Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aaaaa senin 0 mıııı benim 0,1 hıhhhhhh allam hunim nirdeeeeeeeeee heh pardom kaffamdaymış zate

megimmm yaaa valla süpersin alemsin sen yaaa kuuzumm benimm en son ki yani 2. kanın sonucuda 1.2 az daha çabalarsam 5 görücem biliyomm benn heyttt beeee

megimmm yaaa valla süpersin alemsin sen yaaa kuuzumm benimm en son ki yani 2. kanın sonucuda 1.2 az daha çabalarsam 5 görücem biliyomm benn heyttt beeee

bak az kalmış aramızda bikaç sayının lafı mı olur ha gayret

kimyasal dedikleri şeymi yoksa gerçekten çok hakim değilim birçok şeye

mesela herşeyi buralardan öğrendim
ben hemen hamile kalcam zannediyordum mesela:)))

aynen gülümm valla bende filmlerdeki gibi yatcaz kalkcaz tamam olduuu sanıyodumm 11.aya girdikk yaaa kimyasal olabilir kuzucum bende emin olamıyorumki bakalımm rtık hayırlısı olsunn bende çoğu şeyi burada öğrendimm gülümmm halada öğreniyorumm

nasıl bişey yapmak yani?

ya işte eşim nasıl yalnız kalcan diyo bende düşünüyorum.annemlere yada arkadaşıma gidebilirim hem yarın ameliyat olcak arkadaşım iyide olur ama işte bu ilaç sersem etti beni tansiyonum düşüyo gözüm kararıyo bi belli olsun da ona göre bakıcaz

meselam bende şubatta martta doğururum didiydim ilk korunmadığım ay

biz eşimle mayısta korunmayı ilk bıraktığımızda diyodukki olursa çocugumuz balık burcu olcak biz ikimizde balık burcuyuz amma malmışız dimi

meselam bende şubatta martta doğururum didiydim ilk korunmadığım ay

valla uzaktan bakarken ben diyordum ama istyince hemen olur milletin oluyor, bir kerede hamile kalıyor diye düşünüyordum ama işin içine girince olmuyor hemen pırt diye. planlamamak lazım cnm ,ama yinede çabukcak gelsinler artık......

ben ilk korunmadığım ay 19. gün korunmamış olduğumu sonradan farkettim,bi de neden gebe kalmadım ben ya diye oturup sinir olmuştum..

ben ilk korunmadığım ay 19. gün korunmamış olduğumu sonradan farkettim,bi de neden gebe kalmadım ben ya diye oturup sinir olmuştum..

bizde 16. günü olduğunu sayınca farkedip hadi dedik deneyelim ama nasıl eminimm böyle kesin hamileyim dediö nerden bileyimm daha aylarca olmıycağını

slmm kıslarr.ben bırakın ilk aydan olacağını düşünmeyi ertesi gün hapı kullanmışlığım var.sanki hemen olacak.töbe estagfurullah..o ne özgüvenmiş yaa

bizde 16. günü olduğunu sayınca farkedip hadi dedik deneyelim ama nasıl eminimm böyle kesin hamileyim dediö nerden bileyimm daha aylarca olmıycağını

heh gerçi aylardır son derece planlı programlı halvetleniyoruz da ne oluyo dimi

slmm kıslarr.ben bırakın ilk aydan olacağını düşünmeyi ertesi gün hapı kullanmışlığım var.sanki hemen olacak.töbe estagfurullah..o ne özgüvenmiş yaa

a.slmm kzuucumm sanırım o öz güven hepimizde varmış vayy anasını avucumuzu yaladık aylardır

hey Allahımm yaaa bugünn gülmekten ölmezsem daha ölmem megimmm valla sen çok yaşa emiiii

gül annem güllll
he valla aldık elimize kağıdı,çok duygulandım orda 5i görünce allam yareppim dedim,şükürler olsun gibemiyim ben şimdi
dohtor didi,yoh kızım bu 5le biras da zor olursun gibe sen

sizinki de bisey mi ben ilk geceden hamile kaldim saniyorm halbuki kocam o zmn icime bosalmamisti damlasindan bile hamile kalani duyunca bi umut demistim

al benden de okadar Allah ne veiyorsa hayırlısını verir kızlar size çok takıldım artık gidip namaz kılmam lazım
hepiniz çok öptüm
bu arada elf69 tahlil sonuçlarına bakarım ara ara girerim topiğe

öptüm hepiizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…