Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dikkat etmem mi neyin aldırdığına hamur işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hihi çok güldüm, tabii ki hamur işi ben nasıl düşünemedim bunu. Canım sana acil yürüyüş tavsiye ediyorum yüksek tempoda, soğuk su içmeye alışıksan soğuk su içmeye devam.
hamurişini kesemiyorsun ekmeği kes derim. sakız çiğne fırsat buldukça. hamur işinin yanına muhakkak lifli birşeyler eklei hatta önce lifliyi ye sonra hamur işini sonra protein ve calsiyum.

Malum hamur işi glisemik indeksi yüksek gıda. düşük glisemik indeksle kandaki şeker oranı dengeleki daha uzun süre tok kalasın. Kan şekerin ne kadar dengeli olursa iştahına o kadar hakim olabilirsin.
Birde yoğurt olayı var, her öğününe ekle. Nedenine gelince yoğurt yediğimiz şeylerden aldığımız yağ oranının %20sinin direk vucüttan atılmasını sağlıyormuş.
Diyetisyenler ondan her öğüne yoğurt koyarlarmış.

dertler paylaşıldıkça azalır, sevinçlerde paylaşıldıkça çoğalır. oyüzden iyiki bizide ortak ettin derdine. olumlu enerji olumlu şeyleri getirir beraberinde. bebikte olumlu şeyler getirir zaten. Her şey çok güzel olacak senin için.

eminecim kocişe mi küstün sen
kendini sakın doldurma canıımmm hepimizde oluyo ara ara
önemli olan kendi ruh içimizde köpürtmemek .en kısa zamanda barışacaksınız inşallahhh
test yaptıın mı sen burada

canımmmmmmm bikaçgün önce senle konuşmuştukkk ben adet oluyorum dedim sende bende olacam demiştinnnn inşallah olmazsın sen demiştimmmm olmamışsınnnn oleyyyyyy bebişimiz geliyorrr Allahım sağlıkla sana kavuştursun bebeğini inşallahhhhhhhh ayyyy çok sevindimmmm darısı bizlereee olsun inşallahhhh

günaydın kızlar aranızda preseed kullanan varmı dün yazdım ama hiçbir arkadaştan cvp gelmememiş eğer kulllanan varsa yazabilirmi? bu akşam burdaki eczaneden alıcam ama burdan almak doğrumu yoksa sitedenmi sipariş vermek daha sağlıklı bilemedim

canımbenim çok sağol ALLAH razı olsun inşallah çok güzel olur canım benim inşalah hem benim için hem siz arkadaşlarımın için

hende ne küsme ildam valla yatağı bile ayırdım birdahda bana yaklaşma istemiyorum seni dedim zor bir gece geçirdim üstüne gittim test yaptım 2. çizgi silik çıktı ama emin değilim hala gece boyunca uyumadım

ben netten aldım canım eczaneye hiç sormadım bile
ve ilk defa kullandım
yumurtlama günlerinde 2 kere kullanabildim

canım preseed kullananlar adında bir topik var birde oraya yaz istersen sorunu ben kullanmadığım için sana yardımcı olamıyorum

ben netten aldım canım eczaneye hiç sormadım bile
ve ilk defa kullandım
yumurtlama günlerinde 2 kere kullanabildim
canım sağolun ya hayır benim endişem acaba farkı varmıdır sitedekilerden sen hamile kalabildinmi ildailda kusura bakmayın ya ben bu topiklerden falan bişi anlamıyorum valla bulamıyorum gebelikle ilgili gördüm sorıyım i,stedim önceki yazılarınıza bakıyım dedim onuda beceremedim bu becerikzilikle nasıl bebek yapıcaksam :))

okadar yaniiii
teste mi sevineyim ,duruma mı üzüleyim bilemedim
ciddi bişey sanırım belli çok kırılmışsın
ama geçecek inşallahhh şeker anlıcak hatasını belki sen de çok hassas olmuş olabilirsin gebelik durumunda
kana git kesin sonucu al inşallahhh sonra kocişş havalara uçarrrr

canım öncelikle şunu sööliiyim
topiklerde bulamazsan (ki yavaş yavaş kullanmayı öğrenirsin ben de öööleydim)
google la yaz : preseed kullananlar kadınlar kulübü,ya da aklına ne geliyo merak ettiğin çıkar canım

ben ilk defa aralık ayında kullandım ve hamile kaldım Nazar
ama jel den mi hayıt hapından mı ,yoksa 4 aydır yaptığımız kürlrden mi
bilmiyorum Rabbim OL dedi oldu
gelecek herkesin bebişiii kucağımıza almak Nasip etsin Rabbimmmm

Son düzenleme:

valla bende neye sevinip neye üzüleceğimi bilemedim evet çok kırıldım sabah mesaj attım pişmanlık duyuyomusun acaba bana yaptığın haksızlıktan dolayı diye ne cevap verdi ne aradıhatasını anlıcanı hiiç sanmıyorum çünki o kendini sürekli haklı görüyo benide haksız kana gelecek hafta gidebilirim ancak canım ya yarın sabah testi tekrarlıcam bakalım hakkımdan ne hayırlıysa o olsun sevinemiyorum bile ya

ay ne güzel yaaa allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde çok sevindim valla böyle duyuyorum sanki kendim kalmışım gibi seviniyorum nedense :)) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.bu hayıt hapı eczanede varmı yan etkisi varmıdır acaba kilo yapma yada tüylenme gibi falan çok korkuyorum öyle şeylerden onbun için bişi deneyemiyorum

Çok sağol canım darısı başınıza inşallah

evde bukadar sese alışık değilim :111:
bi tuhaf geliyo

ildam senin kasıklarında inceden ağrı oluyormu? Benim sol kasığımda oturunca çok ağrı oluyor:26:

Son düzenleme:
canım benim ya bence kavgayı unut canım sen çıkan çift çizgiye odaklan bak kaç senedir onu görmek için uğraşıyorsun bence şimdi bunun tadını çıkar
seni anlıyorum erkekler bazen çok kırıcı olabiliyorlar ağzından çıkanı kulakları duymuyo eminimki o da çok pişmandır şuanda pişman olduğu için ve yüzü olmadığı için mesajına cevap vermemiştir.
şuanda kendini üzmenin zamanı değil sen üzülürsen bebeğinde üzlülür kendine gel tatam mı.eşin bu haberi duyunca nasıl sevineceksiniz onu düşün kızını.bence hiç durma hemen bir test yap orda sonra da kana git canım.ben inanıyorum ki sen hamilesinnn...

olur canım biz hep öyle okuduk zaten allah kabul etsin.
yanlız regliyken de senin yerine birisinin okuması lazım sen bize söyle biz de okuruz o zaman regli olmazsak
eşinde okuyabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…