Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bende 15 günlük bir kür e soğan kürüne başladım bugün 4. günüm ama inanın 2. günde kasıklarımda ağrı ve akıntılarım arttı ben faydasını gördüğüme inanıyorum hamile kalmada en etken yol olduğunu söylüyorlar bu sayede hamiş olanda çok hemde içinizi temizliyor faydaları saymakla bitmez bakalım ben bu ay bu kürden pek bi umutluyum
meg bilgin olsun canım

Son düzenleme:
eğer olmazsa deneyelim bu ay nasıl yapılıyo
canım

Canım bir litre suyun içine bir demet maydanoz doğruyorum iyice kaynatıyorum bir kovaya döküyorum ama kovam geniş buharı yakmasın diye belime battaniye dolayıp buhar çıkmayacak şekilde üzerine oturuyorum soğuyunca tekrar ısıtıp yeniden oturuyorum 3 defa ama üşütmemeye dikkat ediyorum buharı oluşturduğu nemliliği peçeteyle siliyorum üzerimi giyinip tekrar ısıtmaya gidiyorum :78: :103:

inşallah cnım biliyorum ama herkes stres yapı
rüyasında gören görene
valla bizim belirtiler bunlar rüyada görünce hamilelik kesin
senin bat nezaman inşallah az kalmıştır hamileliğe

kuzucumm benim adetimm geçti 23 aralıktı ama olmadım hala düzensizlikler yaşıyorumm iştee 2 aya kadar olmadığım oluyo 3 gün sonra doktora gidicem tahliller yapılıcak gülüm

Canım araştırdığım kadarıyla yumurtlama gününe kadar 3 4 gün yapılıyormuş ben ilişki zamanı yapmıycam malum spermler çok hassas :18:

ya bende onu yaptiktan sonra hemen iliskiye girmek gerekiyo diye duydum ben oyle yapicam anlamadim gitti heryerde farkli bisey yaziyo :84:

kızlar benim içimde bişeyler oluyo valla kasıklarımda rahimde böyle bi kıpraşma kramp fln oluyo geliyomu acaba bebişimmmmmmmmm

kuzucumm benim adetimm geçti 23 aralıktı ama olmadım hala düzensizlikler yaşıyorumm iştee 2 aya kadar olmadığım oluyo 3 gün sonra doktora gidicem tahliller yapılıcak gülüm

hayırlısı inşallah canım yaaa senin durumun daa zormuş canım ya

benimki erken geliyo seninki gelmiyo inşallaahh hamilesindir canım

hayırlısı inşallah canım yaaa senin durumun daa zormuş canım ya

benimki erken geliyo seninki gelmiyo inşallaahh hamilesindir canım

sorma canımm yaaa zor adet olmayınca tüm düzen bozuluyoo ama hamile değilimm bakıldımm olsaydı çıkardı işte adetten önce test yaptım 3 tane çıktı hamileyim diye ilan verdik gittim ki kanda kocaman bir 0

e ööle ama

benimki de maç izliyo bu arada fatmagülgil olsaydı zordu biraz

bingoooooooooooo aynen benimkide bide çekirdek çıtlıyo deymeyin keyfine önümüzdeki hafta vardiyalı çalışcakmış napcan sen diyo annemlerde yeni gitti bende bu durum netleşmeden bişey yapmak istemiyorum

aaaaa senin 0 mıııı benim 0,1 hıhhhhhh allam hunim nirdeeeeeeeeee heh pardom kaffamdaymış zate

kimyasal dedikleri şeymi yoksa gerçekten çok hakim değilim birçok şeye

mesela herşeyi buralardan öğrendim
ben hemen hamile kalcam zannediyordum mesela:)))

kimyasal dedikleri şeymi yoksa gerçekten çok hakim değilim birçok şeye

mesela herşeyi buralardan öğrendim
ben hemen hamile kalcam zannediyordum mesela:)))

meselam bende şubatta martta doğururum didiydim ilk korunmadığım ay

bingoooooooooooo aynen benimkide bide çekirdek çıtlıyo deymeyin keyfine önümüzdeki hafta vardiyalı çalışcakmış napcan sen diyo annemlerde yeni gitti bende bu durum netleşmeden bişey yapmak istemiyorum

nasıl bişey yapmak yani?

bende de 0.1 liklerden blca var bide silik çizikli eski testim var hadi bakalım hunileri taktık haydeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…