Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

zayif olunca gebelikte risk artiyomuymus bende zayifim 48 kiloym ya korktum simdi ama kilo bana yakismiyo napsam ki :26:

zayif olunca gebelikte risk artiyomuymus bende zayifim 48 kiloym ya korktum simdi ama kilo bana yakismiyo napsam ki :26:

yaa yok canım öyle birşey. Herkesin sabit kilosu farklıdır bazısı ne yapsa almaz bünye öyledir yanii. Bunun zayıflıkla alakası yok rahimle bebeğin tutunması ile akalası var güzel tutunduysa birşey olmaz zaten ilk 3 ayda bebeğin çok ihtiyacı olmuyor 4. aydan itibaren ihtiyacı artıyor o zamana kadar çok bulantı olmadığı sürece öyle böyle kilo alınıyor zaten bebekte gelişmiş oluyor baya.

kızlar ben de geldim

eşimle azcık atıştık özür dilemedi gitti uyudu yarım saattir ağlıyorum

Slm kızlaar nasılsınız.
2 gündür çok tedirgindim, bugün kontrole gittim çok şükür bebiş sağlıklıymış.
Doktor biraz inceledi sesi çıkmadı tedirgin oldum ama kalp atışı var dedi, gelişimi iyi dedi.
Hamile kalmakla iş bitmiyor malesef, doğuma kadar kaybetme korkusu, doğumdan sonrada farklı kaygılar.
Rabbim kimselere zor imtihanlar vermesin, bebişi olmayana en kısa zamanda hayırlı bebişler, bizlerede kucağımıza alıp hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin...

slm cnm hşgeldin...
aynen öyle ben diyorum ya RABBİm kimsenin göbeğini doldurupta kucağını boş bırakmasın..
korkma RABBimin izniyle sağlıkla gelir bebeğin

hoşbulduk duygum :))
sende mi kırmızı kart yedin...
ne güzel bat 8 şubat ve benim doğum günüm....

hayırlısı olur inşallahhhhhhhhh
9 subatta eşimin dogum gunu :))) hadi inşşş cnmmmm
kızlar ben de geldim

eşimle azcık atıştık özür dilemedi gitti uyudu yarım saattir ağlıyorum

üzülme tatlı gebişimiz bizimm hoş geldn oncelklee erkkler boyle tatlım ya kendi halne bırak gelr diler elbet özür bnmki de once dilemez sonra siniri gelnce de on kez özür diler

Son düzenleme:
kızlar ii gecelerrr yatıormm yarın erken kalkczz bana dua edin olur mu ii hberlerle geleym inşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…