heh gerçi aylardır son derece planlı programlı halvetleniyoruz da ne oluyo dimi
a.slmm kzuucumm sanırım o öz güven hepimizde varmış vayy anasını avucumuzu yaladık aylardır
al benden de okadar Allah ne veiyorsa hayırlısını verir kızlar size çok takıldım artık gidip namaz kılmam lazım
hepiniz çok öptüm
bu arada elf69 tahlil sonuçlarına bakarım ara ara girerim topiğe
öptüm hepiizi
aksam aksam iyi gulduk hee
Kızlarr ben geldim neler kaynatıyorsunuz bakalım.. Yaa ben bu akşam eşime makarna yaptım kendime başka bir şey aldırdım ama onu da hızlı yedim sanırım mideme dokundu ve de oturdu. Sonra banyo yaptım reglim bitmişti temizlendim ve ilk meryem suremi bu akşam okudum buradaki arkadaşlara da dua ettim kabul olur inşallah.
Kızlarr ben geldim neler kaynatıyorsunuz bakalım.. Yaa ben bu akşam eşime makarna yaptım kendime başka bir şey aldırdım ama onu da hızlı yedim sanırım mideme dokundu ve de oturdu. Sonra banyo yaptım reglim bitmişti temizlendim ve ilk meryem suremi bu akşam okudum buradaki arkadaşlara da dua ettim kabul olur inşallah.
olsun ama 5i gördüm ya gene de çok duygulandım ben sonrada o kağıdı benimkinin kafasında paraladım
kürleri yiyip içmezsen aha bööle 5i çekersin dedim
sizinki de bisey mi ben ilk geceden hamile kaldim saniyorm halbuki kocam o zmn icime bosalmamistidamlasindan bile hamile kalani duyunca bi umut demistim
gül annem güllll
he valla aldık elimize kağıdı,çok duygulandım orda 5i görünce allam yareppim dedim,şükürler olsun gibemiyim ben şimdi
dohtor didi,yoh kızım bu 5le biras da zor olursun gibe sen
ben son halvette amuda kalktım gibi bi şeyy olay bitince ellerimi kalçamın altına koyup bacaklarımı tamamen yukarı kaldırdım hücum etsinler içeri diye
ilahiiiiii zaten bu sirada ne oluyosa onlara oluyo bende her adet ilusumda kocamla kavga ediyormm
slmm kıslarr.ben bırakın ilk aydan olacağını düşünmeyi ertesi gün hapı kullanmışlığım var.sanki hemen olacak.töbe estagfurullah..o ne özgüvenmiş yaa
heh gerçi aylardır son derece planlı programlı halvetleniyoruz da ne oluyo dimi
valla yaa sorma.şimdi de yemediğimiz çer çöp hap yapmadığımız akrobasi kalmadı
Allah iyiliğini versin megimm yaaa vallaha ne kadar güzel ama herşeye rağmen hayata küs değilsin neşelisinn ve çokk şekersinn gülümm benimmm Allahım inşş gönlümüze göre verir canımıniçi ama şundan eminimkii senin ebeğinde senin gibi olucak çok tatlı ve neşeli küçük megimiz olucak bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?