hb canm sorun yok gibi bişey biz de çok büyük sorun olmaz zaten ama eşim çok çabuk büyütebilir..........hoşgeldin canım sorun ne ?
erkekler hep öyle zaten
bu sefer kesin ben haklıydım.....Ayy canım üzme kendini, belkide eşinin kendini haklı bulduğu noktalar vardır.
Bu erkeklerin hepsimi aynı yaa, tartışınca uyuyabilmeyi çok iyi beceriyorlar...
9 subatta eşimin dogum gunu :))) hadi inşşş cnmmmm
üzülme tatlı gebişimiz bizimm hoş geldn oncelkleeerkkler boyle tatlım ya kendi halne bırak gelr diler elbet özür bnmki de once dilemez sonra siniri gelnce de on kez özür diler
kızlar ben de geldim
eşimle azcık atıştık özür dilemedi gitti uyudu yarım saattir ağlıyorum
Slm kızlaar nasılsınız.
2 gündür çok tedirgindim, bugün kontrole gittim çok şükür bebiş sağlıklıymış.
Doktor biraz inceledi sesi çıkmadı tedirgin oldum ama kalp atışı var dedi, gelişimi iyi dedi.
Hamile kalmakla iş bitmiyor malesef, doğuma kadar kaybetme korkusu, doğumdan sonrada farklı kaygılar.
Rabbim kimselere zor imtihanlar vermesin, bebişi olmayana en kısa zamanda hayırlı bebişler, bizlerede kucağımıza alıp hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip etsin...
hb canım zaten bebeğim için olmasa daha çok üzülürdüm biraz frenliyorum kenddimiöyle cnm napalım :)
hoşgeldin prensescim
üzme kendini hiç bebekte üzülür bak
oflu hoşgeldin cnm
kızlar ii gecelerrr yatıormm yarın erken kalkczz bana dua edin olur mu ii hberlerle geleym inşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba arkadaslar..ben de yeni katilanlardan fakat uzun zamandir bu siteyi takib edenlerdenim..6ay oldu evleneli, bebek sahibi olmayi cok istiyorum, 3ay once progestron tedavisi, sonrasi 1ay klomen, catlama ignesi falan olmadi ama...simdi de yorgun dusdum, doktor da simdilik bedenin istirahat etsin ilac alma dedi, bende dogal yollara bas vurmayi dusundum..keci boynuzu iciyoruz esimle, havuc suyu, birde corek otu yagini her sabah...insallah bu ay artik gelir bebisimiz..bende cok merak ediyorum acaba keciboynuzu ne kadar etkili..esim hic test yapdrimadi spermlerini ama yinede iciriorum..hmm? ne dersiniz kotumu yapiyorumn ?
merhaba arkadaslar..ben de yeni katilanlardan fakat uzun zamandir bu siteyi takib edenlerdenim..6ay oldu evleneli, bebek sahibi olmayi cok istiyorum, 3ay once progestron tedavisi, sonrasi 1ay klomen, catlama ignesi falan olmadi ama...simdi de yorgun dusdum, doktor da simdilik bedenin istirahat etsin ilac alma dedi, bende dogal yollara bas vurmayi dusundum..keci boynuzu iciyoruz esimle, havuc suyu, birde corek otu yagini her sabah...insallah bu ay artik gelir bebisimiz..bende cok merak ediyorum acaba keciboynuzu ne kadar etkili..esim hic test yapdrimadi spermlerini ama yinede iciriorum..hmm? ne dersiniz kotumu yapiyorumn ?
Kızlar ben 59'dan 58 numaraya inmişim, hayırdır bir arkadaşımız bebeğinimi kaybetti?
canım sen niye üzüyorsun kendini erkekler böyle hemen özür dilemezler sinirleri yatışır eder düşünürler sonra da gelir gönül alırlar sende boşuna üzüldüğünle kalırsın canım biliyorum bayanlar için bu kolay değil kendimden biliyorum ama sende bu durumlarda vurdumduymaz olacaksın, onun sana davrandığı gibi davranacaksın her kavgada böyle yaparsan olmaz ki tatlım..
