Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tşk.ederim kızlar

ama benim gittiğim kadın dr da gitmicem sanırım arıcam yarın çünkü tesr biyerde bana gerek yok
bana yakın fakülte üniv.var özel oraya giderim sanırım
Allah hepimizi korusun en hayırlısını versin

hahah dimiii öbür türlü bende uyuyamam yanı küsken hayatta uyuyamam illaki yatana kadr barışırız biz çok şükür hiç ertesi gune sarkan
küslüklerimiz olmadı

ayayyy seviyom kız ben bu adamı kavga gercektende insanı birbirine bağlayan bi ip gbi daha cok bağlanıyorum oyyy canım kocam yanında olsada şimdi öpsem doya doya

Benimkide oyle vicik vicik yapacagini yapar sonrada sarilir zorla oyle uyur ben daha cok kudururum tabi hic bisey olmamis gibi davraninca

sorma canım dün işten geldi hiç konuşmadık gece yatana kadar yataga bi girdik görsen :26::26::26:sanki küs olan biz değiliz gibi ,neyse gönlümü zorda olsa aldı ins seninkide geceyi beklemezde biran önce aklını başına alır

ayayyy seviyom kız ben bu adamı kavga gercektende insanı birbirine bağlayan bi ip gbi daha cok bağlanıyorum oyyy canım kocam yanında olsada şimdi öpsem doya doya

ayy ne güzel cnm benımm geldiğinde yapışıverirsin

3 gün kaldı kuzucummm kusura bakma yemeği attım üzerine geldimm canım benim

önemli değil kuzum benımm bende pattis salatası yapcam bide börek yapcam bu akşama
sen ne bapıyosun kuzumm

kızlar bu yıldönümünde kocişe ne gbi süprizler yapsam aklınıza gelen değişik olsun olmasın neler varsa yazın bana ben öncelikle seksi bir gecelik almayla başlıycam

kızlar bu yıldönümünde kocişe ne gbi süprizler yapsam aklınıza gelen değişik olsun olmasın neler varsa yazın bana ben öncelikle seksi bir gecelik almayla başlıycam

wuuu seksi hatun seniiii
ımm madem öyle ozaman şöyle yap güzel bi sofra hazırla mum ışığında güzel müzikler koy bide
yemekten sonra dans edin sonra geçin yatakodasına
birde eşin gelmeden evın kapısına güzel bi not as tabi tam eşin merdivenlerden çıkarken yapki komşular görmesin

Canım inan çok üzüldüm.Söylenecek söz bulamıyorum Allah sabırlar versin.Tekrar aynı acıları yaşatmasın

ztarım çok üzüldüm arkadaşım ya
Allah yardımcın olsun canım benim

Cok üzüldüm
Allah sana kocana ve yakında
Yine gelecek olan evladına
Uzun ömür versin

arkadaslar ve ayriyeten dejavu ve puffy cok tesekkur ederim herbiriize ayri ayri desteginizden dolayi.. yurekten tesekkur ediyorum..

saol canim benim cok tesekkur ederim. ne zaman geldi senin kanaman peki??
bilmiyorum da ben kendimi su anda baska bit gebelige hazir hissetmiyorum.. ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum,,

Ahhh ahhh benimde mayis 26 ilk evlilik yildonumum olacak ama ben dogurmak icin gun sayiyo olucam o tarihte seksi bir gecelik bile giyemem yani

sevdigi yemekleri yap guzel bi sofra kur butun odayi mumlarla donat kendinde cok cok guzel giyin kapiyi oyle ac bak nasil dibi dusecek seninkinin

önemli değil kuzum benımm bende pattis salatası yapcam bide börek yapcam bu akşama
sen ne bapıyosun kuzumm

hıımmm güzel kuzucummm patates salatasını çok severimmm ellerine sağlıkk kuzucummm bendede taze fasulyee ve sebzeli bulgur pilavı varr şekerim

sen ne bapıyosun kuzumm

yine bi uyuzluk etmezse yapıişırım valla

o diil artık sizide kıskanıyo ne o boyna o sitedesin ben yokken zaten ordasın

ben varken girme dedi girdim diye kavga etmiştik kapatcam neti filan dedi

tabi zor kapatır canım öle kolay diil nese onun yanında girmiyom artık

mrb cnmcım hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın

iyi ve meraklıyım cnmmmmmmmmm.bat yarın bakalım :18: hayırlısı ne olcak.bebiş nasıl ,dün göremedim seni?

bi dakika yaa ben anlamadım
nooldu canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…