eğer olmazsa deneyelim bu ay nasıl yapılıyo
canım
inşallah cnım biliyorum ama herkes stres yapı
rüyasında gören görene
valla bizim belirtiler bunlar rüyada görünce hamilelik kesin
senin bat nezaman inşallah az kalmıştırhamileliğe
ya ben adet bittikten sonra yapmayi dusunuyodum sadece bi kere yaparim diyodum devamlilik mi gerekiyo :26::26:
seni topiğin mesaj kraliçesi ilan ediyorum
Canım araştırdığım kadarıyla yumurtlama gününe kadar 3 4 gün yapılıyormuş ben ilişki zamanı yapmıycam malum spermler çok hassas:18:
ya bende onu yaptiktan sonra hemen iliskiye girmek gerekiyo diye duydum ben oyle yapicamanlamadim gitti heryerde farkli bisey yaziyo :84:
kuzucumm benim adetimm geçti 23 aralıktı ama olmadım hala düzensizlikler yaşıyorumm iştee 2 aya kadar olmadığım oluyo 3 gün sonra doktora gidicem tahliller yapılıcak gülüm
hayırlısı inşallah canım yaaa senin durumun daa zormuş canım ya
benimki erken geliyo seninki gelmiyo inşallaahh hamilesindir canım
e ööle ama
benimki de maç izliyo bu aradafatmagülgil olsaydı zordu biraz
sorma canımm yaaa zor adet olmayınca tüm düzen bozuluyoo ama hamile değilimm bakıldımm olsaydı çıkardı işte adetten önce test yaptım 3 tane çıktı hamileyim diye ilan verdik gittim ki kanda kocaman bir 0
sorma canımm yaaa zor adet olmayınca tüm düzen bozuluyoo ama hamile değilimm bakıldımm olsaydı çıkardı işte adetten önce test yaptım 3 tane çıktı hamileyim diye ilan verdik gittim ki kanda kocaman bir 0
kimyasal dedikleri şeymi yoksa gerçekten çok hakim değilim birçok şeye
mesela herşeyi buralardan öğrendim
ben hemen hamile kalcam zannediyordum mesela:)))
bingoooooooooooo aynen benimkide bide çekirdek çıtlıyo deymeyin keyfine önümüzdeki hafta vardiyalı çalışcakmış napcan sen diyo annemlerde yeni gitti bende bu durum netleşmeden bişey yapmak istemiyorum
kimyasal dedikleri şeymi yoksa gerçekten çok hakim değilim birçok şeye
mesela herşeyi buralardan öğrendim
ben hemen hamile kalcam zannediyordum mesela:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?