Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba kızçeler
Giremiyorum pek
Hem misafir var hem egitimim var
Kosturuyorum
Duygum sonucunu cok merak ettim
Gecmisi daha okuyamadım da
Fırsat buldukça okucam artık
Cok opuyorum sizleri

cnm huzurummm daha belli olmadıı birazdan belli olcakkk cnmm benmm inşş ii hberler veririmmm inşşşşşşşş

valla kendi yormak yok o zaman yaptrmayız bak ona göree oldugu kadar olsun o zamann ...

Sen yeter ki hamile Ol kuzum biz topiccene gelir temisleriz evini

yok daha beklmedgm bi an koyuverckler heralde ...sabır:26: ... inşş sonuç ii olsun da beklmeye varım benn ...

valla kendi yormak yok o zaman yaptrmayız bak ona göree oldugu kadar olsun o zamann ...
bende yapmak istemem canım da benim ki çok beceriksiz yaaa elinden hiç iş gelmiyo vallahi ona kalırsabizim evi :104:yandıkkk yani işte biraz kayınvalideme güveniyorum o yapar arada olmazsa ayda bir temizlikçi alıtım o zaman gelsin hele birde
Sen yeter ki hamile Ol kuzum biz topiccene gelir temisleriz evini

ay kuzum benim yaa kıyamam ben sana sende hamişsinn ya sonra da minik oğluşun olacak zatennn
bu arada göbişin çok güzel yaaaa

en guzel işini ii yapan guvenilir bi kadın almak cnm ben de oyle yaparm heralde....

valla bende aynı dertten yakınıyorum hulyam ev işi ne nankör yaaa..2 gün bakmasan pis oluyo ev..
hamile olursam ben ağır işler için kadın çağırmayı düşünüyorum canım valla hiiiç uğraşamam sanırım bu ne yaaa

aynen oyle cnm en guzeli kadın tutmak valla ...

bu arada ben ateş ölçmeyince ovulasyon falan unuttum yaa...

yarın başlayayım yapmaya bari 14.günüm oluyo.geçen ay çok geç yumurtlamıştım bu ay erken olucağını hissediyorum.

.akıntımda başladı azar azar..

en guzel işini ii yapan guvenilir bi kadın almak cnm ben de oyle yaparm heralde....

aynen canım ya allahtan evim çok küçük şuanda birde yazın koltukları değiştirmeyi düşünüyorum minderli alıcam o zaman daha kolay olur temizlik
ayda birde kadın alırım dediğiniz gibi yeter ne kadar olursa artık bizim bebekler kıymetli bebekler onlara zarar vermememiz lazım dimi

bencede yap canım hatta bugün yap bence benimde öyle olmuştu ya 18.gün yumurtlamıştım geçen ay bu ay dedim gene geç olur herhalde 14.gün öylesine yaptık kıpkırmızı çıktı şansa yakaladım yani yoksa kaçıracaktım:18::18:

tabiiii canımmmmmm hele bi gelsinler Allahın izniyle...
ev falan umrumda değil.ağır işleri kadın yapar.
hafif temizlikleri biz yaparız sadece.çoğunuda eşime yaptırırım heralde onunda ayy ne kötüyüm

aynenn oyleee cnmcmmm şöyle de yapablrsn yarım gun alıp onbeş gun de alablrsn arkdasm oyle yaptı hamilelğnde şimdi de dvm edıo ... kaça gelıo kadınlar sizi oralarda kızlar burda 70 ile 90 arasında değşıo ...

aaaa öylemi hulyamm ozaman bugn akşam yapayım ben bitane...geçen ay bende 21.gün yumurtlamıştım..

hani yinede zamanını bilmek iyi oluyo..preesed kullanıcağımız için...

kızlar sular geldi ben temizliğe devam edim sonra gelirim yine
duygu sonuç çıkmamış mı hala yaaa
bu arada kızlar benim rejiö çok iyi gidiyorrr 63 olmuşummmm
bu akşamda spoiler ızgara balık ve salata var

Lütfen laboratuvarımızla temasa geçiniz

bu çıkıo yaa arasam kapanmştr bu açklanmadı anlamnda mı acaba blemedm :44:ilk gttgmzde hemen çıkmştı açtgmda sonuç çünkü ....

evet canım bizimde burda öyle yapıyorlar 2 haftada bir yarım gün...öyle çok daha iyi olur..bende öyle yaparım sanırım..şimdi 3-4 ayda bir çağırıyorum kendim yapıyorum..ama ozaman yarım gün 2 kez çok iyi...hatta öylede devam eder beğenirsek...

ohhh afiyet olsn cnmcm ben de sabah 81.3 çıktım ödem gtti heralde yarın sabah tickerımı degştrcm diger topkte bldrm var bakalm...

kolay gelsin canım..
bayılırım tam bi diyet yemeği aynı zamanda afiyet olsun canım...
bizde de spoiler ızgara tavuk salata ayran var
Lütfen laboratuvarımızla temasa geçiniz

bu çıkıo yaa arasam kapanmştr bu açklanmadı anlamnda mı acaba blemedm :44:ilk gttgmzde hemen çıkmştı açtgmda sonuç çünkü ....

aa neden öyle dedi ki..sistemlerinde arıza vardır belki canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…