- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
iiyim canım saol. kuaföre gitmek istiyorum bennnnnn. kaşlarımı aldırmam lazım. saçımı boyatmam ve kestirmem lazım. kısacası kendimi baştan aşağı yenilemem lazım.
hülyam canımm inşallah dediğin gibidir gece boyunca uyuamadım doğru düzgün hala emin değilim yarın ilk idrarla tekrar denicem bakalım ama içimden bir ses var diyo kimseye söylemedim henüz zaten bnimkiyle küsüm çok kırıldım anlatamam hak etmediğim şeyleri duydum o yüzden sevinemedim bile o ikinci çizgiye öyle boşluktayımki ağlamaktan gözlerim şişdi işe rezil bir şekilde geldim
bana moral olacağı kesin.uzun zamandan beri kendime vakit ayıramadım işlerin yoğunluğundan.ya bide benim kilo vermem lazım. 59 kilo oldum geçen yaz 50 kiloydum. kıyafetlerim olmuyo üzerime yenilerinide almak istemiyorum. ne kadar geniş kıyafet alırsam o kadar genişliyorum.
Kızlar neden bu saatte buradayım biliyormusunuzBatım 10 ocaktı 10 ocakta bildiğiniz üzre adet olmadım.11 ocakta sabah para büyüklüğünde siyah akıntım geldi.Bende tamam adet oluyorum kesin dedim.Çünkü önceki aylardada böle önden lekelenme sonra adetimin sökülmesi durumu olmuştu.Ama adetim hala gelmedi.Test yaptım negatif çıktı.
Her an adet olucağım diye bekliyorum ama hala olmadı.
O kadar çok halsizliğim baş dönmem ve beynim çatlayacak gibi baş ağrım vardı.Gece erkenden yattım.
Bir kaç saat uyumuşum mide bulantısıyla uyandım.Banyoya koştum ama sadece kuru kuru öğürme var.Banyoya zor gittim yer ayağımın altından kaydı.
Şuan yatağa yatamıyorum.Başım çok fena ağrıyor ve midem bulanıyor.Hafif karın ağrım ve belimi yere koyamayacak kadarda bel ağrım var.Dayak yemişten beterim.Affınıza sığınarak yazıyorum sanki erimiş ilaç gibi acılık var ağzımda ve kuru kuru öğürmekten boğazım yırtıldı.Sabah olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Kendimi biraz olsun iyi hissedersem hastaneye gidicem.
Canım günaydın ohh iyi uyumuşsunuz bebişleenn anne ogullKizlarrr kocamla konustuk benim terminator 4.5 aylik bi dusuk yapmis 2 bebegide olmus ben cok agliyom geceleri uykumda sabah kalktigimdada agliyo oluyosun bazen dedi kocam bizde hocaya gidelim diyorum ama kocamin diger 4 kardesinde boyle bi sorun yok eltiler hic dusuk yapmamis sadece kocama gecmis olabilirmi banaa cvp verinnn
ay nerdesin kuşum sen bi geçmişine bakıcam neler yapıyorsun merak ettim seni aradım açmadın da....Herkese selam :79::79::79: ben geldim.Annemlerdeydim çok giremiyordum.Nasılsınız?
kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:
üzerimde ilginç bir sakinlik var, daha önceki hamileliklerimde hiç ilerisini görmüyordum. Şimdi görüyorum. Hayal edebiliyorum. Sanki bu duyguları daha net yaşıyorum. Yani eski ben olsam şimdiye kana gidene kadar bütün marka testlerden yapardım. Bir tanr yaptım hiç yapasım olmadı. Kasık ağrım var ona baktım sadece oda çok normalmiş
Dert ettiğin şeye bak 9 kilo nedir, iki ay sıksan kendini gidiverir hemen. Yeterki yol yakınken önlemini alabil. Hiç alışveriş yapma şimdi bekle bakalım. Biraz yeme içme takibi ile hem var olanlara girersin hemde belki yeni ciciler alırsın.
üzülmemek elde değilki inan şuan resmen pikolojim alt üst olmuş bir durumda anlam veremiyorum olan bitene ne olıuyo bize anlamdım ama şunu öğreniyorum nekadar kendinden ödün veriyosan okadar tepene çıkıyolar o dilin kemiği malesef bende varda onda yok işte çok kırgınım çok üzgün şu an hiç mutlu değilim malesef
puffy seni kaç aydır takip ediyorum erken hamilelik belirtileri topiğinden beri hamile olmana çok sevindim allah tamamına erdirsin
kızlar bende hapı bırakalı 9ay oldu sizler hapı bıraktıktan nekadar sonra hamile kaldınız çokmu kafaya takıyorum bilmiyorum ama bazen hap kullandığım çok pişman oluyorum
Benim de çok şey yapmam lazım işengeçliği bırakırsam benim de kaşlar alınacak ama kuaföre gitmiyorum ben kaşım syrek olduğu için çizerim hatta ben o yüzden kenarlarda çıkanları banyo sonrası gözenekler açıldığı için rahatlıkla alırım. Saçımı benimde kestirmem lazım ama saçım kıvırcık sürekli topluyorum iyi bir kesim istiyorum araştırmadayım.
