Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heh gerçi aylardır son derece planlı programlı halvetleniyoruz da ne oluyo dimi

heee de de onuu dee megimm yaaa yumurtlama hesabı yapmaktan beynimiz şaştı valla artık saymıyorumm nedennn çünküü adett olmuyorumm valla megimm onu bunu bilemem ben bir tek şeyi bilir söylerim oda bu iş benimm herüfeee yaradıı hiçç adet olmuyorumm

Kızlarr ben geldim neler kaynatıyorsunuz bakalım.. Yaa ben bu akşam eşime makarna yaptım kendime başka bir şey aldırdım ama onu da hızlı yedim sanırım mideme dokundu ve de oturdu. Sonra banyo yaptım reglim bitmişti temizlendim ve ilk meryem suremi bu akşam okudum buradaki arkadaşlara da dua ettim kabul olur inşallah.

haklısınn kuzucummmm rabbim hayırlısını nasip etsin Allah kabul etsinn bebeğimm görüşmek dileğiylee AEO öpüyorumm bebeğimmmmmmmmm

Allah kabul etsin sedoşum sağol varol..

ben cozuttum gece gece

hoşgeldinn balımmm Allah kabul etsin bizlerede dua ettiğin içn sağolasın Allah razı olsunn gülümmm nasılsın peki şimdi geçtimi miden

ben son halvette amuda kalktım gibi bi şeyy olay bitince ellerimi kalçamın altına koyup bacaklarımı tamamen yukarı kaldırdım hücum etsinler içeri diye

olsun ama 5i gördüm ya gene de çok duygulandım ben sonrada o kağıdı benimkinin kafasında paraladım
kürleri yiyip içmezsen aha bööle 5i çekersin dedim

ilahiiiiii zaten bu sirada ne oluyosa onlara oluyo bende her adet ilusumda kocamla kavga ediyormm

sizinki de bisey mi ben ilk geceden hamile kaldim saniyorm halbuki kocam o zmn icime bosalmamisti damlasindan bile hamile kalani duyunca bi umut demistim

evet biz de prezervatifle korunurduk,
ben her seferinde geç taktın erken çıkardın,gebe kalırsam görürsün sen diye caz yapardım..

gül annem güllll
he valla aldık elimize kağıdı,çok duygulandım orda 5i görünce allam yareppim dedim,şükürler olsun gibemiyim ben şimdi
dohtor didi,yoh kızım bu 5le biras da zor olursun gibe sen

Allah iyiliğini versin megimm yaaa vallaha ne kadar güzel ama herşeye rağmen hayata küs değilsin neşelisinn ve çokk şekersinn gülümm benimmm Allahım inşş gönlümüze göre verir canımıniçi ama şundan eminimkii senin ebeğinde senin gibi olucak çok tatlı ve neşeli küçük megimiz olucak bizim

ben son halvette amuda kalktım gibi bi şeyy olay bitince ellerimi kalçamın altına koyup bacaklarımı tamamen yukarı kaldırdım hücum etsinler içeri diye

he bak denemedim desem yalan olur,denedim de beceremedimdi..yatak çok yımışak bizim yada ben çok hantalım

ilahiiiiii zaten bu sirada ne oluyosa onlara oluyo bende her adet ilusumda kocamla kavga ediyormm

ben de 5 mübarek sayısını gördüğümden beri surat yapıyorum ya..yapmasam keşke :26:

slm kızlar bu ara sınavlarla ugrasıom ondan gremıom pek sınavlar btti şimdi kocişle not gircz çalştrym azcık onu da naslsnz canlarım?

slmm kıslarr.ben bırakın ilk aydan olacağını düşünmeyi ertesi gün hapı kullanmışlığım var.sanki hemen olacak.töbe estagfurullah..o ne özgüvenmiş yaa

Hep bu dizilerin yüzünden hemencikhamile kalıyor ordakiler bizde öyle olur diye düşünüyoruz cnm

heh gerçi aylardır son derece planlı programlı halvetleniyoruz da ne oluyo dimi

megim aynen öyle

kızlarrr
meg güldürdün kızz benii

ya ben kayısı yemekten kusucam .annemde hoşafını yapmış ama sevmedim mecbur içiyorum wc için

Kızlar anılar sıralanmıi bir bir. Ben ilk çalışmalarıma 2010 da başlamıştım birkaç ay oldu sonra hadi vizeye yakın şubat mart gibi başlayalım dedik. Neyse 2010 yazında erken gebelik testi aldım daha reglime var bir hafta dayanamıyorum ya. Koydum idrarı kaba, flash bellek gibi birşey zaten test. Çıkardım kapağını soktum idrara ve bana 2. çizgi bariz var gibi geldi idrarın içindeyken. Ben nasıl bağrınıyorum eşime hamileyim de hamileyim diyee. Sonra çıkardım testi kapağını taktım bir baktım çizgi falan yok hani nerede diyoe eşim bende patlattım küfürü anam çok sinirim bozulmuştu. Bir de daha korunuyoruz reglim gecikmiş test yaptırdık verdiler testi ama hani dizilerde negafit poziif yazıyor ya hiçbirşey yazmıyor meğer sadece değer yazarmış bnu sonradan anladım neyse ordan bir görevliye gösterdik nedir pozitif mi diye,adam ters ters baktı ne pozitifi koskoca sıfır dedi sinir olmuştum ve de rezil. Doktor da yine bir gün kontrole gittiimde yine çalışma yoktu o zamanlar rahmin kalınlaşmış dedi anam uçuyorum ben dedim kesin hamileyim neten bakıyorum falan sonra regl oldum gittim doktora ama nasıl olur bu nasıl hamile olmam hani kalınlaşmıştı? doktor dedi kızım ben sana öyle birşey dedim mi regliye yakında kalınlaşır dedi ben oldu dumur. Yani hanii sen çok bilgilisin, herşeyi biliyorsun diyorsunuz danışıyorsunuz da ben böyle böyle öğrendim işte rezil ola ola.

kızlar gene şarjım bitiyo e e bütün gündür burda olursam olacağı bu biraz takayımda dolsun aazcık idare etcek duruma gelirse gelcem gene

ya hunicandım ne güzel,duygulandırmasana kızım ya
öpüyorum seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…