Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin pofuduğum benim biz iyiz cok sükür sen nasılsn

hoşbulcum cnmm benım
bende iyiyim çok şükür cnmcım
sanırım pis kırmızıların gelmiş
inşallah öteki aya gelmezler kuzumm
ya sağlık ocağı bugünde çıkmamış yarın çıkar diyo. Vallahi ağlıycam ya

enee keşkem özele gitseydin aynı gun hatta 2 saat sonra veriyolar sonucu

tatlım ben 65 kiloyum ya cok büyük kilo problemim yok boyuma görede 60 olsam daha iyi olurum yokuş cıkamıyom kız koca karılar gbi nefes nefese kalıyorum

kızlar

ben dün dr gitmeliydim ama cuma kesin olur sen cuma gel dedi
ama c.tesi eşimle gidicez sanırım

ama acaba diyorum özele gideceğime şimdiden bana yakın olan devlet hastanesine mi gitsem :44:
eşimde orada doğmuş.
hiçbi fikrim yok yaa

öyle kuzumm yaa girmeyince insan duramıyo alıştık artık kopamıyoruzzz memişlerin süt doluyo kuzumm olcak o kadar ne yapcen artık çekcenn canım benim

evet ondan sanırsam cnmcım yüzüstü yatamıyorum hiç ki en çokda öyle severim yatmayı
ama napalım bebiş için katlanıcam gari
sen naptın kuzum kırmızılar geldiimi acüp:18:

cnm benim basima hic gelmedi ama yarlesme kanamasi olabilir test yap derim

bilseydim ben böyle olucağını 2 gündür keyiflerini bekmezdim. Evimin dipi araştırma hastanesi 45 dak sonra .çıkıyor orda yaptırırdım

slm cnm hoşgeldin ya ara kanama olmus bazen olabılıyo bu
ya da yerleşmedir cnmcım bata nekadr var senın yanı test felen yapsan evde

çok var canım daha ocak 24 benim bat geçen ayda böyle oldu benim adete 10 gün kala kahverengi akıntım oldu 4 gün yine sonra ama o daha azdı günde 2 3 damla bu seferki biraz daha fazla oldu geçen ayda ayın 15inde hasta olmam gerekirken 25 inde oldum yani eğer geçen aya göre hesap edersem bata 3 gün var bu bu aya göre olursa 13 gün var anlamadım bende doktora falan gitsemmi acaba bilmiyorumki

tatlım ben 65 kiloyum ya cok büyük kilo problemim yok boyuma görede 60 olsam daha iyi olurum yokuş cıkamıyom kız koca karılar gbi nefes nefese kalıyorum

çok normalsinn kuzucumm valla keşke bende o kadara inebilsemm insan hep evde oturmaktan hamlıyo alışık olmuyo dışarıda çıkıncada işte dediğinn gibi koca karılar gibi oluyoruz bebeşim

cnm valla hiçbi fikrim yok bunla ilgili
dr a gittikten sonra bizede söylersin neden oldugunu cnm

canım nece bu yazılar??

evet ondan sanırsam cnmcım yüzüstü yatamıyorum hiç ki en çokda öyle severim yatmayı
ama napalım bebiş için katlanıcam gari
sen naptın kuzum kırmızılar geldiimi acüp:18:

heee kız bende öyle yatmayı severim hep o şekilde yatarımmmyok gelmedi bebeğimmm bekliyorumm bende artık ne zaman gelir bakalım

valla canım sana şöyle söyleyim
5 hamileyle birlikte sancımı çeker bağırırım
o sıradada nöbetçi doktor kimse o beni doğurtur nasılsa diyorsan devlete gidebilirsin bence

pardon canım da bunu nerde yaptırdınız siz türkçe bir tane kelime yazmıyo ki burda o yüzden anlamıyorum birşey

Kuzum ben ozelden yanayim iki gun once gece gittim devlete vajinal muayeneyi reddettim diye bakmadilar resmen bide tedaviyi reddediyorum diye imza attirmadan birakmadilar ertesi gun kendi drma gittim kasilmalarim varmis ve bebegimin esi rahim agzina gelmisti bisey olsaydi sorumlusu kim olacakti ben mi bana bakmayan hastanemi

hiç tavsiye etmem devleti cnmcım forumlarda çok gördüm bi kere gittim hemen yat kalk oldu herşey yolunda dıyıp sepetledı benı felen gibi yorumlar okudum
oyuzden özele git derim ben

hımm ozaman dr a git derim cnmcım geçen ayda olmus ya böyle beklim bişey vardır yanı inşallah bişecik yoktur da için rahat enazından

valla canım sana şöyle söyleyim
5 hamileyle birlikte sancımı çeker bağırırım
o sıradada nöbetçi doktor kimse o beni doğurtur nasılsa diyorsan devlete gidebilirsin bence

5 mi eger dogum hastanesiyse belkide 15 kadin ayni odaya yatiyolar belden asagi ciplak arada ebe geliyo kimin rahmi acilmissa doguma aliyolar yasayanlardan duydum o yuzden ozele gidiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…