Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canım sorun ne ?
erkekler hep öyle zaten
hb canm sorun yok gibi bişey biz de çok büyük sorun olmaz zaten ama eşim çok çabuk büyütebilir..........
Ayy canım üzme kendini, belkide eşinin kendini haklı bulduğu noktalar vardır.
Bu erkeklerin hepsimi aynı yaa, tartışınca uyuyabilmeyi çok iyi beceriyorlar...
bu sefer kesin ben haklıydım.....
hele benimki bazen uyumak için tartışır benim uyuyamadığımı bile bile..

hb tatlım özür diler de ben o zamana üzüntümden iyyice yıpranmış olcam

merhaba arkadaslar..ben de yeni katilanlardan fakat uzun zamandir bu siteyi takib edenlerdenim..6ay oldu evleneli, bebek sahibi olmayi cok istiyorum, 3ay once progestron tedavisi, sonrasi 1ay klomen, catlama ignesi falan olmadi ama...simdi de yorgun dusdum, doktor da simdilik bedenin istirahat etsin ilac alma dedi, bende dogal yollara bas vurmayi dusundum..keci boynuzu iciyoruz esimle, havuc suyu, birde corek otu yagini her sabah...insallah bu ay artik gelir bebisimiz..bende cok merak ediyorum acaba keciboynuzu ne kadar etkili..esim hic test yapdrimadi spermlerini ama yinede iciriorum..hmm? ne dersiniz kotumu yapiyorumn ?

kızlar ben de geldim

eşimle azcık atıştık özür dilemedi gitti uyudu yarım saattir ağlıyorum

canım sen niye üzüyorsun kendini erkekler böyle hemen özür dilemezler sinirleri yatışır eder düşünürler sonra da gelir gönül alırlar sende boşuna üzüldüğünle kalırsın canım biliyorum bayanlar için bu kolay değil kendimden biliyorum ama sende bu durumlarda vurdumduymaz olacaksın, onun sana davrandığı gibi davranacaksın her kavgada böyle yaparsan olmaz ki tatlım..

çok sevindim tatlım bak korktuğun gibi değilmiş seni anlıyorum valla bende tekrar başlıcam çalışmalara şimdiden ya birşey olursa, sorun çıkarsa tekrar aynı şeyleri yeniden yaşayıp hamile kalmayı beklersem diye düşünüyorum. Şimdiden düşünmek saçma ama valla aklıma gelince içime korku düşüyor.

öyle cnm napalım :)

hoşgeldin prensescim
üzme kendini hiç bebekte üzülür bak

oflu hoşgeldin cnm
hb canım zaten bebeğim için olmasa daha çok üzülürdüm biraz frenliyorum kenddimi
kızlar ii gecelerrr yatıormm yarın erken kalkczz bana dua edin olur mu ii hberlerle geleym inşşşşşşşşşşşşşşş

dua edicem sana inşş iyi haberlerle dönersin

canım bu ne acele yaşın mı ileri daha 3 aylık evliyken kim başlattı seni progestan tedavisine. Henüz toplam 6 aylık evlisin ve 1 sene korunmasız ilişki de bebek olmazsa ancak bunlar denedir o da hepsi değil ama sen herşeyi denemişsin bir aşılama kalmış bu ne acele canım. Doktorun kimse değiştirmeni tavsiye ederim. Tamam bebek istiyorsun diye vermiş olaibilir ama normal deneme olmadan sana bu kadar ilacı yükleyemez vücudun yorulur terste tepebilir bak burada seneledir deneme yapan ve daha yeni tedaviye başlayanlar var. Artık birşey alma ve akışına bırak. Ayrıca eşine sperm testi yapıldı mı hareket, sayı mı az bir sorun varsa yapılabilir bu kür. Hemen ona başlamanızda acele bir karar zararı yok gerçi ama bu kadar panik yapma stres olunca gelmiyor bebişler. Oluruna bırak kafan rahat olsun.

Canım daha 6 ay olmuş, yoksa 6 yılmı demek istedin?
Bu kadar tedaviyi nasıl uyguladılar sana?

çok sevindim tatlım bak korktuğun gibi değilmiş seni anlıyorum valla bende tekrar başlıcam çalışmalara şimdiden ya birşey olursa, sorun çıkarsa tekrar aynı şeyleri yeniden yaşayıp hamile kalmayı beklersem diye düşünüyorum. Şimdiden düşünmek saçma ama valla aklıma gelince içime korku düşüyor.[/QUOTE]

Bunları şimdiden düşünme canım, şimdilik bebişin geleceğin anı düşün bence, şimdi bile şu idrar testini yapsam,, bildiğim halde aynı heyecanı yaşarım.
O bambaşka bir duygu...

