Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kocamnan baris imzaladik pazara gittik simdi geldimmmm gobusum bayagi var evettttt 9. ayda vinc lazim olcak bana olsun ama sikayetci degilim oglum bugun tam gobek deligimin hizasina geldi 1 gunde bu kadar buyur mu anlamadim kilomuda takmiyorum artik aldigim gibi veririm ne yapayim oyle iste

bence de onemli olan bebegin sagligi kilo alinir verilir nasil bi his acaba onu icinde hissetmek

oyy oyyyy yerim ben bıdığıbüyüyo annesi.
verirsin elbet canımmm...süt verirken insan azıcık dikkat ederse eriyo valla...hep diyorum yengem
24 kilo aldı şimdi eridi...kilo sorun değill..yeterki herşey yolunda olsun inşallah...

canım sen ne testi verdin
en son çift çizgiden sonra adet olmuştun yanlış hatırlamıyosam
güzel haberler verirsin inşllhhhh
yok cnm ya ben daha çift çignn gölgesini ble görmedm ama allah soyletti inşş görcm eşim test verdi cnm sonç yarım saat içinde belli olur sanrm acaip heycnlym

aysunummm cnm benmmm inşş cnm emeklermzn sonucu guzel olsn inşşşş boyle inanalım boyle olsn inşşşşşş

cnmm çok datlu göbşnn olsun gamzemm verrs kloları bebişin saglıklı olsun en onmlisi bu elbett

inşallah canımm rabbim gönlünüze göre verir inşş tez amanda

bence de onemli olan bebegin sagligi kilo alinir verilir nasil bi his acaba onu icinde hissetmek

tuhaf tek kelime elini karnina koydugun anda icin bi tuhaf oluyo ilk haftalarda degil buyudukce elinle dokunuyosun resmen herkese yasatsin rabbimmm

kuzenimde 35 kg aldi ama simdi genc kiz gibi olsun zaten kismet olursa 2 sene emzirmek istiyorum veririm ya

cnmm çok datlu göbşnn olsun gamzemm verrs kloları bebişin saglıklı olsun en onmlisi bu elbett

kizzzz kan vermisinnn sende datlu datlu gobeklen isallah

yok cnm benm kan degl o gunleri de görcz inşşşda eşim spermıogram verdi hani kürlerle falan ugrasıoz ya üç aydır onn için çok heycnylmm dua ett bana gamzemmm

doğum kontrol hapları ıgnelerı falan fılen bıraktıktan sonra

Dogum kontrol hap ve ignelerini biraktiktan sonra bi muddet beklemelisin hemen sorun var denemez dr kontrolu ve testlerle anlasilir sorunun varligi ki sadece senin degil esininde testleri yaptirmasi gerekir bunun icin ne kadar oldu korunmayi birakali hikayeni paylasirmisin

kızlar çok sinirlerim bozuldu bu arada
temizlik yapıcam bi elektrik gidiyo bi su bu ne yaaa
tam banyoyu temizliyordum sular gitti

yok cnm benm kan degl o gunleri de görcz inşşşda eşim spermıogram verdi hani kürlerle falan ugrasıoz ya üç aydır onn için çok heycnylmm dua ett bana gamzemmm

cok cok iyi cikacak sonuclarinizzzzz duam hep sizlerle kuzum hadi bekliyorum bende sonuclari

Merhaba kızçeler
Giremiyorum pek
Hem misafir var hem egitimim var
Kosturuyorum
Duygum sonucunu cok merak ettim
Gecmisi daha okuyamadım da
Fırsat buldukça okucam artık
Cok opuyorum sizleri

Oluo oyle aksilikler cnm insan sinir oluo haliyle gelnce dvm edersn cnm boşverr

öyle yapıcam artık canım ütü de beni bekliyo zaten ne kadar zor bu ev işleri ya hiç bitmiyooo
temizlik yaparken düşündüm de ben hamile kalınca nasıl olacak bilmiyorummm ben iş yapmadan duramam ya benimkinin yaptığını da beğenmem:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…