aaaaa senin 0 mıııı benim 0,1 hıhhhhhhallam hunim nirdeeeeeeeeee heh pardom kaffamdaymış zate
megimmm yaaa valla süpersin alemsin sen yaaa kuuzumm benimm en son ki yani 2. kanın sonucuda 1.2 az daha çabalarsam 5 görücem biliyomm benn heyttt beeee
bende de 0.1 liklerden blca var bide silik çizikli eski testim var hadi bakalım hunileri taktık haydeeeeeeeee
kimyasal dedikleri şeymi yoksa gerçekten çok hakim değilim birçok şeye
mesela herşeyi buralardan öğrendim
ben hemen hamile kalcam zannediyordum mesela:)))
nasıl bişey yapmak yani?
meselam bende şubatta martta doğururum didiydim ilk korunmadığım ay
meselam bende şubatta martta doğururum didiydim ilk korunmadığım ay
aynen gülümm valla bende filmlerdeki gibi yatcaz kalkcaz tamam olduuu sanıyodumm 11.aya girdikk yaaa kimyasal olabilir kuzucum bende emin olamıyorumki bakalımm rtık hayırlısı olsunn bende çoğu şeyi burada öğrendimm gülümmm halada öğreniyorumm
iyi bari oyle sanan bi ben degilmisim ilk aydan hamile kalinir saniyodum
aynen kuzummm ha gayrettt bir günn olucakkk mutalaka gülümmm
ben ilk korunmadığım ay 19. gün korunmamış olduğumu sonradan farkettim,bi de neden gebe kalmadım ben ya diye oturup sinir olmuştum..
valla ben bu ay bir 5 sayısı gördüm kağıtta ama o da ileri hızlı hareketli sperm sayısıydı..
bizde 16. günü olduğunu sayınca farkedip hadi dedik deneyelim ama nasıl eminimm böyle kesin hamileyim dediö nerden bileyimm daha aylarca olmıycağını
slmm kıslarr.ben bırakın ilk aydan olacağını düşünmeyi ertesi gün hapı kullanmışlığım var.sanki hemen olacak.töbe estagfurullah..o ne özgüvenmiş yaa
hey Allahımm yaaa bugünn gülmekten ölmezsem daha ölmem megimmm valla sen çok yaşa emiiii
gül annem güllll
he valla aldık elimize kağıdı,çok duygulandım orda 5i görünce allam yareppim dedim,şükürler olsun gibemiyim ben şimdi
dohtor didi,yoh kızım bu 5le biras da zor olursun gibe sen
bizde 16. günü olduğunu sayınca farkedip hadi dedik deneyelim ama nasıl eminimm böyle kesin hamileyim dediö nerden bileyimm daha aylarca olmıycağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?