çok sağolun kızlar. Bir korku olmuştu bende araştırdım normalmiş ama ne biliyim ya, kaybetmek istemiyorum artık
slm kızlar nasılsınız hülyam nasılsın fıstığımmmm
pufuy sen beni neden görmüyosun kuzumm darılıyorumm ama
hoşuldumm gülümmm bende iyiyim ne olsun çorba içiyorum diyete devamm işte kuzucummm:26::26::26::26::26:iyim aşkımmmmmmmmhoşgeldin sen nasılsun balummm
selam destan bende 1 yıl kadar kullandım 1 bucuk sene sonra nerdeyse hamile kaldım o da bi bitkisel ilaç sayesinde diyebiliriz
yumurta tembelliği yapıyo sanırım her ne kadar doktorlar yapmıyo dese de...
yapana yapıyo heralde..
1 yılı gözden çıkar canım ama çok da ümitsiz olma belli olmaz...
ildacım bıcır bıcır seslere alışman lazım :)))) akşam ben de ablamdaydım öldüm gülmekten yegenlerime iki kız biri 5 biri 2 bucuk yaşında delirttiler benii ama iyi oldu stress atttım valla insan onların yanında bütün dertlerini unutuyo çok güzel bişeyy okadar yordular beni ama daha dinç hissediyorum kendimi vallahiiii
canım ben sayfa sayfa takip edyorum herkesi okuyorum. Ben yazıyorumdur ama sayfa geride kalıyordur.
hoşuldumm gülümmm bende iyiyim ne olsun çorba içiyorum diyete devamm işte kuzucummm:26::26::26::26::26:[/QUOT
kilolar gidiyomu canım yavaştan bak kendini çok yıpratmadan yap diyetini bitanem zaten ortalık hastalık kaynıyo vücudun yorgun düşmesin sakın ha
Cinlerim tepemdeee adamla kavga ettim ya git diyorum beni delirtene kadar bekliyo sonra gidiyo ailesinden birisi ne zaman buralara gelse biz boyle birbirimize giriyoruz ama kimse yoksa cok mutluyuz cok denedim eminim artik suan saydiriyorummm ama buraya yazamiyorummmm
Fıkra:))
Kadının Biri Dolabından Gelen Gıcırtıyı Kesmesi İçin Eve Marangozu Çağırır.
Marangoz Bakar Ama Bir Sorun Bulamaz Dolap Gıcırdamıyordur Ve Sorar ;
- Abla Bu Dolabın Bir Şeyi Yok Ne Yapayım ?
Kadın ;
- "Normalde Gıcırdamıyor Zaten Yoldan Otobüs Geçerken Gıcırdıyor Sen Şimdi Dolabın
İçine Gir Otobüs Geçerken Bakarsın" Der.
Marangoz Tamam Der Başlar Beklemeye . Bir Müddet Sonra Kadının Kocası Eve Gelir Üzerini Değiştirmek İçin Dolabın Kapağını Açınca Birde Ne Görsün İçinde Bir Adam
Hemen Sorar.
- "Ne İşin Var Senin Benim Dolabımda"...
Adam Cevap Verir:
- Abi Ne Desen Haklısın Şimdi Sana Otobüs Bekliyorum
Desem İnanmazsın :))
yok kuzucummm 3. günüm sana yazıyorum tebrik ettim 2 kere görmedinn şaka yapıyorumm balımmm heyecandan görmemişşindir balımmm nasıl gidiyor hamileilk bakem
Cinlerim tepemdeee adamla kavga ettim ya git diyorum beni delirtene kadar bekliyo sonra gidiyo ailesinden birisi ne zaman buralara gelse biz boyle birbirimize giriyoruz ama kimse yoksa cok mutluyuz cok denedim eminim artik suan saydiriyorummm ama buraya yazamiyorummmm
hoşuldumm gülümmm bende iyiyim ne olsun çorba içiyorum diyete devamm işte kuzucummm:26::26::26::26::26:[/QUOT
kilolar gidiyomu canım yavaştan bak kendini çok yıpratmadan yap diyetini bitanem zaten ortalık hastalık kaynıyo vücudun yorgun düşmesin sakın ha
gitmez olurmu kuzucumm yan taraflardan gitti bileee yavaştan yavaştan belli ediyo kendini biraz yüzümden belli oluyo birazda göbek kısmından yanlardan eriyo çok yıpratmıyorummm balımmm yiyorum ama sık ve azz işede yarıyor ama tatlıya çok fena iştahım açıldı engelleyemiyorummm nedense artık
ayyy bu bebek mobilyaları ne kadar pahalı
biraz gfikir olsun diye bakınayım dedim fiyatları görünce nevrim döndü valla
dur sakin ol kuzumm ne oldu hele anlat neden kavga ettiniz balımm kişm geldiki size neden oldu balımmmmm:44::44:
herkese dedim hatta belki 50. yazışım sayfalar dolusu tebrik olduğu için alıntı yapmadım hepsini defalarca okudum. Çok teşekkürler canım. Darısı başınıza inşallah. Kasıklarım ağrıyo biraz.
Bide kan sonucumda hcg hariç diğerleri çıkmış. Hala onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?