canım oluyor böyle şeyler o sinirle ağızdan çıkıyor. İsteyerek dememiştir eşinde canım. Düzelir aranız biliyorum çok kırıyor insanı yaralıyor bir kere ama bak bebeğin geliyor belki de o herşeyi düzeltecek İnşallah. Sen bu haberi verince eşin zaten sana söylediklerinden pişman olacaktır canım.
ama benim canım hep yemek istiyo kendime bu ara engel olamıyorum geçen sene diyet yaptım zaten 3 ayda 8 kilo vermiştim 58 den 50 ye düşmüştüm ama şuan diyet yapıcak psikolojide değilim bide boy kısa olunca kilolar kendini daha fazla belli ediyo. kociş beni tombul ördeğim diye seviyo artık(
Madem diyet modunda değilsin o zaman daha fazla kilo almama kiloyu sabitleme moduna geçebilirsin. ne bileyim gereksiz abur cubur tatlı gazlı içecekler meyve suyu vb şeyleri hayatından çıkar. Ufak tefek değişiklikler eksiltmeler yap yani. Böylece hem kilo alımını durdurursun hem bir iki kilo bile verebilirsin. Bir de illa tatlı yiycem diyorsan gündüzleri ye yakmaya vaktin olsun.
Kızlar ben bu ay meryem suresini okuma istiyorum. Acaba türkçe mealini okusam olur mu, arapça yanlış telaffuz etmekten korkuyorum. Olur herhalde burada okuyanlar türkçe okumuştu sanırım. Ama regliyken okuyamam 41 gün ara vermemek lazımmış eşimde okur mu bilmiyorum daha çok yakınımdan birine okutmak istiyorum. Akraba felan söylemek istemiyorum. Regli de ara versem birşey olur mu ya..
aman ben tatlı zaten sevmiyorum ki. çayımı kahvemi bile şekersiz içerim ben. ben ekşili acılı bol baharatlı yimekleri severimmmmmmmmm
canım çok teşekkürler en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah. 4 yıl 2. ayımda geldi meleğim. Yani 50. ayda geldiSeninde meleğin inşallah göbişindedir
Hımm bu çok iyiymiş. Peki sana ne kilo aldırıyor sence, hiç dikkat ettinmi ?
canım benim kusura bakma valla sizleride dderdime ortak ettim tamm toparlanmaya çalışıcam söz desteğin için çok sağol canım ya ben bugünü nasılda hayal ediyodum hiç birşey istediğim gibi olmuyo inşallah bebğim benimledir içimden bir ses bebğin seninle diyo ama bekleyip görücez inşallah hayırlısıyla nasip edr canım çok sağolbence sen kesin hamilesin bhcg hormonu iyi salgılanıyorki moralini düzeltmemiz mümkün olmuyor. Duygusallışmışsın. Kırgınlıklar geçer, dil yarası zaman alsa da geçer ve sen kendini üzdüğünle kalırsın. Onun için silkelen bir bakalım. elip geçici şeyler için kendini yıpratmak değmiyor sen de biliyorsun. olay taze olduğu için her şey daha şiddetli geliyor sana ama emin ol ki bir iki gün sonra daha hafifleyecek her şey. o zaman acısınıda çıkarıverirsin olur biter.
Ha bu arada erkek kısmısına fazla fedakar cefakar olmak iyi değil. Bir hatası var sa bir bedelde muhakkak ödemeli, yanına kar kalmamalı, hatasını anlamalı. İçinde kalan bir şeyler varsa söyleyemediğin söyle sen de rahatla. Hem içine attıkalrın ilişkiyi daha çok zedeler. Tabii bunu yaparken ben dili kullanmakta da çok fayda var.
Bebeğine odaklan, olanları beyninden göndermeye çalışmaya çalış.
megancım canım bu ne hal böyle hayra alamettir inşallah geç döllenme olmuşsa eğer testte çıkmayabilir.
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez canım
eger gelirse de düşük olabilir canım . bu belirtiler çok hamişlik sanki
Canım günaydın ohh iyi uyumuşsunuz bebişleenn anne ogull
gamzecim valla ben bu akşam garip oldum ben o sürekli uykusu olan insan dün akşam gram uykum gelmedi sabah da o kadar rahat uyandım kiii
bu muska işe yaradı galibaa
psikolojik de olabilir tabi öyle şartlayınca insan kendini..
Bakalım dün akşam en kritik günümüzde son halvetimizi yaptık tutarsa
ay nerdesin kuşum sen bi geçmişine bakıcam neler yapıyorsun merak ettim seni aradım açmadın da....
Eminecim şimdiden Allah tamamına erdirsin diyim hayatımmm inşallah tutunurr o mucizee mutluluk olur evinizeee
canım ne kadar güzel huzurlu olduğunu hissedebiliyorum..
aynı şekilde bende öyleydim bi rahatlık vardı ama ben ilk kez hamile kalmıştım ya ondan dı heralde ben nedense hiç hayal kuramıyordum nasip de olmadı ...
Allah sana da tamamına erdirsin inşallah Saglıklı sıhhatliii
ksel burdaki arkadaşlarımın yaptığı şey akşamları 6dan sonra yemek yemiyorlar. Meyve yiyolar ve meyve çayı içiyolar. Öğlende ekmek yemeyip 5 çayında eti form yiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?