Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz

canım benimmm çok üzüldümm yaaa rabbim sabır versinn inanki diyecek söz bulamıyorumm canım benimmm

Aslında her birimizin yarası var.................

hayırlısı haklarımızda...........

Son düzenleme:

saol meg.. gercekten guclu bir insan oldum sanirim.. elin amerikasinda esim ve benim sadece.. bizi her skntmzda yada mutlulugumuzda pohpohlayacak birileri yok yakinimizda.. annem kadin oyle uzulduki telefonda..ama napsin.. okulum olmasa hemen tr ye gelirdim... ben guclu olmak zorundayim .. saol canim benim

bizde ilk yıldönümünde dışardaydık tatlım ama bu sefer evde başbaşa olmak geldi içimden oyüzden hiç olmayan bi gün yaşatmak istiyorum kocişe hem şaşırsın hem hoşuna gitsin

bak bu tecrübeler o kadar değerli ki..
yani gurbette yaşamak... kimsesiz....
taş olup baş yarmak..... birbirine yetmek...yetmeye çalışmak......

insanı öldürmeyen güçlük,onu güçlü kılar sözü ne kadar doğrudur...

rejimdesin demi kuzumm çok kasma kendını yahu senın öyle bi kilon yok cnm benım azcık dikkat edersin olar biter canımın içii
yok kuzucumm vereyimm yaaa 10 klio hedefimm inşş hayırlısı olsun canım benimm çok sıkı tutmuyorum ama dikkat ediyorum öğünlerim çoğaldı miktarlar azaldı gülümm işe yarar inşş

dun doktora gitmistim kontrole. once dr kalbini dinlemek istedi.. duyamayinca ultrason yaptilar. kalbi atmiyordu. durmus 8. haftada. simdide kanamayi bekliyoruz

canım çok geçmiş olsun . biliyorum bu durumda hiç teselli istemiyor insan bu olayı 21. haftada yaşadım inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırım yukarıda kendimi hazır hissetmiyorum yazmışsın hiç öyle düşünme hayırlısıyla ben en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum çünkü beklemek hiçbirşeyi geri getirmiycek ama içine sinmiyorsa test yaptır kan testi

canım tekrar geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda göbişini tekrar doldursun

bizde ilk yıldönümünde dışardaydık tatlım ama bu sefer evde başbaşa olmak geldi içimden oyüzden hiç olmayan bi gün yaşatmak istiyorum kocişe hem şaşırsın hem hoşuna gitsin

hıımm düşünelim oz aman daha var en azındann bakalım ne gibi düşünceler geleicek aklımıza bebeğimmmmm:44::44::44:

başka bir doktora daha mı gitsen ki
insanın inanası gelmiyor

canım herşeyden önce şöyle düşün bu allahın taktiri böyle uygun görmüş hakkındaa hayırlısı olsun canım allah birdaha böyle bişeyle sınamaz umarım ..

işte benim şebommm

Ztar allah sabir versin kuzum baska soz bulamiyorum gelecek olan yavrularina omur versin

canım başın sağolsun
Allah sabır versin

canım benimmm çok üzüldümm yaaa rabbim sabır versinn inanki diyecek söz bulamıyorumm canım benimmm

Allah razi olsun kizlar Rabbim kimseye uzuntu keder yasatmasin..

Aslında her birimizin yarası var.................

hayırlısı haklarımızda...........

megim sana bisiy diyimmi ben biliyorumki bu boyle en hayirlisi oldu benim icin,,, ben o kadar dua etmistimki ve hep hayirlisini istemistim rabbimden.. tabiki uzulucem ama Peygamver efendimiz oglunu gomdugunde diyorda.. goz yasarir, gonul mahzun olur ama Rabbimize karsi gelecek bisey demeyiz.. Ondan geldik, yine Ona gidecegiz..
her ne yasiyorsak bizim izin en hayirlisini yaisyorudur.. simdi biliriz ama sonra goruruz..
Ama Rabbim guc, sabir versin.. hayat laylaylom degil.. Rabbim daha da buyuk dertlerle sinamasin

aminn canımm cümlemizden razı olsunn güçlü ol gülümm ne yaşadığını sen bilirsin elbette demesi kolay gelir her zaman ama hayırlısı böyleymiş demekki kuzumm Allahım bir daha yaşatmasınn canımıniçi

hayirlisi canim artik zaman gosterecek ney nasil olacak.. zaten doktor 3 defa adet gormemi ve bu sure icerisinde hamilelik vitaminlerini kullanmaya devam etmemei soyledi,, bakalim zaman nelere kadir. cok saol yurekten diyorum

başka bir doktora daha mı gitsen ki
insanın inanası gelmiyor

sanmiyorum ya ferda kendimi kandirmak istemiyorum.. ilk gittigimde allem edip kallem edip dinlemisti kalbini.. olsaydi olurdu,, hayirlisi.. saol

canım herşeyden önce şöyle düşün bu allahın taktiri böyle uygun görmüş hakkındaa hayırlısı olsun canım allah birdaha böyle bişeyle sınamaz umarım ..
amin saol canim

biliyo musun benim dualarımda da hep hayırlısını ver Allahım var..
mutlaka,illa,hemen,ne olursa olsun yokkkk..

Allah daha büyük acı vermesin ztarım..
sen zaten çözmüşsün olayı..aferim sana güçlü arkadaşım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…