çok sevindim tatlım bak korktuğun gibi değilmiş seni anlıyorum valla bende tekrar başlıcam çalışmalara şimdiden ya birşey olursa, sorun çıkarsa tekrar aynı şeyleri yeniden yaşayıp hamile kalmayı beklersem diye düşünüyorum. Şimdiden düşünmek saçma ama valla aklıma gelince içime korku düşüyor.
kızlar ii gecelerrr yatıormm yarın erken kalkczz bana dua edin olur mu ii hberlerle geleym inşşşşşşşşşşşşşşş
haklısın tatlım ama ben böyleyim her seferinde çok yııpratıyorum kendimi keşke akışına bırakabilsem.......
canım bu ne acele yaşın mı ileri daha 3 aylık evliyken kim başlattı seni progestan tedavisine. Henüz toplam 6 aylık evlisin ve 1 sene korunmasız ilişki de bebek olmazsa ancak bunlar denedir o da hepsi değil ama sen herşeyi denemişsin bir aşılama kalmış bu ne acele canım. Doktorun kimse değiştirmeni tavsiye ederim. Tamam bebek istiyorsun diye vermiş olaibilir ama normal deneme olmadan sana bu kadar ilacı yükleyemez vücudun yorulur terste tepebilir bak burada seneledir deneme yapan ve daha yeni tedaviye başlayanlar var. Artık birşey alma ve akışına bırak. Ayrıca eşine sperm testi yapıldı mı hareket, sayı mı az bir sorun varsa yapılabilir bu kür. Hemen ona başlamanızda acele bir karar zararı yok gerçi ama bu kadar panik yapma stres olunca gelmiyor bebişler. Oluruna bırak kafan rahat olsun.
ztar kaybetti canım haberin yok muydu. Kalp atışları durmuş maalesef canım..
Kızlar geçmiş sayfalar çok fazla olduğu için ve kendimi hala çok iyi hissetmediğim için hepsini tek tek okuyamadım.Beni düşünüp mejaj yazan iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum
En son mesaj yazdığım gün biraz mide bulantım hafiflemişti yatıp uyuyım dedim.
Ama ne mümkün yatağa yatar yatmaz başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı.
En fazla sabah 7:30 a kadar dayanabildim.
12 Saattir yemek yememiştim ve sürekli boş boş kuru kuru öğürmem vardı yada acı su çıkarıyordum
07:30 da eşimi uyandırdım.Zten oda sabaha kadar yarım yamalak uyudu benim sayemde.
Neyse hemen acile gittik hala adetim başlamadığı için müdahale yapamayız dediler.
Kanda gebelik baktırsan 3 saate çıkar dediler ben ayakta duramıyordum.
Sonra kadın doğum dr una muayene olmaya karar verdim ama sıramı beklerken adetim başladı.
Hemn acile indim bir kaç iğneyi karıştırıp yaptılar.Biraz gözüm açıldı.
Kadın doğuma görünmeme gerek kalmadı İç hastalıklarına muayene oldum.
Bir sürü tahlil yapıldı üşütmüşsün dedi dr. hemde çok kötü üşütmüşsün.
İlaç vs. verdi.Eve geldim ama yine bulantılar ağrılar başladı üstüne birde grip başladı.
Hemen gidip bir iğne daha oldum.
Ama o gecede sabah olmadı sıcak evde yatakta tir tir titredim sabaha kadar.
Sabah en yakın sağlık ocağına gittim.Yine iğne yapıp eve gönderdiler.
Ama ben mide bulantımdan dolayı iki gün birşey yiyemediğim için ayaklarım yere basamaz hale geldim vücut direncim düşmüştü.Sonra tekrar sağlık ocağına gittim ve serum takıldı bu öğlen serum bitince biraz kendime geldim.10 tane iğne verdiler bir sürüde ilaç.Bu ay adet olduğum için hiç üzülemedim çünkü sağlık herşeyden önemli hayatımda hiç böyle soğuk algınlığı görmemiştim.Uzun oldu özür dilerim ama paylaşmak istedim.
Yumurta takibi içinde bugün dr. a gitmek gerekiyordu ama sabah kendimi kötü hissettiğim için gitmedim pazartesi gidicem aslında pazartesi 5. günüm olmuş olacak ama ben dr. a bakması için 3 günüm olduğunu söylicem yoksa bir ayım daha boş geçecek aşılama şubattan marta kaysın istemediğimden böle ufak bir yalan söylmemek zorundayım dr. a inşalh ultrasondan bakınca 3. değilde 5. günüm olduğunu anlamaz
MEG
Batı geçenlerin yeni batını sormuşsun benimki 13 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?