Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınnnnnnnnnnnnn
ama kimse yok burda nerdesiniz yaaaaaaa:44::44::44::44::44:uykucular sizi

Canım günaydın. Eşim alarmları kapatmış bir kalktım. 08.30 :) hemen işe getirdi beni. tam 8.59 da parmak bastım Ama çok açım ve açlıktan miğdem bulanıyor. Bizim cumartesi sabahları şirketcene simit kaşar yaparız onu bekliyorum. ama bekleyene kadarda bir paet çubuk krakeri götürdüm
Sen nasılsın nasıl gidiyor. Niy erkenden kalktım cumartesi bugün
günaydın kızlar..........

Günaydın canımcım

kızlar günaydııınnn....cok heyecanlıyım,heyecandan sabahın korunde uyandım,bugun bebegimizin cinsiyetini ogrenmeye gidicez eşimle...

günaydınnn canlarımmmmm
sabah kalktım 200 gr daha gitmiş ya güne güzel uyandım

kızlar günaydııınnn....cok heyecanlıyım,heyecandan sabahın korunde uyandım,bugun bebegimizin cinsiyetini ogrenmeye gidicez eşimle...

güaydın canım ne kadar güzel bi duygudur kimbilir
Allahım sağlıklı evlatlar versin..

Teşekürler tatlımEvet önce bizim sağlığımız önemli ende aynı fikireyim ve zülmedim zaten adet oldğum için hazırdım bu duruma ama üşütmek ağır geldi hayatımda böbrek taşı düşürdüğüm zamandan sonraki ilk ciddi rahatsızlığım oldu çok kötü günlerdi hiç böyle soğuk algınlığı görmemiştim.Neyseki şimdi daha iyiyim 9:30 da iğnemi oldum geldim.Uyku tutmadı yattığım yerden bir kk ya gireyim dedim

megan çok geçmiş olsun canım...
şimdi nasılsın iyisindir inşallah...

megan çok geçmiş olsun canım...
şimdi nasılsın iyisindir inşallah...

Sağol aysunumİyiyim çok şükür iğnemi oldum geldim.İğneler daha çabuk etki ediyor hapalrdan ama totomun acısındanda oturamıyorumNeyse olacak okadar buna şükür iki gündür yaşadığımdan bile emin değildim.Kim nereye götürdüyse gittim geldim.SEn nasılsın bebem nasıl gidiyor?

anladım canım iyi olmana çok sevindim meganım
dikkat et kendine dinlen bol bol..
ben mi iyiyim canım kendimi kilo vermeye verdim
ovulasyonumda yaklıştı heralde vallahi test bile yapmadım bilmem ki hayırlısı olsun inşallah

Kızlar kalanlara iyi sohbetlerBen çıkıyorum uyumaya çalışayım biraz midem bulanıyor.

tamam canım görüşürüz

aç bırakmasınlar canım seni ya söyle erken getirsinler bundan sonra senin kahvaltıyı ben iki canlıyım de
ben çalışıyorum canım senin gibi o yüzden burdayım sabahın köründe evde olsam hergün 1 den önce kalkamam

senin sağlığın daha önemli canım şuanda inşallah hemencecik iyileşirsinnn

canım çalışıyo olmak işte. Ben 3 de çıkıyorum bugün giderken yengemi alıcam eve bir süpürge açsınlar diye.
Bu arad ben evdede olsam her sabah en geç 8de uyanmış olurum. Uykuya pek düşkün değilim ama yavaş yavaş bir eğilim başladı

tünaydıblar herkeslere bugün gebe haberi alcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzgebelerle dolup taşcak topiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…