kolay gelsin canım..
bayılırım tam bi diyet yemeği aynı zamanda afiyet olsun canım...
bizde de spoiler ızgara tavuk salata ayran var
aa neden öyle dedi ki..sistemlerinde arıza vardır belki canım...
ohhh afiyet olsn cnmcm ben de sabah 81.3 çıktımödem gtti heralde yarın sabah tickerımı degştrcm diger topkte bldrm var bakalm...
süper gidiyosun duyguaynen devam canım bnm..
bende bu sabah 200 gr daha eksilmişim çok sevindim.tam 70 di..yarın 69 küsürü görmek istirum inşallah
sen şanslısın seninki normalde de yapıyo galiba bazen öyle hatırlıyorum benimkide yapar ama yarım yamalak.tabiiii canımmmmmm hele bi gelsinler Allahın izniyle...
ev falan umrumda değil.ağır işleri kadın yapar.
hafif temizlikleri biz yaparız sadece.çoğunuda eşime yaptırırım heralde onunda ayy ne kötüyüm
bencede yap canım vallahi iyiki almışız şu ovucanı yaaaaa öylemi hulyamm ozaman bugn akşam yapayım ben bitane...geçen ay bende 21.gün yumurtlamıştım..
hani yinede zamanını bilmek iyi oluyo..preesed kullanıcağımız için...
dene bi canım yaaa niye çıkmadı acaba:44::44:Lütfen laboratuvarımızla temasa geçiniz
bu çıkıo yaa arasam kapanmştr bu açklanmadı anlamnda mı acaba blemedm :44:ilk gttgmzde hemen çıkmştı açtgmda sonuç çünkü ....
sağol canım sende çok iyi gidiyorsun bende pazartesi değiştirim zaten bir türlü kabul etmiyo benim tıckerı aysunum yapıyo sağolsunnnohhh afiyet olsn cnmcm ben de sabah 81.3 çıktımödem gtti heralde yarın sabah tickerımı degştrcm diger topkte bldrm var bakalm...
kolay gelsin canım..
bayılırım tam bi diyet yemeği aynı zamanda afiyet olsun canım...
bizde de spoiler ızgara tavuk salata ayran var
aa neden öyle dedi ki..sistemlerinde arıza vardır belki canım...
sen şanslısın seninki normalde de yapıyo galiba bazen öyle hatırlıyorum benimkide yapar ama yarım yamalak.
bencede yap canım vallahi iyiki almışız şu ovucanı ya
dene bi canım yaaa niye çıkmadı acaba:44::44:
şey olabilir mi eğer stres yapıp da az örnek verdiyse sayım yapamamış olabilirler canım bizim bir kere oldu öyle:44::44:hatta ilk testimiz di:44:
sağol canım sende çok iyi gidiyorsun bende pazartesi değiştirim zaten bir türlü kabul etmiyo benim tıckerı aysunum yapıyo sağolsunnn
sen şanslısın seninki normalde de yapıyo galiba bazen öyle hatırlıyorum benimkide yapar ama yarım yamalak.
bencede yap canım vallahi iyiki almışız şu ovucanı ya
dene bi canım yaaa niye çıkmadı acaba:44::44:
şey olabilir mi eğer stres yapıp da az örnek verdiyse sayım yapamamış olabilirler canım bizim bir kere oldu öyle:44::44:hatta ilk testimiz di:44:
sağol canım sende çok iyi gidiyorsun bende pazartesi değiştirim zaten bir türlü kabul etmiyo benim tıckerı aysunum yapıyo sağolsunnn
sende çok iyi gidiyorsun canım ve menünde süper geçen hafta yaptım bende ızgara tavuk evde yapıyorum ben elektrikli ızgaram var onda biraz kokuyo ama olsun o kadar da ne yapalımmm
siz burdasınız ya gidemiyorum bir türlü yaaa
evet canım yapar benimki..hatta ben elektirik süpürgesini hiç kullanmam hep o yapıyo..alıştı
başkada iş yapmaz söylersen yapar.:13:
p.tesi ye mi kalıcak ozaman sonucu öğrenmek...yarında kapalıdır sanırım...
inşallah sistem hatasıdır canım yaaa...
duygu bence sistemde hata oluştu canım...
p.tesi yi beklicez sanırım...
ama inşallah düzelir...
inşallah canım yaaa onlarda strese giriyolar çok...
inşallah sistem hatasıdır da düzelir bir an önce görünür sonuç.....
kızlar ben yemeğimi yemeye gidiyorum....6 yı çok geçirmemem lazım görüşürüzzzzz...
selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı ?? :26::26:
nrb kimse yokmu orda be yeni üyeyim arkadaşlar daha neti kullanmayı beceremiyorum bebek özlemiyle bende bekliyorum şimdi 5. tüp bbeek denemem oldu bekliyoruz bakalım sonucu hayırlısı ya umarı rabbim herkese veriri amin
Hosgeldin canimmm burada birileri var sen bisiyler yazarsan mutlaka goruruz ve en az birimiz yazariz hakkinda hayirlisi olsun
oflucumm iiz cnm ya eşim test verdi bugun ama sonucu alamadık daha du bakalm belki akşam belli olur inşş ii sonçlar alrzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?