Cinlerim tepemdeee adamla kavga ettim ya git diyorum beni delirtene kadar bekliyo sonra gidiyo ailesinden birisi ne zaman buralara gelse biz boyle birbirimize giriyoruz ama kimse yoksa cok mutluyuz cok denedim eminim artik suan saydiriyorummm ama buraya yazamiyorummmm
kız bebişin karnındayken ne saydırıon cocuk dicek benm anam pek küfürbaz cıktı diye
ayyy bu bebek mobilyaları ne kadar pahalı
biraz gfikir olsun diye bakınayım dedim fiyatları görünce nevrim döndü valla
Cinlerim tepemdeee adamla kavga ettim ya git diyorum beni delirtene kadar bekliyo sonra gidiyo ailesinden birisi ne zaman buralara gelse biz boyle birbirimize giriyoruz ama kimse yoksa cok mutluyuz cok denedim eminim artik suan saydiriyorummm ama buraya yazamiyorummmm
Hic sebeb yoktu dun eve geldiginden beri boyleyiz evin temizligini begenmemis mutfagi odalari resmen doktu tekrar temizledi koydu bi afra bi tafra bugun geldi yine soyleniyo dedim git beni sinirlendirme gitmedi ne zaman bagirmaya basladim ondan sonra gitti ama sinirlerim harab oldu
boşver canım takma kafana sen hamişsin bebeşin etkilenir benımkide tam tersi benım ailemden birinin sözü geçse bile birbirimize gireriz bu kocaları anlamak zor
Hic sebeb yoktu dun eve geldiginden beri boyleyiz evin temizligini begenmemis mutfagi odalari resmen doktu tekrar temizledi koydu bi afra bi tafra bugun geldi yine soyleniyo dedim git beni sinirlendirme gitmedi ne zaman bagirmaya basladim ondan sonra gitti ama sinirlerim harab oldu
oyy kıyamam sana ben yaaa neden öyle yapıyoki ama sana karşı 10 kere düşünüp öyle hareket etmesi gerekir belki canı birşeyemi sıkkın derdi varda acısınımı çıkardı ne yaptı kuzucumm sakin ol sen bebeğini düşünn ne olurr bakk hissediyor yapma sakinleş canımıniçi anlayıp htasını özürdiler gör bakk balımmmmmm:44:
aminnn kuzucum aminnn aman iyi bak kendinede bebişinede mucuzeleriniz sizinlee canımıniçi inşşş sağlıklı bir hamileilk geçirirsin sağlıkla alırsın kucağına bebeğim
ozur diler ha bak neler edicem ben ona yemek falanda yapmicam bugunnn
Derse desin kuzum ya ay demez mi bide bana sen bu cocugu istemiyon aldiralim dahada cocuk yapmayalim bak lafa bak karnima koyarken aklin nerdeydi
valla ben gayet ucuza aldım
266 beşik, 400 dolap
bence de çok abartmaya gerek yokevet canım çok fena
ama ikea da çok güzel şeyler var .sırf ahşap olanları çok seviyorum ben ...hem çok doğal sağlıklı hemde çok şık
ama bağat cad. bi yer varki ev satıyolar sanki benim eve yakın biyer
süper şeyler var ama bence okadarına gerek yok
şimdi diyorumki sonuç negatifmiş, benim yaptığım test bozukmuş. Allah korusun ya çok üzülürüm kahrolurum
şimdi diyorumki sonuç negatifmiş, benim yaptığım test bozukmuş. Allah korusun ya çok üzülürüm kahrolurum
kızlar kist için ne önerirsiniz bir an önce kurtulmak istiyorum
evet canım çok fena
ama ikea da çok güzel şeyler var .sırf ahşap olanları çok seviyorum ben ...hem çok doğal sağlıklı hemde çok şık
ama bağat cad. bi yer varki ev satıyolar sanki benim eve yakın biyer
süper şeyler var ama bence okadarına gerek yok
burçlardan mı oluyo bunlarbütün kocalar gergin merkür felan olabilir mi sebebi
kızgın gebeeemmm
temizliği beğenmediyse anasını çağırsın anası yapsın o zamn
Bende eşime evi temizleyelim sen süpür ben siliyim diyorum. O diyoki sen ne siliyosun hafta sonu kızları çağırırız ( kardeşlerini) el birliği ile toplarız diyo.
Erkek dediğin kadın işine fazla burnunu sokmıycak sinir olurum ben
valla canım sanırım böyle internete bakmakla olmıcak çıkıp dolaşmak öyle bakmak lazım
bence de çok abartmaya gerek yok
sallanan beşiklerden istiyorum ben ikea da onlardan yok
yoksa yani benim evin yarısı ikea bebişe de ordan alıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?