Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iiyim canım saol. kuaföre gitmek istiyorum bennnnnn. kaşlarımı aldırmam lazım. saçımı boyatmam ve kestirmem lazım. kısacası kendimi baştan aşağı yenilemem lazım.

Benim de çok şey yapmam lazım işengeçliği bırakırsam benim de kaşlar alınacak ama kuaföre gitmiyorum ben kaşım syrek olduğu için çizerim hatta ben o yüzden kenarlarda çıkanları banyo sonrası gözenekler açıldığı için rahatlıkla alırım. Saçımı benimde kestirmem lazım ama saçım kıvırcık sürekli topluyorum iyi bir kesim istiyorum araştırmadayım.

canım oluyor böyle şeyler o sinirle ağızdan çıkıyor. İsteyerek dememiştir eşinde canım. Düzelir aranız biliyorum çok kırıyor insanı yaralıyor bir kere ama bak bebeğin geliyor belki de o herşeyi düzeltecek İnşallah. Sen bu haberi verince eşin zaten sana söylediklerinden pişman olacaktır canım.

Dert ettiğin şeye bak 9 kilo nedir, iki ay sıksan kendini gidiverir hemen. Yeterki yol yakınken önlemini alabil. Hiç alışveriş yapma şimdi bekle bakalım. Biraz yeme içme takibi ile hem var olanlara girersin hemde belki yeni ciciler alırsın.

megancım canım bu ne hal böyle hayra alamettir inşallah geç döllenme olmuşsa eğer testte çıkmayabilir.
gelmedik kırmızıdan ümit kesilmez canım
eger gelirse de düşük olabilir canım . bu belirtiler çok hamişlik sanki

Canım günaydın ohh iyi uyumuşsunuz bebişleenn anne ogull
gamzecim valla ben bu akşam garip oldum ben o sürekli uykusu olan insan dün akşam gram uykum gelmedi sabah da o kadar rahat uyandım kiii
bu muska işe yaradı galibaa
psikolojik de olabilir tabi öyle şartlayınca insan kendini..
Bakalım dün akşam en kritik günümüzde son halvetimizi yaptık tutarsa

Herkese selam :79::79::79: ben geldim.Annemlerdeydim çok giremiyordum.Nasılsınız?
ay nerdesin kuşum sen bi geçmişine bakıcam neler yapıyorsun merak ettim seni aradım açmadın da....

kızlar az önce ben test yaptım silik ikinci çizgi var haylet dediklerinen emin olamadım şimdi ben yaa :26::26::26::26:

Eminecim şimdiden Allah tamamına erdirsin diyim hayatımmm inşallah tutunurr o mucizee mutluluk olur evinizeee

canım ne kadar güzel huzurlu olduğunu hissedebiliyorum..
aynı şekilde bende öyleydim bi rahatlık vardı ama ben ilk kez hamile kalmıştım ya ondan dı heralde ben nedense hiç hayal kuramıyordum nasip de olmadı ...
Allah sana da tamamına erdirsin inşallah Saglıklı sıhhatliii

ama benim canım hep yemek istiyo kendime bu ara engel olamıyorum geçen sene diyet yaptım zaten 3 ayda 8 kilo vermiştim 58 den 50 ye düşmüştüm ama şuan diyet yapıcak psikolojide değilim bide boy kısa olunca kilolar kendini daha fazla belli ediyo. kociş beni tombul ördeğim diye seviyo artık (

bence sen kesin hamilesin bhcg hormonu iyi salgılanıyorki moralini düzeltmemiz mümkün olmuyor. Duygusallışmışsın. Kırgınlıklar geçer, dil yarası zaman alsa da geçer ve sen kendini üzdüğünle kalırsın. Onun için silkelen bir bakalım. elip geçici şeyler için kendini yıpratmak değmiyor sen de biliyorsun. olay taze olduğu için her şey daha şiddetli geliyor sana ama emin ol ki bir iki gün sonra daha hafifleyecek her şey. o zaman acısınıda çıkarıverirsin olur biter.

Ha bu arada erkek kısmısına fazla fedakar cefakar olmak iyi değil. Bir hatası var sa bir bedelde muhakkak ödemeli, yanına kar kalmamalı, hatasını anlamalı. İçinde kalan bir şeyler varsa söyleyemediğin söyle sen de rahatla. Hem içine attıkalrın ilişkiyi daha çok zedeler. Tabii bunu yaparken ben dili kullanmakta da çok fayda var.

