varki sayfalar dolusu herkese çok defa teşekkür ettim bitanem. Hava fişeğini gördüm. Çok mutlu oldum. Bütün emeklerin için çok sağol canım. Bu topik benim uğur topiğim oldu. topikteki 3.ayımda gebişim

tebrik ederim topic yeni bir hamis cikarmis
puff tebrikler darisi basimiza

Canım inan hep öyle dua ediyorum. Tez zamanda sağlıklı gebelikler yaşayın inşallah. kasık ağrım çok oluyor. Daha önce 2 düşüğüm olduğu içinde çok korkuyorum.
Hosgeldin canim
Hepimiz puffy sayesinde neseliyiz

Canım inşallah hepiniz için burda göbecikler atıcak kadar seviniriz. Koca göbekliler topiği olur inşşallah

ne denir bilmiyorum güzelim. Aklıma eski olaylarım geldi. NAsıl üzüldüm anlatamam. Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Günaydın batlarım canlarımm

Günaydın topiğimin yardım meleği

Puffy sonuç alma yarına kalmış yaa akşam işten erken çıkamaz mısın ya da sen çıktığında sağlık ocağı açık olmaz mı valla çatlayacağız meraktan burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…