Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

boşver canım takma kafana sen hamişsin bebeşin etkilenir benımkide tam tersi benım ailemden birinin sözü geçse bile birbirimize gireriz bu kocaları anlamak zor

kız bebişin karnındayken ne saydırıon cocuk dicek benm anam pek küfürbaz cıktı diye

Derse desin kuzum ya ay demez mi bide bana sen bu cocugu istemiyon aldiralim dahada cocuk yapmayalim bak lafa bak karnima koyarken aklin nerdeydi

ayyy bu bebek mobilyaları ne kadar pahalı
biraz gfikir olsun diye bakınayım dedim fiyatları görünce nevrim döndü valla

evet canım çok fena
ama ikea da çok güzel şeyler var .sırf ahşap olanları çok seviyorum ben ...hem çok doğal sağlıklı hemde çok şık
ama bağat cad. bi yer varki ev satıyolar sanki benim eve yakın biyer
süper şeyler var ama bence okadarına gerek yok

burçlardan mı oluyo bunlar bütün kocalar gergin merkür felan olabilir mi sebebi
kızgın gebeeemmm

oyy kıyamam sana ben yaaa neden öyle yapıyoki ama sana karşı 10 kere düşünüp öyle hareket etmesi gerekir belki canı birşeyemi sıkkın derdi varda acısınımı çıkardı ne yaptı kuzucumm sakin ol sen bebeğini düşünn ne olurr bakk hissediyor yapma sakinleş canımıniçi anlayıp htasını özürdiler gör bakk balımmmmmm:44:

boşver canım takma kafana sen hamişsin bebeşin etkilenir benımkide tam tersi benım ailemden birinin sözü geçse bile birbirimize gireriz bu kocaları anlamak zor

Yok hic ailemin sozu gecmiyo benim gorusmuyoruz zaten kocamin ailesinin evi var burda bakkalla bitisik ailesinden biri oraya geldimi 3. gun birbirimize giriyoruz sebepsiz yere hemde

temizliği beğenmediyse anasını çağırsın anası yapsın o zamn
Bende eşime evi temizleyelim sen süpür ben siliyim diyorum. O diyoki sen ne siliyosun hafta sonu kızları çağırırız ( kardeşlerini) el birliği ile toplarız diyo.
Erkek dediğin kadın işine fazla burnunu sokmıycak sinir olurum ben

ozur diler ha bak neler edicem ben ona yemek falanda yapmicam bugunnn

aminnn kuzucum aminnn aman iyi bak kendinede bebişinede mucuzeleriniz sizinlee canımıniçi inşşş sağlıklı bir hamileilk geçirirsin sağlıkla alırsın kucağına bebeğim

şimdi diyorumki sonuç negatifmiş, benim yaptığım test bozukmuş. Allah korusun ya çok üzülürüm kahrolurum

ozur diler ha bak neler edicem ben ona yemek falanda yapmicam bugunnn

tabikii o kaçınılmz kuzucumm mutlaka acısını çıkarrr yeri geldiğinde hakkı yok seni üzmeye ne demek öyle çocuk aldıralım sen onu ne şartlarda taşıyosunn denilecek lafmıı yaaa yapma yemek falanda bırak anlasın hatasını canım benim

Derse desin kuzum ya ay demez mi bide bana sen bu cocugu istemiyon aldiralim dahada cocuk yapmayalim bak lafa bak karnima koyarken aklin nerdeydi

canım o da cok istiyoda bebişin olmasını sinirinden demiştir birazda seni sinirlendirmek için ve başarmışta.

biraz dısarda düşünüp hamile karısını üzdüğü için pişman olacaktır gönlünü alır canım merak etme sende alttan al biraz

insan kızgınlık halinde ağzından cıkacaklara sahip olamıyo işte sende bilirsin üzülme sakın bebişine dokun

o senin tüm negatifliğini atacak tek mucize

valla ben gayet ucuza aldım
266 beşik, 400 dolap

valla canım sanırım böyle internete bakmakla olmıcak çıkıp dolaşmak öyle bakmak lazım

bence de çok abartmaya gerek yok
sallanan beşiklerden istiyorum ben ikea da onlardan yok
yoksa yani benim evin yarısı ikea bebişe de ordan alıcaktım

şimdi diyorumki sonuç negatifmiş, benim yaptığım test bozukmuş. Allah korusun ya çok üzülürüm kahrolurum

aman Allahım korusunnn bebeğimm yaaa ben yaşşadım nasıl bir duygu olduğunu tahmin bile edmezsiniz rabbim kimseye yaşatmasın kuzucummm sonuççç çıkınca haber et emi ne zaman belli olacak peki

ayy gerçekten allah korusun canım benım yaptıgım teslerde ikiside negetif çıkmıştı allahtan dr kocaman bir kistin var deyince içimden demekki bebek yerine kist büyütüyormusum dedim

merkure yollucam ben onu

anasi benim evime giremez ki benden uzak duracak ailesi yoksa ailesiyle kalir seytannn sulalesi onunnn burnunu sokmazsa nasil sinir etcek beni

bitanem kasik agrin normal gelecek ayda adet doneminde kasiklarin cok agricak telas etme 3. aydan sonra pek olmuyo korkma sakin

Banada bu katlanip bi canta boyu olanlar mantikli geldi 6 yasina kadar bi yatak kullandiramam sanirim bebek besiklerinin etrafi cit gibi cevrili ama o katlanani 1 yasina kadar kullanirim bence dolap var zaten kocamin bekarken aldigi 2 kapili 2 cekmeceli bi dolap var yepyeni dolap almicam onu kullanacam cok masrafa gerek yok varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…