4 senedir bebiş yok sogan suyuna başladım 3. gunum kaynatıyımda iceyim deneyen varmı sogan deneyenlker lutfen yardım

haklısın tatlım ama ben böyleyim her seferinde çok yııpratıyorum kendimi keşke akışına bırakabilsem.......

haklısın tatlım ama ben böyleyim her seferinde çok yııpratıyorum kendimi keşke akışına bırakabilsem.......

bende öyleyim canım sana böyle dediğime bakma ama yanlış olduğunu da biliyorum çok gitimşimdir işe gözlerim şiş vaziyette ama barışmışızdır hep ve sudan sebebler aslında bak diyorum hep yine üzdüğümle kaldım kendimi eşim hiçç aldırmaz ama bazen de o da uykusuz kalır sabaha kadar uyumaz aslında erkekler de belli etmese de yıpranıyorlar üzülüyorlar sadece dışarı vurmuyorlar. Yanlış olduğunu bildiğimden sana söylüyorun sen bir de kendini üzmemelisin..

Ben de kaçıyorum kızlar yaaa belim ağrıyor karnım ağrıyor bu aralar nedense ağrılarım var üşüttüm galiba yatıcaz artık uykumuz geldi. İyi geceler tatlı rüyalarr..

Cevabin icin cok sagol canim. Aslinda evlazlaenince ilk 2ay adetim bozuldu, 10gun geciklemelerim oldu, ben kendim tipp ogrencisiyim, bu yuzden hastaliklar falan okudum diye endiselendim, hemen doktora gitdim ki ne bu gecikme diye...doktor yeni yeni bende pko basladigini soyledi panik yapdim bende ve doktor bebek istiyormusun diye sorunca bende evet dedim..ve yazdi bu ilaclari..e ilac icincede hemen bebek olsun diye bekliyorsun, olmayincada stres oluyor iste..bebek konusunda acelciyim ,sizleri bilmem ama ben fazla beklemek istemiyorum insallah.ama dogru diyorsun ilaclara son verdim zaten. bu kurleri uygulayacagim insallah..umarim faydasi olur.esim spremograma yapdirmadi, simdilik istemiyoruz da...ama bebek cok istiyoruz..

Son düzenleme:
Kızlar geçmiş sayfalar çok fazla olduğu için ve kendimi hala çok iyi hissetmediğim için hepsini tek tek okuyamadım.Beni düşünüp mejaj yazan iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum

En son mesaj yazdığım gün biraz mide bulantım hafiflemişti yatıp uyuyım dedim.
Ama ne mümkün yatağa yatar yatmaz başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı.
En fazla sabah 7:30 a kadar dayanabildim.
12 Saattir yemek yememiştim ve sürekli boş boş kuru kuru öğürmem vardı yada acı su çıkarıyordum
07:30 da eşimi uyandırdım.Zten oda sabaha kadar yarım yamalak uyudu benim sayemde.
Neyse hemen acile gittik hala adetim başlamadığı için müdahale yapamayız dediler.
Kanda gebelik baktırsan 3 saate çıkar dediler ben ayakta duramıyordum.
Sonra kadın doğum dr una muayene olmaya karar verdim ama sıramı beklerken adetim başladı.
Hemn acile indim bir kaç iğneyi karıştırıp yaptılar.Biraz gözüm açıldı.
Kadın doğuma görünmeme gerek kalmadı İç hastalıklarına muayene oldum.
Bir sürü tahlil yapıldı üşütmüşsün dedi dr. hemde çok kötü üşütmüşsün.
İlaç vs. verdi.Eve geldim ama yine bulantılar ağrılar başladı üstüne birde grip başladı.
Hemen gidip bir iğne daha oldum.
Ama o gecede sabah olmadı sıcak evde yatakta tir tir titredim sabaha kadar.
Sabah en yakın sağlık ocağına gittim.Yine iğne yapıp eve gönderdiler.
Ama ben mide bulantımdan dolayı iki gün birşey yiyemediğim için ayaklarım yere basamaz hale geldim vücut direncim düşmüştü.Sonra tekrar sağlık ocağına gittim ve serum takıldı bu öğlen serum bitince biraz kendime geldim.10 tane iğne verdiler bir sürüde ilaç.Bu ay adet olduğum için hiç üzülemedim çünkü sağlık herşeyden önemli hayatımda hiç böyle soğuk algınlığı görmemiştim.Uzun oldu özür dilerim ama paylaşmak istedim.

Yumurta takibi içinde bugün dr. a gitmek gerekiyordu ama sabah kendimi kötü hissettiğim için gitmedim pazartesi gidicem aslında pazartesi 5. günüm olmuş olacak ama ben dr. a bakması için 3 günüm olduğunu söylicem yoksa bir ayım daha boş geçecek aşılama şubattan marta kaysın istemediğimden böle ufak bir yalan söylmemek zorundayım dr. a inşalh ultrasondan bakınca 3. değilde 5. günüm olduğunu anlamaz

MEG
Batı geçenlerin yeni batını sormuşsun benimki 13 şubat

çok geçmiş olsun canım allah şifa versinnnn
sağlık gerçekten çok önemli sen iyi olmalısın ki hamile kaldığın zaman bebeğinde sağlıklı olsun canım
bu ay olmaz diğer ay gelir inşallah tatlım bebeğinnn sen iyi ol yeterkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…