Banada bu katlanip bi canta boyu olanlar mantikli geldi 6 yasina kadar bi yatak kullandiramam sanirim bebek besiklerinin etrafi cit gibi cevrili ama o katlanani 1 yasina kadar kullanirim bence dolap var zaten kocamin bekarken aldigi 2 kapili 2 cekmeceli bi dolap var yepyeni dolap almicam onu kullanacam cok masrafa gerek yok varken
slm canlarımm nasılsınız
puffy hamileymişsin cnmm tebrik ederim rabbım sağ sağlim kucagına almayı nasip eder inşallah
gitmez olurmu kuzucumm yan taraflardan gitti bileee yavaştan yavaştan belli ediyo kendini biraz yüzümden belli oluyo birazda göbek kısmından yanlardan eriyo çok yıpratmıyorummm balımmm yiyorum ama sık ve azz işede yarıyor ama tatlıya çok fena iştahım açıldı engelleyemiyorummm nedense artık
canım benmde yüzüm yuvarlak yüzden diilde yanlardan veren bi diyet varmıki acep yüzümden verince suratım uzun gbi hissediyorum
Fıkra:))
Kadının Biri Dolabından Gelen Gıcırtıyı Kesmesi İçin Eve Marangozu Çağırır.
Marangoz Bakar Ama Bir Sorun Bulamaz Dolap Gıcırdamıyordur Ve Sorar ;
- Abla Bu Dolabın Bir Şeyi Yok Ne Yapayım ?
Kadın ;
- "Normalde Gıcırdamıyor Zaten Yoldan Otobüs Geçerken Gıcırdıyor Sen Şimdi Dolabın
İçine Gir Otobüs Geçerken Bakarsın" Der.
Marangoz Tamam Der Başlar Beklemeye . Bir Müddet Sonra Kadının Kocası Eve Gelir Üzerini Değiştirmek İçin Dolabın Kapağını Açınca Birde Ne Görsün İçinde Bir Adam
Hemen Sorar.
- "Ne İşin Var Senin Benim Dolabımda"...
Adam Cevap Verir:
- Abi Ne Desen Haklısın Şimdi Sana Otobüs Bekliyorum
Desem İnanmazsın :))
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar. Adamıda kırk kere aradım. Artık bağırcak diye korkudan arayamıyorum
şimdi diyorumki sonuç negatifmiş, benim yaptığım test bozukmuş. Allah korusun ya çok üzülürüm kahrolurum
a.slm hoşgeldinn bebeğimmm nasılsın dün girmedin hastamısın hayırdır kuzucum
canım benmde yüzüm yuvarlak yüzden diilde yanlardan veren bi diyet varmıki acep yüzümden verince suratım uzun gbi hissediyorum
kuzucumm öyle bir diyet varmı bilmiyorum da benim yapımda var yani zayıflasamda hemen yanlardan gider kilo alsamda hemen yanlardan alırım ve çok çabuk verip alırımm yaniii canım benim sen kaç kilosun peki
slm canlarımm nasılsınız
puffy hamileymişsin cnmm tebrik ederim rabbım sağ sağlim kucagına almayı nasip eder inşallah
slm kızlar benimde bi sorum olacak bende adetimin 12.günü uzayan şeffaf akıntıyı gördüm bundan 4 gün sonra kanamam oldu adet kanaması gibi değil daha kahverengi vede az ağrımda yoktu 4 gün sürdü bu neyin nesidir acaba doktorada gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan varmı
hoşbuldum kuzummm iyiyim çok şükür cnmcım memişlerim çok acıyo hafiflemişlerdi tkr coştular
bide mide bulantım dvm ediyo
dün bilgisayarın şarjı bozuldu hiç açamadım pc yi kociş gelene kadr
akşam o yaptı allahtan çatladım resmen dun
öyle alışmışımki buraya giremeyince gıcık oldum
selam destan bende 1 yıl kadar kullandım 1 bucuk sene sonra nerdeyse hamile kaldım o da bi bitkisel ilaç sayesinde diyebiliriz
yumurta tembelliği yapıyo sanırım her ne kadar doktorlar yapmıyo dese de...
yapana yapıyo heralde..
1 yılı gözden çıkar canım ama çok da ümitsiz olma belli olmaz.
selam canım bende 11ay kullandım ve bıraktım insan stresmi yapıyo yoksa hap yumurta tembelliğimi yapıyo analmıyorum bi türlü çok fazla endişelenmiyorum ama içimde kıpır kıpır yani bi olsa diyorum allah kimseyi bu yolda bekletmesin hayırlısını versin
park yatak sanırım senin dediğin canım
yeğenimizden kaldı öyle bi tane onu alıcam sanırım
dolap koyacak yerim yok benim o yüzden bi de şifonyer alıcam yeter diye düşünüyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?