artık öyle yaptırıcam ama boşuna 2 gün beklemiş olucam.
hahahdimiii öbür türlü bende uyuyamam yanı küsken hayatta uyuyamam illaki yatana kadr barışırız biz çok şükür hiç ertesi gune sarkan
küslüklerimiz olmadı
kaç gun kaldı ılacının bitmesine cnmcım ilaç bittikten sonra sanırım gelıyomus kırmızılar :44:
Benimkide oyle vicik vicik yapacagini yapar sonrada sarilir zorla oyle uyur ben daha cok kudururum tabi hic bisey olmamis gibi davraninca
ayayyy seviyom kız ben bu adamı kavga gercektende insanı birbirine bağlayan bi ip gbi daha cok bağlanıyorum oyyy canım kocam yanında olsada şimdi öpsem doya doya
3 gün kaldı kuzucummm kusura bakma yemeği attım üzerine geldimm canım benim
nasılsısnız??
nasılsısnız??
kızlar bu yıldönümünde kocişe ne gbi süprizler yapsam aklınıza gelen değişik olsun olmasın neler varsa yazın bana ben öncelikle seksi bir gecelik almayla başlıycam
canım nece bu yazılar??
pardon canım da bunu nerde yaptırdınız siz türkçe bir tane kelime yazmıyo ki burda o yüzden anlamıyorum birşey
Canım inan çok üzüldüm.Söylenecek söz bulamıyorum Allah sabırlar versin.Tekrar aynı acıları yaşatmasın
ztarım çok üzüldüm arkadaşım ya
Allah yardımcın olsun canım benim
Cok üzüldüm
Allah sana kocana ve yakında
Yine gelecek olan evladına
Uzun ömür versin
canım benim çok üzüldüm allah sabır versin.
dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır canım allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bizlere inşallah tez zamanda yeniden kavuşursun bebeğine
Canim benim, senin adina cok uzuldum, ben de bi dushuk yashadim, 7-8 haftaligindayken, bir de cok gec ogrenmishim, kanama kendiliginden geldiginde. Sana uzulme diyemiycem, cunku bu elimizde olan bir shey degil. Bol bol sabirlar diliyorum sana canim. 1-2 ay dinlen, sonra tekrar deniyin. Biz 6 ay kadar bekledik, sonradan tahliller filan yaptirdik, daha 2-3 gun oldu ogreneli, tekrar hamileyim. Sikma o tatli canini, inshallah en kisa zamanda sen de tekrar hamile kalirsin. Cok guzel dushunuyorsun, hayirlisi buymush demekle. RABBim hakkimizda hayirli neyse onu versin. Bashiniz sag olsun
kızlar bu yıldönümünde kocişe ne gbi süprizler yapsam aklınıza gelen değişik olsun olmasın neler varsa yazın bana ben öncelikle seksi bir gecelik almayla başlıycam
ayy ne güzel cnm benımm geldiğinde yapışıverirsin
önemli değil kuzum benımm bende pattis salatası yapcam bide börek yapcam bu akşama
sen ne bapıyosun kuzumm
ayy ne güzel cnm benımm geldiğinde yapışıverirsin
önemli değil kuzum benımm bende pattis salatası yapcam bide börek yapcam bu akşama
sen ne bapıyosun kuzumm
mrb cnmcım hoşgeldin
ben iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın
hıımmm güzel kuzucummm patates salatasını çok severimmm ellerine sağlıkk kuzucummm bendede taze fasulyee ve sebzeli bulgur pilavı varr şekerim
hoşgeldin canım sen nasılsın
arkadaslar ve ayriyeten dejavu ve puffy cok tesekkur ederim herbiriize ayri ayri desteginizden dolayi.. yurekten tesekkur ediyorum..
saol canim benim cok tesekkur ederim. ne zaman geldi senin kanaman peki??
bilmiyorum da ben kendimi su anda baska bit gebelige hazir hissetmiyorum.. ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?