Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heee kız bende öyle yatmayı severim hep o şekilde yatarımmmyok gelmedi bebeğimmm bekliyorumm bende artık ne zaman gelir bakalım

kaç gun kaldı ılacının bitmesine cnmcım ilaç bittikten sonra sanırım gelıyomus kırmızılar :44:

google translate şöyle çevirdi
anlayan bi arkadaş olursa yardımcı olabilir diye düşündüm

volum 8.0 ML
beyazımsı
DÜŞÜK VİSKOZİTE
2 70% mobilite Saatte
DEVAMI TEST 70%
ML YILINDA 65 MİLYON SAYMA 520 milyon biri boşalmak
YUVARLAK HÜCRELERİ 310 MM3

GENEL MERKEZ GENEL ÇİFT Mikrosefali 6% 0% SONRASI HATA
: AMINCIE2% 0% Makrosefali BAŞKANI BAŞ
Akrozom ANORMAL 10%
TEMEL ANORMAL KAFA ÖTESİNDE% 24

Sitoplazmik% 2 Remains
Açılanma% 16
ARA PARÇA 0% HAIL
Flogging eCourt ABSENT 14% 2% Flogging
8% 2% SARMA ÇOK Flogging Flogging
BOYUT DÜZENSİZ% 2
AMI 1.4
Normal sperm:% 38

Canım benim inşallah dediğin gibi hamileyimdir şimdi yapmıcam yarın sabahtan yaparım kısmet bakalım ne olacak gelsin bebğim ben herşeyi unutmaya razıyım zaten
emineeeee testin silik mi çıktı
evet canım akşam yaptım silik çıktı yarın sabah tekrar yapıcam bakalım ne çıkacak

yok atmıyorum canım mesaj felan inan bana umrumda bile değil

evet tatlım geldide az az geliyo şöyle yoğun gelsede rahatlasam iyce yahuuu

bebeğim sen naptın bakim bebiş nasıl anacığını üzmüyo dmi

bende dün kocişle küstüm gece barıştıkta hastayken fazla yanaşamadı zavallıcık

biz iyiyiz cnmcım cok şükür memişler feci acıyo bide mide bulantılarıyla heran hatırlatıyo kendını bebişim
hehe barışmıssınız ya iyi kuzum küsmeler olmazsa olmuyo evlılıkte zati

tatlım testini paylaşsana

emineeemm bebişmi geliyo ay hadi inşallah yarında çift çizgiyi görürsün cnmcım bizede güzel hbr i verirsin inşallahh

biz iyiyiz cnmcım cok şükür memişler feci acıyo bide mide bulantılarıyla heran hatırlatıyo kendını bebişim
hehe barışmıssınız ya iyi kuzum küsmeler olmazsa olmuyo evlılıkte zati

barıştık valla kız o bana sarılmadan uyuyabilirmi zaten uyusa adamın ömüğünü sıkarım

canım yardımcı olmak isterdim ama bu türkeyede yapılmış bir teste benzemiyo bizim anlayacağımız birşey de yamıyo tek anladığım o da doğruysa tabi 1ml de 65 milyon sperm var bu da normal değer ama gerisinden hiç birşey anlamadım:44::44::44:

tamam canım yarın sabah yap o zaman ama sakın kendini üzme tamam mı yarın zaten bunların hepsini unatacaksın sevinçtennnn

barıştık valla kız o bana sarılmadan uyuyabilirmi zaten uyusa adamın ömüğünü sıkarım

hahah dimiii öbür türlü bende uyuyamam yanı küsken hayatta uyuyamam illaki yatana kadr barışırız biz çok şükür hiç ertesi gune sarkan
küslüklerimiz olmadı

Benimkide oyle vicik vicik yapacagini yapar sonrada sarilir zorla oyle uyur ben daha cok kudururum tabi hic bisey olmamis gibi davraninca

slm arkadaşlar bende bu ay başladım klomen kullanmaya umarım allah ın izniyle hamile kalabilirim allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…