Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar nerdesiniz yaaaa

duygu seni bekliyorum ben çabuk gellll yaaa ben olmasam bile bana özelden gönder sonuçları çok merak ediyorummmm

kimse yokken ben de temizlik yapayım bari elektrikte bi gidip bi geliyo zatennn

Meganım geçmiş olsun canım sağlık herşeyden önemli herzaman söylüyorum sağlıksız bir bedende çocuk olmaz. Önce sağlığın iyi olsun sonra bebek gelsin. Zor geçmiş günlerin ama atlatıyorsun çok şükür. Acil şifalar canımm..

Gamze o karnın ne kız bu aylarda böyle çıktıysa 9 aylıkken ne olacak acaba çok merak ediyorum.

pufyycim acıkmalar başlamış acıktın mı hiç durma mutlak atıştır birşeyler arkadaşlarını falan bekleme yanında sürekli fındık, ceviz, kayısı kurusu bulunsun. Krakerde olabilir. İnşallah mide bulantın olmaz da güzelce beslenirsin.

Biz öğlen kalktık ben biraz daha erken kalktım kociş uyudu sonra kalktık. Tv de Melek Baykal'ın programı vardı kolaj bölüm orada dr kansızlıkla ilgili konuşuyordu demir eksikliği kansızlığa nedenmiş. Yeşil yapraklı sebzeler, yeşillik marul falan ve mutlaka kırmızı et tüketilmeliymiş balık ve tavukta az varmış onunda tavuğun koyu kahverengi eti varya butta o kısımlarda varmış ve folik asit mutlaka alınmalı kansızlıkta çok iyiymiş. Ben ara kanama ve arkasından kendi reglim geldiği için hergün sabah akşam pekmez içiyorum ve folik asidimi hiç aksatmıyorum eşim hemen tepemde bitiyor zaten elinde ilaçla. Ayrıca kızlar bir de karaciğer hani arnavut ciğeri yapıyoruz ya çok iyiymiş hele ki yanına soğan salatası birebirmiş. Ben de çok acıkıyorum bu aralar sabah geç kahvaltı yaptık gerçi ama yarım ekmek bir tabak menemen yedim.

Maşallah canım bebişine. 3 hafta sonra cinsiyet belli olacak demek. İçine doğan birşey var mı canım. İlginç olmaz mı ya bir insanın içinde başka bir insan büyüyor ve hareket ediyor mucize gerçekten.

evt ya tam bi mucize icinde can buyuyo insan oluyo acaba bu mucizeyi bende yasarmiyim :26:

biz flm izlicez kocişle sonra da yemeği yaparım yeriz o fasıl biter sonra meryem duamı da okucam falan gelirim sonra canlarım..

Son düzenleme:
bir gün çift çizgi grüp o duyguyu yaşıyacağımmı çok merak ediyorum.................. AMA ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ inş iateyen herkesin olur

kızlar slm şimdi geldk sabah erkenden gttk verdk testi sonra da gezdk yemek yedk beş D ye girdk yne yagmura da yakalnmadık ara ara yagdı biz kapalı alandayken... sonuç dörtten sonra belli olck dedler daha bakmadım netten bakcm çok heycnylm çook inşş ii hberler alcz inşşş bakcm birazdn bakalımmmmmmmkalbm küt kütttt

Son düzenleme:

canımm valla hep aklımdaydın merakla bekliyorummm..birazdan belli olur...güzel haberler vericeksin valla bende heyecanlandım

valla göbeğini görünce şok oldum he maşallah
5 aya giriceksin canım ama sanki 7-8 gibi olmuş yaf

canımm valla hep aklımdaydın merakla bekliyorummm..birazdan belli olur...güzel haberler vericeksin valla bende heyecanlandım

Aysunn eşim de dışarda nasl heycnylm bi bilsen ii ki geldn belli olsn hadii de öğrenym belrszlk çok degşk bişey yaaa

Aysunn eşim de dışarda nasl heycnylm bi bilsen ii ki geldn belli olsn hadii de öğrenym belrszlk çok degşk bişey yaaa

biliyorum duygum çok heyecanlı bişeyyy...bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum inan ki...aynı ilaçları aynı kürleri uyguluyoruz çünkü..aynı sorun için uğraşıyoruz..
sizin 3-4 ay oldu kürlere vitaminlere ilaçlara canımm...faydası olduğuna çok çok inanıyorum...ama hakkaten beklemek çok heyecanlı bişey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…