Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Siteden baktım benim ovucanlar kargoya verilmiş dün akşam öyle gözüküyor. Bugün gelir demek ki ama evde yokuz kağıdı bırakırlar gider alırız hayırlısı olsun inşallah..

Puffy sonuç alma yarına kalmış yaa akşam işten erken çıkamaz mısın ya da sen çıktığında sağlık ocağı açık olmaz mı valla çatlayacağız meraktan burada.

kuzum benim öğleden sonra arıycam. Herşeyde o kadar sabırsızımki bunda hiiiiç acele etmek gelmiyor içimden .
Evimin çevresi hastanelerle dolu, hatta eşimi her akşam iğneye götürüyorum ama hiç başka yere gidip kan bile vermedim. Başka test bile yapmadım Ne oldu bilmiyorum. Daha öncekilerde hep bir merak kurcalama vardı bunda öyle değil. Sanki bu sefer bebeğim bana tutunucak gbi geliyor.

tutundu bile annesi sana merak etme sen
bende dün akşam bunu düşünmüştüm ertesi güne niye bırakıyorki bu kız telefonla arayıp sor diyecektimmmm
tuvalette geldi hem de aklımazaten insanın aklına herşey orda geliyoooo

üzerimde ilginç bir sakinlik var, daha önceki hamileliklerimde hiç ilerisini görmüyordum. Şimdi görüyorum. Hayal edebiliyorum. Sanki bu duyguları daha net yaşıyorum. Yani eski ben olsam şimdiye kana gidene kadar bütün marka testlerden yapardım. Bir tanr yaptım hiç yapasım olmadı. Kasık ağrım var ona baktım sadece oda çok normalmiş

Tutunacak tabii ki hayatım. Aslında sabırlı ve sakin olmak en iyisi. Aman değerim yükseldi mi aman keseyi ne zaman görücem falan boşuna stres. Herşey zamanı gelince olacak zaten. Sen bu anın tadını çıkar tekrar test yapmana da zaten gerek yok belirgin çıkmış çizgin çünkü kana değerine bak sonra kese için bekle 1 hafta sonra falan görünür o da zaten.

tatlım ne kadar rahat olursan o kadar iyi zaten bazen pinpirikleniyoruz ama bir laf var ya sakınan göze çöp batar diye iyi yapıyorsun canım.anı yaşa tadını çıkar dua et allah koruyacaktır zaten canım sizleri...

yani ben çok sabırsızken çok sabırlı oldum. Değişik bir mutluluk ve şaşkınlık var üzerimde. Nasıl desem hiç anlatamıyorum. Ama çok güzel olucak inanıyorum. Aslında şuan cidden 5 haftalığız ben önümüzdeki hafta mecbur gidicem bana progestan falan versin. Çünkü benim düşüklerim var. Bide alttan ultrason istemiyorum artık. progestan verirse 15-20 gün sonra giderim. Allahın izniyle kalp atışını duyarım inşallah.

En kısa zamanda sizlerinde bebişi olsun. Ben çok seviyorum hepinizi

En iyisi öyle yapmak canım. Progestan al tabii canım ne olur ne olmaz ama bu sefer alacaksın kucağına. İnşallah canım artık başlıcaz bizde elimde az ovu vardı sipariş ettim sanırım bu akşam gelecek. Tabii çalışmalardan sonra bir İstanbul yapıcam trenler kalkıyor hızlı tren çalışmalarında dolayı bana da tren daha yakın eve rahat oluyordu 31 ocaktan sonra yok son kez trenle gideyim dedim 26 sında gidicem 30 undan dönücem o zamana kadar çalışma olacak inşalah çift çizgileri görür yakalarım yumurtlamayı. Orada da az kalıcam zaten dikkat ederim artık.

evet canım. Aslında takmamakla oluyormuş bunuda anladım. Ben bu ay hiç acabamı demedim. Bebek için halvet etmedim. Hatta yumurtlama zamanımı bile takip etmedim. Yılbaşında rakı içitim bira içtim düşün yani. Ay içinde sinüzit ve migren çok sıkıştırdı nerdeyse hergün bir ağrı kesici içtim. Olcağı varmış oldu, şimdi dikkat ediyorum ama sağlıkla tutunursa.
Beyinde bitiyor iş, çok takmamak lazım galiba :26:

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Kırmızı kart yedim bu ay? Meg canım görürsün inşallah mesajımı yeni bat 8 Şubat. Ay 13 Şubatta evlilik yıldönümüm.
Bu ay ki çalışmalar çok önemli yani. yıldönümü hediyemi istiyorum Rabbim duy sesimi.

canım teste hayalet bile çizgi var demek ben inanıyorum oldu bu sefer canım benim
inşallah kızına kardeş geliyo güzel haberlerini bekliyoruz

hülyam canımm inşallah dediğin gibidir gece boyunca uyuamadım doğru düzgün hala emin değilim yarın ilk idrarla tekrar denicem bakalım ama içimden bir ses var diyo kimseye söylemedim henüz zaten bnimkiyle küsüm çok kırıldım anlatamam hak etmediğim şeyleri duydum o yüzden sevinemedim bile o ikinci çizgiye öyle boşluktayımki ağlamaktan gözlerim şişdi işe rezil bir şekilde geldim

Zaman zaman dilin kemiği olamıyabiliyor ne yazıkki ama kendini fazla üzme ne olur. Nasıl olsa alır gönlünü yakında. Hem böyle küslüklerin barışması daha da güzel olur, heyecanlı olur. Birde bebişin gelişi netleşince daha da neşe dolar yuvan merak etme ve takılmamaya çalış olanlara. Yaşanmasa böyle şey iyi ama bazende tuzu biberi oluyor ilişkinin. Öyle düşünmeye çalış.

kselcim git canım kuaföre, şöyle afeti devran olup çıkıver, hem sana moral olsun, hem de kocacığının aşkı depreşsin. :)

üzülmemek elde değilki inan şuan resmen pikolojim alt üst olmuş bir durumda anlam veremiyorum olan bitene ne olıuyo bize anlamdım ama şunu öğreniyorum nekadar kendinden ödün veriyosan okadar tepene çıkıyolar o dilin kemiği malesef bende varda onda yok işte çok kırgınım çok üzgün şu an hiç mutlu değilim malesef

bana moral olacağı kesin.uzun zamandan beri kendime vakit ayıramadım işlerin yoğunluğundan.ya bide benim kilo vermem lazım. 59 kilo oldum geçen yaz 50 kiloydum. kıyafetlerim olmuyo üzerime yenilerinide almak istemiyorum. ne kadar geniş kıyafet alırsam o kadar genişliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…