Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ya ben neyi kacirdim ki ztar ne oldu kuzum neden gecmis olsun ve sabir dilekleri var

kızlar bu yıldönümünde kocişe ne gbi süprizler yapsam aklınıza gelen değişik olsun olmasın neler varsa yazın bana ben öncelikle seksi bir gecelik almayla başlıycam

kuzucumm valla benim aklıma pek birşey gelmiyo benimki beni dışarı yemeğe götürmüştü ve bütün günn deli gibi gezmiştikk canımız çıkmıştı ilk evlilik yıldönümümüzdü nasıl güzeldi bakalım bu sene nasıl olur bende sizlerden kopya alayım bari

cnm cok geçmiş olsun şimdi gördüm inanki
bende bi düşük yapmıstım ve nerdeyse 1 yıla yakın korkumdan korunmustum
ve şükürki rabbım ilk çalışmada nasip etti bebişimi
sende kendını nezaman hazır hissedersen ozaman başla cnmcım
hıımmm güzel kuzucummm patates salatasını çok severimmm ellerine sağlıkk kuzucummm bendede taze fasulyee ve sebzeli bulgur pilavı varr şekerim

hee cnm cektiydi pattis salatasını yapam dedim kuumm ohh senın menude çok güzel cnmcım daha ne olsun

hehe olsun kuzum kocişin varken girmessin madem kıskanıyo bizimkide öyle o varken onla vakit geçireyim istiyo e haklılarda kuzum

oh bende de yemek var rahatım da elifim sen hergün yemekmi yapıon tatlım yahuuuu

sorma hülyamm benim herüff günlük taze pişşir diyo kalıncada yiyo ama yeni pişmiş olsa daha iyi olur diyo dün rahattım karnıyarıktan vardı da bugün yaptımm işte yinee gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi ve meraklıyım cnmmmmmmmmm.bat yarın bakalım :18: hayırlısı ne olcak.bebiş nasıl ,dün göremedim seni?

eneemm demek yarın bat ay hadi inşallah hain kırmızlar gelmez bebiş gelır kuzumm
biz iyiyiz çok şükür cnmcım dün pcnin şarjında problem vardı hiç açamadım pcyi akşam kociş yaptıda
bugun girebildim kuzum

hee güzel de ben çok yiyemiyorumm işte kuzucumm yemek seçmem ben herşeyi severim sevdiğim içinde bu hale geldimm i,şte şiştimm kızzzz

ay daha yeni gördüm geçmişe bakamadım cnm benim, allah sabır versin inşallah en kısa zamanda allahım bu sefer kucağına almayı nasip eder.

dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz

Ztar allah sabir versin kuzum baska soz bulamiyorum gelecek olan yavrularina omur versin

aynen öyle bu sefer gelmez inşallah kırmızılar ama herşeyin hayırlısı cnm.kısmeti varsa gelir.

ztar sen güçlü bi kızsın
bu acının üstesinden geliceksin..
nolur hırpalama kendini,aynen bu şekilde güçlü dur..
acı evet..
ama hayırlısını diliyoruz ya hep..................
hayırlısı olsun hakkında inşallah canım arkadaşım..

istediğin zamanda da yine gebe kalabileceğini biliyorsun..

dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz

Ztar allah sabir versin kuzum baska soz bulamiyorum gelecek olan yavrularina omur versin ...

nasıl anlamışki yaa
kesin doğru muymuş acabaa
çok üzüldüm çookk

allah sabır versin arkadaşım

valla ferdam bende sok oldum. akintimin rengi normale donmustu nerdeyse ve hamilelik belirtilerim aynen vardi. demek beta dusmedi daha..
kadin dediki zaten 6. haftaa gittigimizde cok yavas atiomus kalbi ve boyle durumlardada zaten sonu boyle oluyor dedi. ama o zaman bana hersey iyi demislerdi.
bilmiyorum cok degisik duygular icindeyim.. evim rezil gibi surekli dinlendigim icin pislik goturuyor, kalkip deli gibi temizlik yapmak istiyorum ama ya yanlis anladiysa da beklesemmi diyorum kanama olmadi ya daha.. sonrada kendimi kandirmayim diyorum olan oldu..

hee güzel de ben çok yiyemiyorumm işte kuzucumm yemek seçmem ben herşeyi severim sevdiğim içinde bu hale geldimm i,şte şiştimm kızzzz

rejimdesin demi kuzumm çok kasma kendını yahu senın öyle bi kilon yok cnm benım azcık dikkat edersin olar biter canımın içii

tatlım bide kırmızı güllü kalrpi bi nevresim takımı alayım shoppin tv de görmüştüm hoşuma gitti bide kırmızı gecelik alayım

olmaz kızz nevresim kırmızı ben kırmızı herif beni bulamaz yatağın içinde

dediğin gbi de sofrayı donatıyım ayyy hamiş olsam o günlerde süper bi hediye olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…