Bebeğine odaklan, olanları beyninden göndermeye çalışmaya çalış.

puffy seni kaç aydır takip ediyorum erken hamilelik belirtileri topiğinden beri hamile olmana çok sevindim allah tamamına erdirsin
kızlar bende hapı bırakalı 9ay oldu sizler hapı bıraktıktan nekadar sonra hamile kaldınız çokmu kafaya takıyorum bilmiyorum ama bazen hap kullandığım çok pişman oluyorum

canım çok teşekkürler en kısa zamanda rabbim sanada nasip etsin inşallah. 4 yıl 2. ayımda geldi meleğim. Yani 50. ayda geldi Seninde meleğin inşallah göbişindedir

canım benim bilmiyorum ya insan sinirle 1 yada 2 kez söyler ama bu kaçtır tekrarlıyo bilmiyorum inşallah bebeğim vardır ve herşeyi daha güzel bir hale koyar

[video=youtube;dcMEcq2JmS4]http://www.youtube.com/watch?v=dcMEcq2JmS4&feature=player_detailpage#t=6s[/video]

şimdi bumu dinliyorum nezaman sıkıntılı olsam ilk aklıma gelen şarkı budur nekadarda güzel anlatmış aşkı

Kızlar ben bu ay meryem suresini okuma istiyorum. Acaba türkçe mealini okusam olur mu, arapça yanlış telaffuz etmekten korkuyorum. Olur herhalde burada okuyanlar türkçe okumuştu sanırım. Ama regliyken okuyamam 41 gün ara vermemek lazımmış eşimde okur mu bilmiyorum daha çok yakınımdan birine okutmak istiyorum. Akraba felan söylemek istemiyorum. Regli de ara versem birşey olur mu ya..

Madem diyet modunda değilsin o zaman daha fazla kilo almama kiloyu sabitleme moduna geçebilirsin. ne bileyim gereksiz abur cubur tatlı gazlı içecekler meyve suyu vb şeyleri hayatından çıkar. Ufak tefek değişiklikler eksiltmeler yap yani. Böylece hem kilo alımını durdurursun hem bir iki kilo bile verebilirsin. Bir de illa tatlı yiycem diyorsan gündüzleri ye yakmaya vaktin olsun.

aman ben tatlı zaten sevmiyorum ki. çayımı kahvemi bile şekersiz içerim ben. ben ekşili acılı bol baharatlı yimekleri severimmmmmmmmm

canımmmmmmm bikaçgün önce senle konuşmuştukkk ben adet oluyorum dedim sende bende olacam demiştinnnn inşallah olmazsın sen demiştimmmm olmamışsınnnn oleyyyyyy bebişimiz geliyorrr Allahım sağlıkla sana kavuştursun bebeğini inşallahhhhhhhh ayyyy çok sevindimmmm darısı bizlereee olsun inşallahhhh

Son düzenleme:
kızlar
ben sizi çok özledim yavvv

bana sööle adet günlerinde okurum canım

ksel burdaki arkadaşlarımın yaptığı şey akşamları 6dan sonra yemek yemiyorlar. Meyve yiyolar ve meyve çayı içiyolar. Öğlende ekmek yemeyip 5 çayında eti form yiyolar.

canım benim kusura bakma valla sizleride dderdime ortak ettim tamm toparlanmaya çalışıcam söz desteğin için çok sağol canım ya ben bugünü nasılda hayal ediyodum hiç birşey istediğim gibi olmuyo inşallah bebğim benimledir içimden bir ses bebğin seninle diyo ama bekleyip görücez inşallah hayırlısıyla nasip edr canım çok sağol

sağol canım ama ben kesinleşyikten sonra alıyım yinede teprikleri

ksel burdaki arkadaşlarımın yaptığı şey akşamları 6dan sonra yemek yemiyorlar. Meyve yiyolar ve meyve çayı içiyolar. Öğlende ekmek yemeyip 5 çayında eti form yiyolar.

ya canım benim çok güzel bi diyet listem var daha önce diyetisyene gitmiştim ben. çok güzel kilo verdiriyo. hem sürekli yiyiyorsun hemde kilo veriyosun. tam benlikti ama onun için vakit lazım. sürekli alışveriş yapmak ve sürekli yemek yapmaya vakit ayırmak hadi bunlarıda bi kenara bırakrım yemek yemek için bile vakit ayırmak lazım. bu ara işler yoğun olduğu için zorlanıyorum. evde yemek bile yapamıyorum sürekli annemlerde ve kayımvalidemde yiyiyoruz yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…