- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
evet datlu gebem. Nasılsın. Topladınmı kendini biraz. Çok özledim seniSelamlarrrrr 2 gundur topic sessizmis ben yokum diye olabilir mi acepppppp
evet datlu gebem. Nasılsın. Topladınmı kendini biraz. Çok özledim seni
Selamlarrrrr 2 gundur topic sessizmis ben yokum diye olabilir mi acepppppp
mrb kızlar bende ilk defa bu kadar sesız görüyorum burayı bakın nete ne buldumEki Görüntüle 326371
Toplamak mi iyice dagildim be kuzum ama bosver kocam toplasin artik bu kavgalar bebek dogunca biter isallahhhh senin tahlil sonucu ne cikti
kız nerdesin sen merak ettik hepimiz seni
canım 5 gün geçe yaptırdığım kan tahlili 3410,83 çıkmıştı. Zırt pırt gitmek istemedim. cuma günü gitcem doktora. O zaman 6+5 olmuş oluruz inşallah
kız nerdesin sen merak ettik hepimiz seni
canım 5 gün geçe yaptırdığım kan tahlili 3410,83 çıkmıştı. Zırt pırt gitmek istemedim. cuma günü gitcem doktora. O zaman 6+5 olmuş oluruz inşallah
Tatatataaaaaaa iste bir giğbevnin karnisi
maşallah cnmcım kocaman oluvermiş
bende dr dan geldim canlarım bebişim 9 haftalık ve baya hareketli
hareketlerini görmek çok ilginç bir duyguymus gerçekten
rabbım herkese yaşatsın bu güzellikleri
3 hafta sonra gel cinsiyetine bakalım dedi dr um
iyice heyecan bastı beni
Kocamannn oldukkk bizzzzz ama cok agrim var yerimden kalkmiyom ev les gibi bi yemek yapiyom bi wcye gidiyom
cok degisik bi duygu balik gibiler kucukken bide sen buyudukce goruceksinnnn benimki hep parmagini emiyo bide kicini gosteriyo :)
oyy maşallahhh bebüşüneeedüşünemiyorum bile onları yaptıgını çok garip duygularmıs ya
bel ağrısı felenmi cnmcım valla bende saldım çayıra mevlam kayıra
pazar gunlerı kocişe yaptırıyorum
Kasik agrim var canim dogrulamiyorum ole aksama kadar oturuyorum bugun oturmakta kesmedi aldim battaniyemi salona serdim kendimi uzaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?