Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarrr
meg güldürdün kızz benii

ya ben kayısı yemekten kusucam .annemde hoşafını yapmış ama sevmedim mecbur içiyorum wc için

canım hoşafı içemiyorsan kayısının kurusunu daha rahat yersin ama alışmaya çalış çünkü lohusa iken doğumdan sonra bol bol hoşaf tüketmen lazım sütü arttırır bol sıvı. Ben bu akşam meryem suresinin ilkini okudum canım. Temizlendim bitti reglim. Size de dua ettim Allah kabul eder İnşallah.

bu arada ülke tv de süper bi program var onu izliyorum
kan gurubuna göre beslenme
ben a grubuyum et asla yememeli diyor tıb .ben ömrümce yemesem aramam.sadece meyve

heyy Allahımm yaaa kuzucumm sende az olaylar yaşamamışşın beee gülümmm hayırlısı olsun hakkındaa canım benim

kızlarrr
meg güldürdün kızz benii

ya ben kayısı yemekten kusucam .annemde hoşafını yapmış ama sevmedim mecbur içiyorum wc için

gül gebiş bazalı ildacanım benim

sedoş acaip güldümmmmmm

kızlar gene şarjım bitiyo e e bütün gündür burda olursam olacağı bu biraz takayımda dolsun aazcık idare etcek duruma gelirse gelcem gene

temem
iyi akşamlarrrr
ben geldim

miyaba deryacım tatlım kıymatlım

bu arada ülke tv de süper bi program var onu izliyorum
kan gurubuna göre beslenme
ben a grubuyum et asla yememeli diyor tıb .ben ömrümce yemesem aramam.sadece meyve

ben ab grubuyum beni de kapsıyor mu acaba. Ne alakaymış ya kan grubuyla ben eti çok severim ama.. Meyveler de dolapta çürüyor yicm diye aldırıyom herşeyi ama ağzıma koymuyorum.

ben en çok ayva ,elma hoşafı seviyorum
ama wc ye çıkmak için sıcak içmem lazımmış
içtimde ama öncesinde 1 kaşık zeytinyağ içirdi annem hemen çıktım wc ye ohh dedim valla

Allah kabul etsin canımmmm
bende okurken hepinize ediyorum ...

bu arada ben bugün bişey hatırladım .yumurtlama günlerinde ben hep hurma yedim :111:
hurma iyidir meryem suresinde de geçiyor hurma .çok faydası var .şifa olur dedim aldım kendime hatta koca istediğinde bile vermedim

allah kabul etsin cnm.duaların için tşkrler.
evet biz de prezervatifle korunurduk,
ben her seferinde geç taktın erken çıkardın,gebe kalırsam görürsün sen diye caz yapardım..

sende bendensin ,geçenyıl bizde tatile gitmiştik yumurtalama günü falan bilmiyordum ozaman çocuk istemediğmiz için bizde prez. korunuyorduk,eşim içime boşalmıştı takmamıştı prez.bende çok kızmıştım ya bebek olursa,ne yapcaz biz baya baya tripyaptım adama.e alakasız bir gündü ne ovulasyon ne bişi vardı ya..
iyi akşamlarrrr
ben geldim

hoşgeldin cnm.

gül gebiş bazalı ildacanım benim

sedoş acaip güldümmmmmm

temem

miyaba deryacım tatlım kıymatlım

İyi ne güzel güldüysen canım. Bir keresinde de çalışmalar var falan. Arkadaşlarla yemeğe gittik eşimin arkadaşı ve karısı. Biz herşeyi konuşurduk çalışmalar bebek planları falan. Eşim bana çigköfte falan yedirmiyor etmiyor birden elim burnuma gitti hemen dedim ya ben çiğköfte yiyebilirim artık neden dedi eşim ve arkadaşı ki arkadaşıyla yiyecektik eşim ve arkadaşının karısı yemez çünkü, dedim ben regli olucam çünkü sivilcem çktı. Sonra bir utandım laf ağızdan çıktı bir kere çocuğun yanında. Aldı bunları bir gülme krizi susun be dedim psikolojim iyi değil.

aynen öyle kuzum yaa.dizilerde uyutmuşlar bizi..buarada ikimizde battaşız sanırsam

bende bekilyorum şekerim, bakalım yarın gelcekmi kırmızıcıklar, siz değerlendirdinizmi battaşımbelki hamiş kalırızzzz

Ya İlda meryem suresinin 58. ayetinde tilavet secdesi kılmak lazımmış yazıyor arapçasında da türkçesinde 58. ayetinde yanında secde diyor. Ama ben yapmadım kısacık birşey ama kılmak gerekiyor mu.

dayanamıyorum kızlar ben bu bulantılara
her sabah ögürüp duruyorum
durmadan bulantım var
okadar halsızımkı
su okul tatıle gırseydı artık dayanamıyorum

limon yiyorum süreklı hatta ekşi elmanın ustune sıkıyorum elmayı bıle öyle yıyorum
limonda kanı sulandırır dıye annem vermıyor
ben cok kötuyum ya
ama şikayet degıl
sadece anlatıyorum
bebegımden gelen herseye razıyım zor kavustum

ama bak şu iffet pozisyonu denemeyi düşünüyorum he

O bir bakıma ferdat pozisyonu sayılır zaten kızın nasıl hamile kaldığı anlaşıldı. Yalnız bak Ferda da İlda da denedi bunu bak hamile kaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…