Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm canlarımm nasılsınız
puffy hamileymişsin cnmm tebrik ederim rabbım sağ sağlim kucagına almayı nasip eder inşallah

kızlar bana yardımcı olacak birisi var mı..?? aralık ayının 15 de adet oldum ve 21 de adetim bitti. bu ayın 9 da azar azar kanamam oldu ve aralıklar la devam ediyor. ağır bişey kaldırdığımda kanamam artıyor. bununla birlikte kasıklarımda ağrı ve az bişey yediğimde hemen midem bulanıyo hiç böyle bişey başına gelen oldu mu yarın doktora gidecem gidene kadar neden olduğunu öğrenene kadar içim içimi yiyor bana yardım edin...

park yatak sanırım senin dediğin canım
yeğenimizden kaldı öyle bi tane onu alıcam sanırım
dolap koyacak yerim yok benim o yüzden bi de şifonyer alıcam yeter diye düşünüyorum bende

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar. Adamıda kırk kere aradım. Artık bağırcak diye korkudan arayamıyorum

slm kızlar benimde bi sorum olacak bende adetimin 12.günü uzayan şeffaf akıntıyı gördüm bundan 4 gün sonra kanamam oldu adet kanaması gibi değil daha kahverengi vede az ağrımda yoktu 4 gün sürdü bu neyin nesidir acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı

:90:
he valla amca doğru söylüyon ..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar. Adamıda kırk kere aradım. Artık bağırcak diye korkudan arayamıyorum

tatlım meraklanmanı anlıyorum ama birazcık daha sakin ol bitanem emi bebişin seninle insallah burada bağırıp değerini söylemeyi 4 gözle bekliyoruz

a.slm hoşgeldinn bebeğimmm nasılsın dün girmedin hastamısın hayırdır kuzucum

hoşbuldum kuzummm iyiyim çok şükür cnmcım memişlerim çok acıyo hafiflemişlerdi tkr coştular
bide mide bulantım dvm ediyo
dün bilgisayarın şarjı bozuldu hiç açamadım pc yi kociş gelene kadr
akşam o yaptı allahtan çatladım resmen dun
öyle alışmışımki buraya giremeyince gıcık oldum

slm cnm hoşgeldin ya ara kanama olmus bazen olabılıyo bu
ya da yerleşmedir cnmcım bata nekadr var senın yanı test felen yapsan evde

kızlar bana yardımcı olacak birisi var mı..?? aralık ayının 15 de adet oldum ve 21 de adetim bitti. bu ayın 9 da azar azar kanamam oldu ve aralıklar la devam ediyor. ağır bişey kaldırdığımda kanamam artıyor. bununla birlikte kasıklarımda ağrı ve az bişey yediğimde hemen midem bulanıyo hiç böyle bişey başına gelen oldu mu yarın doktora gidecem gidene kadar neden olduğunu öğrenene kadar içim içimi yiyor bana yardım edin...

öyle kuzumm yaa girmeyince insan duramıyo alıştık artık kopamıyoruzzz memişlerin süt doluyo kuzumm olcak o kadar ne yapcen artık çekcenn canım benim

esimin spermiyogram sonuclarini yorumlar misiniz ama fransizca
rejim 3gun
volum 8.0 ML
ASPECT BLANCHATRE
VISCOSITE DIMINUèe
mobilite 2 saatte 70 %
TEST DE SURVIE 70%
NUMERATION 65 MILLIONS ML SOIT 520 MILLIONS DANS 1 EJACULAT
CELLULES RONDES 310 MM3

ANOMALIES DELA TETE :TETE MICROCèPHALE 6 % TETE DOUPLE 0%
:TETE MACROCèpHALE 0% TETE AMINCIE2%
ACROSOME ANORMAL 10%
BASE ANORMALE DELA TETE 24%

RESTE CYTOPLASMIQUE 2%
ANGULATION 16%
PIECE INTERMEDIAIRE GRELE 0%
FLAGELLE ABSENT 14% FLAGELLE ECOURTE 2%
FLAGELLE ENROULE 8% FLAGELLE MULTIPLE 2%
CALIBRE IRREGULIER 2%
IAM 1.4
SPERMATOZOIDES NORMAUX:38%
NOLUR CVP LAYIN ANLAMIYORM CEVAPLARSANIZ COKK SEVINIRIM BUNDAN DA EMINIM KI BENI EN IYI SIZ ANLARSINIZZ

park yatak sanırım senin dediğin canım
yeğenimizden kaldı öyle bi tane onu alıcam sanırım
dolap koyacak yerim yok benim o yüzden bi de şifonyer alıcam yeter diye düşünüyorum bende

Evet o park dediklerinden titresimlisi var sallamiyo gaz problemi icinmis hemde kaatlaninca 1 canta boyu yer tutuyomus hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…