güdaydın hepinize canlar gel kız bana ben kaşınıda alırım sacınıda boyarım ...:)
dikkat etmem mi neyin aldırdığına hamur işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benim kusura bakma valla sizleride dderdime ortak ettim tamm toparlanmaya çalışıcam söz desteğin için çok sağol canım ya ben bugünü nasılda hayal ediyodum hiç birşey istediğim gibi olmuyo inşallah bebğim benimledir içimden bir ses bebğin seninle diyo ama bekleyip görücez inşallah hayırlısıyla nasip edr canım çok sağol
sağol canım ama ben kesinleşyikten sonra alıyım yinede teprikleri
dertler paylaşıldıkça azalır, sevinçlerde paylaşıldıkça çoğalır. oyüzden iyiki bizide ortak ettin derdine. olumlu enerji olumlu şeyleri getirir beraberinde. bebikte olumlu şeyler getirir zaten. Her şey çok güzel olacak senin için.
eminecim kocişe mi küstün sen
kendini sakın doldurma canıımmm hepimizde oluyo ara ara
önemli olan kendi ruh içimizde köpürtmemek .en kısa zamanda barışacaksınız inşallahhh
test yaptıın mı sen burada
günaydın kızlar aranızda preseed kullanan varmı dün yazdım ama hiçbir arkadaştan cvp gelmememiş eğer kulllanan varsa yazabilirmi? bu akşam burdaki eczaneden alıcam ama burdan almak doğrumu yoksa sitedenmi sipariş vermek daha sağlıklı bilemedim
günaydın kızlar aranızda preseed kullanan varmı dün yazdım ama hiçbir arkadaştan cvp gelmememiş eğer kulllanan varsa yazabilirmi? bu akşam burdaki eczaneden alıcam ama burdan almak doğrumu yoksa sitedenmi sipariş vermek daha sağlıklı bilemedim
canım sağolun ya hayır benim endişem acaba farkı varmıdır sitedekilerden sen hamile kalabildinmi ildailda kusura bakmayın ya ben bu topiklerden falan bişi anlamıyorum valla bulamıyorum gebelikle ilgili gördüm sorıyım i,stedim önceki yazılarınıza bakıyım dedim onuda beceremedim bu becerikzilikle nasıl bebek yapıcaksam :))ben netten aldım canım eczaneye hiç sormadım bile
ve ilk defa kullandım
yumurtlama günlerinde 2 kere kullanabildim
hende ne küsme ildam valla yatağı bile ayırdım birdahda bana yaklaşma istemiyorum seni dedim zor bir gece geçirdim üstüne gittim test yaptım 2. çizgi silik çıktıama emin değilim hala gece boyunca uyumadım
canım sağolun ya hayır benim endişem acaba farkı varmıdır sitedekilerden sen hamile kalabildinmi ildailda kusura bakmayın ya ben bu topiklerden falan bişi anlamıyorum valla bulamıyorum gebelikle ilgili gördüm sorıyım i,stedim önceki yazılarınıza bakıyım dedim onuda beceremedim bu becerikzilikle nasıl bebek yapıcaksam :))
okadar yaniiii
teste mi sevineyim ,duruma mı üzüleyim bilemedim
ciddi bişey sanırım belli çok kırılmışsın
ama geçecek inşallahhh şeker anlıcak hatasını belki sen de çok hassas olmuş olabilirsin gebelik durumunda
kana git kesin sonucu al inşallahhhsonra kocişş havalara uçarrrr
canım öncelikle şunu sööliiyim
topiklerde bulamazsan (ki yavaş yavaş kullanmayı öğrenirsin ben de öööleydim)
google la yaz : preseed kullananlar kadınlar kulübü,ya da aklına ne geliyo merak ettiğin çıkar canım
ben ilk defa aralık ayında kullandım ve hamile kaldım Nazar
ama jel den mi hayıt hapından mı ,yoksa 4 aydır yaptığımız kürlrden mi
bilmiyorum Rabbim OL dedi oldu
gelecek herkesin bebişiii kucağımıza almak Nasip etsin Rabbimmmm
canımmmmmmmbikaçgün önce senle konuşmuştukkk ben adet oluyorum dedim sende bende olacam demiştinnnn inşallah olmazsın sen demiştimmmm olmamışsınnnn oleyyyyyy bebişimiz geliyorrr Allahım sağlıkla sana kavuştursun bebeğini inşallahhhhhhhh ayyyy çok sevindimmmm darısı bizlereee olsun inşallahhhh
evde bukadar sese alışık değilim :111:
bi tuhaf geliyo
canım benim ya bence kavgayı unut canım sen çıkan çift çizgiye odaklan bak kaç senedir onu görmek için uğraşıyorsun bence şimdi bunun tadını çıkarhülyam canımm inşallah dediğin gibidir gece boyunca uyuamadım doğru düzgün hala emin değilim yarın ilk idrarla tekrar denicem bakalım ama içimden bir ses var diyo kimseye söylemedim henüz zaten bnimkiyle küsüm çok kırıldım anlatamam hak etmediğim şeyleri duydum o yüzden sevinemedim bile o ikinci çizgiye öyle boşluktayımki ağlamaktan gözlerim şişdi işe rezil bir şekilde geldim
Kızlar ben bu ay meryem suresini okuma istiyorum. Acaba türkçe mealini okusam olur mu, arapça yanlış telaffuz etmekten korkuyorum. Olur herhalde burada okuyanlar türkçe okumuştu sanırım. Ama regliyken okuyamam 41 gün ara vermemek lazımmış eşimde okur mu bilmiyorum daha çok yakınımdan birine okutmak istiyorum. Akraba felan söylemek istemiyorum. Regli de ara versem birşey olur mu ya..
evde bukadar sese alışık değilim :111:
bi tuhaf geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?