Kocamnan baris imzaladik pazara gittik simdi geldimmmm gobusum bayagi var evettttt 9. ayda vinc lazim olcak bana olsun ama sikayetci degilim oglum bugun tam gobek deligimin hizasina geldi 1 gunde bu kadar buyur mu anlamadim kilomuda takmiyorum artik aldigim gibi veririm ne yapayim oyle iste
Kocamnan baris imzaladik pazara gittik simdi geldimmmm gobusum bayagi var evettttt 9. ayda vinc lazim olcak bana olsun ama sikayetci degilim oglum bugun tam gobek deligimin hizasina geldi 1 gunde bu kadar buyur mu anlamadim kilomuda takmiyorum artik aldigim gibi veririm ne yapayim oyle iste
yok cnm ya ben daha çift çignn gölgesini ble görmedm ama allah soyletti inşş görcm eşim test verdi cnm sonç yarım saat içinde belli olur sanrm acaip heycnlymcanım sen ne testi verdin
en son çift çizgiden sonra adet olmuştun yanlış hatırlamıyosam
güzel haberler verirsin inşllhhhh
biliyorum duygum çok heyecanlı bişeyyy...bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum inan ki...aynı ilaçları aynı kürleri uyguluyoruz çünkü..aynı sorun için uğraşıyoruz..
sizin 3-4 ay oldu kürlere vitaminlere ilaçlara canımm...faydası olduğuna çok çok inanıyorum...ama hakkaten beklemek çok heyecanlı bişey
doğum kontrol hapları ıgnelerı falan fılen bıraktıktan sonra
yok cnm ya ben daha çift çignn gölgesini ble görmedm ama allah soyletti inşş görcm eşim test verdi cnm sonç yarım saat içinde belli olur sanrm acaip heycnlym
aysunummm cnm benmmm inşş cnm emeklermzn sonucu guzel olsn inşşşş boyle inanalım boyle olsn inşşşşşş
bence de onemli olan bebegin sagligi kilo alinir verilir nasil bi his acaba onu icinde hissetmek
oyy oyyyy yerim ben bıdığıbüyüyo annesi.
verirsin elbet canımmm...süt verirken insan azıcık dikkat ederse eriyo valla...hep diyorum yengem
24 kilo aldı şimdi eridi...kilo sorun değill..yeterki herşey yolunda olsun inşallah...
cnmm çok datlu göbşnnolsun gamzemm verrs kloları bebişin saglıklı olsun en onmlisi bu elbett
tuhaf tek kelime elini karnina koydugun anda icin bi tuhaf oluyo ilk haftalarda degil buyudukce elinle dokunuyosun resmen herkese yasatsin rabbimmm
kuzenimde 35 kg aldi ama simdi genc kiz gibi olsun zaten kismet olursa 2 sene emzirmek istiyorum veririm ya
kizzzz kan vermisinnn sende datlu datlu gobeklen isallah
doğum kontrol hapları ıgnelerı falan fılen bıraktıktan sonra
canım çıkmamış daha sonuç
hadi bir daha bak çok merak ediyorumm
kızlar çok sinirlerim bozuldu bu arada
temizlik yapıcam bi elektrik gidiyo bi su bu ne yaaa
tam banyoyu temizliyordum sular gitti
bakıom hülyam yaa daha yok gecen yaptrdgmzda da beş bucuk gibi öğrenmştk ama eve geç geldk ondan o zaman.dörtten sonra dedler ama yok hala ...
yok cnm benm kan degl o gunleri de görcz inşşşda eşim spermıogram verdi hani kürlerle falan ugrasıoz ya üç aydır onn için çok heycnylmm dua ett bana gamzemmm
cok cok iyi cikacak sonuclarinizzzzz duam hep sizlerle kuzum hadi bekliyorum bende sonuclari
neyse canım iyi çıksında yarım saat daha beklerizzz
Oluo oyle aksilikler cnm insan sinir oluo haliyle gelnce dvm edersn cnm boşverr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?