selam kızlar ben geldiiiiiiimmmm
Çok sağol canım darısı başınıza inşallah
ildam senin kasıklarında inceden ağrı oluyormu? Benim sol kasığımda oturunca çok ağrı oluyor:26:
ay ne güzel yaaa allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde çok sevindim valla böyle duyuyorum sanki kendim kalmışım gibi seviniyorum nedense :)) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.bu hayıt hapı eczanede varmı yan etkisi varmıdır acaba kilo yapma yada tüylenme gibi falan çok korkuyorum öyle şeylerden onbun için bişi deneyemiyorum
hoşgeldiniz nasılsınız bakalımmm
canım ne zaman arayacaksın sağlık ocağını
hayıt sadece bitkisel bi ilaç canım
normalde bende aspirin bile içmem düşün artık :)
eczanede var canım 8 tl mi neydi
adetin 3.günü başlıyosun yumurtşlama sonrası burakıyosun
bebeğin sağlıklı olsun da canım artık bunlara mecbur katlanıcaksınız.inşallah 3 aydan sonra geçeriyi olmaya çalışıyoruz canım malum benim mide canıma okuyo
diğer sonuçlar çıkmış hcg hala çıkmamış. Herkes soruyor heycanlanmaya başlıyorum artık
ilda sana son kez sorucam vallahi bi dahada bişey sormıycam, herkese cevap veriyosun bi bana vermiyosun
Kasıklarında ağrı varmı
ilda sana son kez sorucam vallahi bi dahada bişey sormıycam, herkese cevap veriyosun bi bana vermiyosun
Kasıklarında ağrı varmı
bebeğin sağlıklı olsun da canım artık bunlara mecbur katlanıcaksınız.inşallah 3 aydan sonra geçer
bakılması gerekeni en sona mı bırakmışlarneyse kaç aydır bekliyoruz birkaç saat daha dururuzzz
canım çok normal o ağrı
tedirgin olma
bikaç hafta devam ediyor
canım ilk zamanlar benimde oldu ağrım kasıklarımda oturup kalkarken filan araştırdım biraz normalmiş diye okumuştum ben
allahh allahh şaşırdım yaaaaaaavalla bende neye sevinip neye üzüleceğimi bilemedim evet çok kırıldım sabah mesaj attım pişmanlık duyuyomusun acaba bana yaptığın haksızlıktan dolayı diye ne cevap verdi ne aradıhatasını anlıcanı hiiç sanmıyorum çünki o kendini sürekli haklı görüyo benide haksız kana gelecek hafta gidebilirim ancak canım ya yarın sabah testi tekrarlıcam bakalım hakkımdan ne hayırlıysa o olsun sevinemiyorum bile ya
şimdilik bi şey yok canımÇok sağol canım darısı başınıza inşallah
ildam senin kasıklarında inceden ağrı oluyormu? Benim sol kasığımda oturunca çok ağrı oluyor:26:
gidecejklerdi ama ben bırakmadımcanım gitmedi mi misafirlerin hala
söyle bir daha bu kadar çok olmasın sadece annen gelsinnn
selam kızlar ben geldiiiiiiimmmm
bimiyorumkiben bugün alsam ama benim bugün adetimin 5.günü bitmek üzere yani bişi olurmu öbür ayı beklemek istemiyorum preseed de alıcam bu ay kullanıcam ikisinide kullanıyım bu ay diyorum bişi farkedermi ?
puffy seni kaç aydır takip ediyorum erken hamilelik belirtileri topiğinden beri hamile olmana çok sevindim allah tamamına erdirsin
kızlar bende hapı bırakalı 9ay oldu sizler hapı bıraktıktan nekadar sonra hamile kaldınız çokmu kafaya takıyorum bilmiyorum ama bazen hap kullandığım çok pişman oluyorum
evde bukadar sese alışık değilim :111:
bi tuhaf geliyo
Kasıklarında ağrı varmı
selamlar kızlar
herkes iyi mi nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?