- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
günaydınnnnnnnnnnnnn
ama kimse yok burda nerdesiniz yaaaaaaa:44::44::44::44::44:uykucular sizi
günaydın kızlar..........
kızlar günaydııınnn....cok heyecanlıyım,heyecandan sabahın korunde uyandım,bugun bebegimizin cinsiyetini ogrenmeye gidicez eşimle...
çok güzel bir duygudur canım. Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
kızlar günaydııınnn....cok heyecanlıyım,heyecandan sabahın korunde uyandım,bugun bebegimizin cinsiyetini ogrenmeye gidicez eşimle...
çok geçmiş olsun canım allah şifa versinnnn
sağlık gerçekten çok önemli sen iyi olmalısın ki hamile kaldığın zaman bebeğinde sağlıklı olsun canım
bu ay olmaz diğer ay gelir inşallah tatlım bebeğinnn sen iyi ol yeterkiii
megan çok geçmiş olsun canım...
şimdi nasılsın iyisindir inşallah...
Kızlar kalanlara iyi sohbetlerBen çıkıyorum uyumaya çalışayım biraz midem bulanıyor.
anladım canım iyi olmana çok sevindim meganımSağol aysunumİyiyim çok şükür iğnemi oldum geldim.İğneler daha çabuk etki ediyor hapalrdan ama totomun acısındanda oturamıyorum Neyse olacak okadar buna şükür iki gündür yaşadığımdan bile emin değildim.Kim nereye götürdüyse gittim geldim.SEn nasılsın bebem nasıl gidiyor?
Kızlar kalanlara iyi sohbetlerBen çıkıyorum uyumaya çalışayım biraz midem bulanıyor.
aç bırakmasınlar canım seni ya söyle erken getirsinler bundan sonra senin kahvaltıyı ben iki canlıyım deCanım günaydın. Eşim alarmları kapatmış bir kalktım. 08.30 :) hemen işe getirdi beni. tam 8.59 da parmak bastımAma çok açım ve açlıktan miğdem bulanıyor. Bizim cumartesi sabahları şirketcene simit kaşar yaparız onu bekliyorum. ama bekleyene kadarda bir paet çubuk krakeri götürdüm
Sen nasılsın nasıl gidiyor. Niy erkenden kalktım cumartesi bugün
Günaydın canımcım
Teşekürler tatlımEvet önce bizim sağlığımız önemli ende aynı fikireyim ve zülmedim zaten adet oldğum için hazırdım bu duruma ama üşütmek ağır geldi hayatımda böbrek taşı düşürdüğüm zamandan sonraki ilk ciddi rahatsızlığım oldu çok kötü günlerdi hiç böyle soğuk algınlığı görmemiştim. Neyseki şimdi daha iyiyim 9:30 da iğnemi oldum geldim.Uyku tutmadı yattığım yerden bir kk ya gireyim dedim
aç bırakmasınlar canım seni ya söyle erken getirsinler bundan sonra senin kahvaltıyı ben iki canlıyım de
ben çalışıyorum canım senin gibi o yüzden burdayım sabahın köründe evde olsam hergün 1 den önce kalkamam
tünaydıblar herkeslere bugün gebe haberi alcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgebelerle dolup taşcak topiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?