ne kadarlık evlisin nie bebişin olmuyo doktora gittin mi beni hep baştan savdılar yeni evlisin 9 aydır bebiş istiyoruz 9 ay kısa bi süre dediler ama konyada bi doktor buldum özel hospıtalda ismi aysel kamer eger nisana kadar olmazsa senelik iznim nisanda gidip rahim filmi çektircem şu an smear testi yaptı sorun yok temiz çıktı kist yok innşlh hamiş kalırızzzzzzzzzzzz canını sıkma stres yumurtaların kalitesini etkiliyormş
takmamak lazım ama nasıl olacak bilmiyoruz ki...inşalllah artık hergünüm üzlmekle geçiyooooooooooooooooooooooooooooooo ama kafama takmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sence ne yapayım
ya ben anlamıyorum çocuğu olanlar o kadar rahat konuşuyolar ki...millete sinir olunca anca olan bize oluyo cnm onlari seylerine bile takmiyolar uzaktan laf soylemek kolay ben bas agrisi nedir bilmezdim ta kii bebek icin uzulene kadar son 3-4 aydir bas agrisindan duramiyorm dikkat ettim biseye sinir olunca oluyo oyke laf soyleyenleri bogmak istiyormmm
her ay yeni umut :)gelicek tabi tatlım sen yeterki umudunu kaybetme
umut hep var..
duygum labaratuvar sonuçlarından mı bakıyosun ?
sayfa mı açılmıyo hata mı veriyo ?
inşş cnm gerçi oyle de olursa yne verr cnm neolck dünyann sonu degl elbet de huysuzlandı o da bi daha gtmem dio oyle bşey olursa ben ikna ederm onubiolab da yaptrdk cnm biz izmirde en ii burası var araştrdgma göre...
evt cnm ya şu çıkıo bak :Lütfen laboratuvarımızla temasa geçiniz
beşi gecnce aradık açan da olmadı pazartesi öğrencz heralde :44:
cnm özel bi labaratuar bu verdi bi no grıom ama çıkmıo sonucgiriş falan yaptın mı ?
ne biliyim bazı hastanelerde protokol no falan istiyolar...
hangi hastane bu ki ?
inşallah gerek kalmaz canım bir daha vermesine
sen ikna edersin onu
benim ki gidiyo artık utanma falan kalmadı diyo bana söylemeden gidiyo sonuç çıkınca haber veriyo bana
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız bakem??
ben çok beğendim cnm çok şık bence ...güle güle kullan ii günlerde inşşşEki Görüntüle 326491
kızlar yeni yüzük aldım :)
sizce nasıl ben beğendim eşim de beğendi ama bazıları fena değil..
dedi hevesimi kırdılar...
birisi beğenmeyince deli oluyorum sizin yorumlarınız neler :26:
ben çok beğendim cnm çok şık bence ...güle güle kullan ii günlerde inşşş
Eki Görüntüle 326491
kızlar yeni yüzük aldım :)
sizce nasıl ben beğendim eşim de beğendi ama bazıları fena değil..
dedi hevesimi kırdılar...
birisi beğenmeyince deli oluyorum sizin yorumlarınız neler :26:
sağol canım :)
beğenmene sevindim...
eşimin şimdiden doğum günü hediyesi
neyle uğraşıyosun bakıyım :)oflum güzelim bnm iyiyim ben valla ne olsun uğraş dur kuşum yaa..
bayıldım yüzüğüne..süper..güle güle kullan şekerim..
ne guzell cnmmii günlerde kullan inşş ugur getrsn bu yuzuk sana gelsn bebişin dogum gunnde
neyle uğraşıyosun bakıyım :)
bende kırmızı kartı yidim bu ay
sağol kuşum beğenerek aldım bende :)
İnşallah bebeğimmm..........
ahh ahhh ne güzel konuşuyosun öyle
canım test sonucu hala çıkmıyo sanırım sağlık olsun duygum..p.tesi öğrenirsin atık...
oflum yüzüğün çok güzel güle güle kullan canım...
luletta nerelerdesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?