kızlar bu yıldönümünde kocişe ne gbi süprizler yapsam aklınıza gelen değişik olsun olmasın neler varsa yazın bana ben öncelikle seksi bir gecelik almayla başlıycam
kızlar nooldu ztarın bebeğineeee
biri açıklasın lütfen yaa
arkadaslar ve ayriyeten dejavu ve puffy cok tesekkur ederim herbiriize ayri ayri desteginizden dolayi.. yurekten tesekkur ediyorum..
saol canim benim cok tesekkur ederim. ne zaman geldi senin kanaman peki??
bilmiyorum da ben kendimi su anda baska bit gebelige hazir hissetmiyorum.. ayni seyleri yasarsam diye korkuyorum,,
hıımmm güzel kuzucummm patates salatasını çok severimmm ellerine sağlıkk kuzucummm bendede taze fasulyee ve sebzeli bulgur pilavı varr şekerim
yine bi uyuzluk etmezse yapıişırım valla
o diil artık sizide kıskanıyo ne o boyna o sitedesin ben yokken zaten ordasın
ben varken girme dedi girdim diye kavga etmiştik kapatcam neti filan dedi
tabi zor kapatır canım öle kolay diil nese onun yanında girmiyom artık
Ya ben neyi kacirdim ki ztar ne oldu kuzum neden gecmis olsun ve sabir dilekleri var
kızlar nooldu ztarın bebeğineeee
biri açıklasın lütfen yaa
kalbi durmuş canım
oh bende de yemek var rahatım da elifim sen hergün yemekmi yapıon tatlım yahuuuu
kalbi durmuş canım
iyi ve meraklıyım cnmmmmmmmmm.bat yarın bakalım :18: hayırlısı ne olcak.bebiş nasıl ,dün göremedim seni?
cnm cok geçmiş olsun şimdi gördüm inanki
bende bi düşük yapmıstım ve nerdeyse 1 yıla yakın korkumdan korunmustum
ve şükürki rabbım ilk çalışmada nasip etti bebişimi
sende kendını nezaman hazır hissedersen ozaman başla cnmcım
hee cnm cektiydi pattis salatasını yapam dedim kuumm ohh senın menude çok güzel cnmcım daha ne olsun
hehe olsun kuzum kocişin varken girmessin madem kıskanıyo bizimkide öyle o varken onla vakit geçireyim istiyo e haklılarda kuzum
size uzucu bir haberim var bu ssefer. daha yeni doktordan geliyorum ve bebegimin kalbi durmus 8. haftada.. ama ben hala hamile gibiyim..
simdi kanamanin olmasini beklicekler ve bazi kan testleri yaptilar.. eger kanama kendigilinden olmazsa da ilacla kanama olmasini saglicaklar.
hicbirsey benim basima gelmez demiceksin iste..
hayirlisi boylemis ki boyle oldu..
Rabbim hepimize hayirlisini versin..
dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz
eneemm demek yarın bat ay hadi inşallah hain kırmızlar gelmez bebiş gelır kuzumm
biz iyiyiz çok şükür cnmcım dün pcnin şarjında problem vardı hiç açamadım pcyi akşam kociş yaptıda
bugun girebildim kuzum
dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz
nasıl anlamışki yaa
kesin doğru muymuş acabaa
çok üzüldüm çookk
allah sabır versin arkadaşım
hee güzel de ben çok yiyemiyorumm işte kuzucumm yemek seçmem ben herşeyi severim sevdiğim içinde bu hale geldimm i,şte şiştimm kızzzz
Ahhh ahhh benimde mayis 26 ilk evlilik yildonumum olacak ama ben dogurmak icin gun sayiyo olucam o tarihte seksi bir gecelik bile giyemem yani
sevdigi yemekleri yap guzel bi sofra kur butun odayi mumlarla donat kendinde cok cok guzel giyin kapiyi oyle ac bak nasil dibi dusecek seninkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?