Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kolay gelsin canım..
bayılırım tam bi diyet yemeği aynı zamanda afiyet olsun canım...
bizde de spoiler ızgara tavuk salata ayran var

aa neden öyle dedi ki..sistemlerinde arıza vardır belki canım...

hiçblmıorm cnm eşim arıo ama kapanmşlar heralde ses yok :26:

ohhh afiyet olsn cnmcm ben de sabah 81.3 çıktım ödem gtti heralde yarın sabah tickerımı degştrcm diger topkte bldrm var bakalm...

süper gidiyosun duygu aynen devam canım bnm..
bende bu sabah 200 gr daha eksilmişim çok sevindim.tam 70 di..yarın 69 küsürü görmek istirum inşallah

süper gidiyosun duygu aynen devam canım bnm..
bende bu sabah 200 gr daha eksilmişim çok sevindim.tam 70 di..yarın 69 küsürü görmek istirum inşallah

saol cnmm inşş cnm görcz sen altmışları ben yetmişleri sen de çok ii gdıosn cnm benmm

Son düzenleme:
tabiiii canımmmmmm hele bi gelsinler Allahın izniyle...
ev falan umrumda değil.ağır işleri kadın yapar.
hafif temizlikleri biz yaparız sadece.çoğunuda eşime yaptırırım heralde onunda ayy ne kötüyüm
sen şanslısın seninki normalde de yapıyo galiba bazen öyle hatırlıyorum benimkide yapar ama yarım yamalak.
aaaa öylemi hulyamm ozaman bugn akşam yapayım ben bitane...geçen ay bende 21.gün yumurtlamıştım..

hani yinede zamanını bilmek iyi oluyo..preesed kullanıcağımız için...
bencede yap canım vallahi iyiki almışız şu ovucanı ya
Lütfen laboratuvarımızla temasa geçiniz

bu çıkıo yaa arasam kapanmştr bu açklanmadı anlamnda mı acaba blemedm :44:ilk gttgmzde hemen çıkmştı açtgmda sonuç çünkü ....
dene bi canım yaaa niye çıkmadı acaba:44::44:
şey olabilir mi eğer stres yapıp da az örnek verdiyse sayım yapamamış olabilirler canım bizim bir kere oldu öyle:44::44:hatta ilk testimiz di:44:
ohhh afiyet olsn cnmcm ben de sabah 81.3 çıktım ödem gtti heralde yarın sabah tickerımı degştrcm diger topkte bldrm var bakalm...
sağol canım sende çok iyi gidiyorsun bende pazartesi değiştirim zaten bir türlü kabul etmiyo benim tıckerı aysunum yapıyo sağolsunnn

kolay gelsin canım..
bayılırım tam bi diyet yemeği aynı zamanda afiyet olsun canım...
bizde de spoiler ızgara tavuk salata ayran var

aa neden öyle dedi ki..sistemlerinde arıza vardır belki canım...

sende çok iyi gidiyorsun canım ve menünde süper geçen hafta yaptım bende ızgara tavuk evde yapıyorum ben elektrikli ızgaram var onda biraz kokuyo ama olsun o kadar da ne yapalımmm
siz burdasınız ya gidemiyorum bir türlü yaaa

evet canım yapar benimki..hatta ben elektirik süpürgesini hiç kullanmam hep o yapıyo..alıştı
başkada iş yapmaz söylersen yapar.:13:

p.tesi ye mi kalıcak ozaman sonucu öğrenmek...yarında kapalıdır sanırım...
inşallah sistem hatasıdır canım yaaa...

Cnm isimler uydurdum ve şifreler uydurdum onlara da aynı soyledi ...yuklenmedi ki acaba sisteme bakalm beklicm olmadı pazartesi ogrncz artık ne yapalım :44:

canım ben diyet topiğinde çok şey öğrendim hulyam...
özllikle sabah ve öğlenleri karbonhidrat alıyoruz canım..
akşamları kesinlikle karbonhidrat almıyoruz..protein(et,tavuk,balık,yoğurt) vede sebze ağırlıklı besleniyoruz...

çünkü protein yağ yakımına yardımcı özellikle de akşamları alınırsa....ancak karbınhidratlar özellikle de akşam alınanlar depolanıyo vede yakımı zor oluyo muş..

küçük bir patates bile olsa haşlama bile olsa yemiyoruz ben buna uymaya çalışıyorum inşallah daha da çabuk gider kilolar:119:

inş cnm yaa bakalm beklicez görcz gecen hemen öğrenmştk yaa ...inşş degerlendrlmştr de bi daha vermek zorunda kalmaz eşimmm :26:

inşallah canım yaaa onlarda strese giriyolar çok...

inşallah sistem hatasıdır da düzelir bir an önce görünür sonuç.....

kızlar ben yemeğimi yemeye gidiyorum....6 yı çok geçirmemem lazım görüşürüzzzzz...

Son düzenleme:
duygu bence sistemde hata oluştu canım...
p.tesi yi beklicez sanırım...
ama inşallah düzelir...

ben de dıorm yeni mi yukluolar acaba ? cunku dedgm gibi şifreler ve soyadları uydurdm onlara da aynı şeyi soyledi ...bu sonuçları bakanlar yukarda sekreterler gtiştr belki de onlar grıodr belki sonçları blmıorm yaa inş öğrenrz de bugnn mrktan kurtuluruz ...

nrb kimse yokmu orda be yeni üyeyim arkadaşlar daha neti kullanmayı beceremiyorum bebek özlemiyle bende bekliyorum şimdi 5. tüp bbeek denemem oldu bekliyoruz bakalım sonucu hayırlısı ya umarı rabbim herkese veriri amin

Görşrzz cnm ben de uzancm biraz bekleynce inadına çıkmıcak cunku kendi halne bırakayım en iisi

Hosgeldin canimmm burada birileri var sen bisiyler yazarsan mutlaka goruruz ve en az birimiz yazariz hakkinda hayirlisi olsun

ben çıkaym kızlar yedi gibi yine bakcm bakalm inşş o zaman öğreneblrm sonuçları ...görşrzzzz

Hosgeldin canimmm burada birileri var sen bisiyler yazarsan mutlaka goruruz ve en az birimiz yazariz hakkinda hayirlisi olsun

çok teşekkürler ekrar çok sevindim ama kullanamıyorum işte ben hemen sohbet etmek tanışmak istiyorum malum durumlar genelde hep aynı çok soru ve sorunlar var kafamda bu sayfayı geri burdan mı sana cevap verecem bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…