çok teşekkürler ekrar çok sevindim ama kullanamıyorum işte ben hemen sohbet etmek tanışmak istiyorum malum durumlar genelde hep aynı çok soru ve sorunlar var kafamda bu sayfayı geri burdan mı sana cevap verecem bu şekilde
hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)))
beni sorarsanız iyiyim regl günlerimin bitmesini bekliyorum
oflucumm iiz cnm ya eşim test verdi bugun ama sonucu alamadık daha du bakalm belki akşam belli olur inşş ii sonçlar alrzz
Oflummmm gitsin kirmizilar gelsin bebiş ben sana dedim regl olucaksin diye iyi oldu rahim kendini yeniledi saglikli bebisinnnn gelicekkkk gelecek ay subat giğbevvvsi olucannn
gamzem yaa nasıl bu kadar emin konuşuyosun yaaa....
offf hayal kırıklığı olursa çok korkuyorum yaaa
Eskiler der ki dusugun arkasi hemen gelir iste ben hic umidim yokken hamile kalmisim sen cok takmazsan hemen kalirsin rahat ol bu ay ask icin halvet et bak nasil gelecek bebisss
öyle yapıcam bakalım inşallah olur...
hayıta başladım dün
zaten meryem suresine yeni başlamıştım adet oldum..
temizlenince devam edicem bakalım..
Rabbim sana hayirli ve saglikli bir evlat vericek gun gelicek bebislerimizin fotolarini paylasicaz burda sen kalbini ferah tut ve lutfen kendini sartlamadan halvete gir ise yaricak bak yumurtlama gunlerinde askini tazele ilginc biseyler bul hatta kocana bile soyleme yumurtlamani olucak isallaaaahhhhh
Cnm isimler uydurdum ve şifreler uydurdum onlara da aynı soyledi ...yuklenmedi ki acaba sisteme bakalm beklicm olmadı pazartesi ogrncz artık ne yapalım :44:
inşallah kuşum ya milletin acıyarak bakmalarından usandım artık
kendimi kısır gibi hissediyorum...
2 günde 1 ilişkiye giricem yumurtlama kaçırmamak için...
inşallahh olur inşallah...
RABBİM isteyen herkese versin güzel rabbim böyle sınama bizi :26:
yine çıkmadı ya aynı şey çıkıp duruo yne :44azartesi öğrncz ancak heralde ...
boşver canım milleti ya eskiden bende çok takıyordum şimdi boşverdim herşeye..millet için mi yaşıyoruz biz kendimiz için yaşıyoruzzz allah hayırlısını sağlıklısını versin canım önemli olan bu.
elbet gelecek bizimde meleklerimizzz
haklısın da insan düşünmeden edemiyor işte...
İnşallah bizimde bir gün gelir bebeklerimiz...
canım belki sistemde hata vardır ondan yükleyememişlerdi
eşin ne diyo hani az yada çok
haklısın da insan düşünmeden edemiyor işte...
inşalllah artık hergünüm üzlmekle geçiyooooooooooooooooooooooooooooooo ama kafama takmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sence ne yapayım
gelicek tabi tatlım sen yeterki umudunu kaybetmehaklısın da insan düşünmeden edemiyor işte...
daha onceki hemşire kıvama bi bakmş tmm demiş...bu seferki hiçbşey demeden almş ama az degldi dio eşim blmıorm yaa olmadı bi daha yaptırır atık ne yapalm ama sanki bana sisteme yukleymedler gibi gelıo dörtten beri boyle cunku keşke beş olmadan arasaydık bi ne yapalım geçti gitti artık bklicz ....
sağlık olsun canım yaa iyi çıksın sonuçlarda pazartesi öğrenin ne olacak ki
ayni dertten bende muzdaribim ama bunun bi cozumu oldugunu dusunmuyorm
gelicek tabi tatlım sen yeterki umudunu kaybetme
o zaman sistem yüklememiştir canım.kötü şeyler getirme yani aklına pazartesi öğrenirsiniz nerde yaptırdın canım düzen de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?