Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tatlım zaten yeteri kadar kaçamağı yapmışsın bugün...yarından tezi yok toparlanıyoruz oldu mu??
cumaya 65 i görürsün canım....benimde hedefim 68 cumaya kadar....hadi bakalım sen 65 ben 68..kaçamak bitti bende bugün yaptım börek yiyerek...
bebüşüm nasılsın??

cnm giremiyorum artık yaa..kafa boşaltmakla meşgulüm..

sen nasılsın nasıl gidiyor var mı bir gelişme..?

pufycik hamişmiş çok sevindim

birsumum canım iyiyim ne olsun..
bende kafamı boşaltıyorum topiğe eskisi kadar giremiyorum...
ateş ölçmüyorum
ovulasyon testi yapmadım daha..şaşırdım kendime
bugün çok fena akıntım geldi ovulasyonum oluyo belkide.
kaçırdım sanırım...hemen test yaptım tek çizgi çıktı...
belkide kaçtı...hayırlısı olsun birsumum canımm...
ama artık daha rahatım

Son düzenleme:

canım test sonucu hala çıkmıyo sanırım sağlık olsun duygum..p.tesi öğrenirsin atık...

oflum yüzüğün çok güzel güle güle kullan canım...

luletta nerelerdesin sen

Oyle kızlar ya hayırlısı artık ne yapalım ...sinir oldum ama elimden birşey gelmiyor ...mail attım ama pazartesinden önce ses çıkmaz büyük ihtimal :26:

canım test sonucu hala çıkmıyo sanırım sağlık olsun duygum..p.tesi öğrenirsin atık...

oflum yüzüğün çok güzel güle güle kullan canım...

luletta nerelerdesin sen
sağol kuşummmmmmmmmm

bende hayıta başladım yine prolaktinden dolayı napayım ...
inşallah bişeycik çıkmazz

sağol canım benimm

inşllh aysun ya
bakalım
dikkat edecem sinir oldum kendime
Oyle kızlar ya hayırlısı artık ne yapalım ...sinir oldum ama elimden birşey gelmiyor ...mail attım ama pazartesinden önce ses çıkmaz büyük ihtimal :26:

hayırlısı duygum
sonuç iyi olsun da

iyi akşamlar kızlar özledim sizi nasılsınız bir meraba diyi kaçıcammm

kafanın rahat olmasına sevindim cnm..

arada öyle olur.boşvermeler normal yani..bende ovulasyondayım.bugün 3. gün çalışmalarımızın..bakalım ne çıkacak??umudum yok ama yine Allahtan herşey.

bende buay hiçbirşey yemedim içmedim ve yutmadım.önümzdeki hafta tahlilimiz var bizimde dananın kuruğu kopacak..tüpiş yapabiliriz yani cnm

sağol kuşummmmmmmmmm

bende hayıta başladım yine prolaktinden dolayı napayım ...
inşallah bişeycik çıkmazz

sağol canım benimm

hayırlı olsun cnm bnm..inşallah hayırlı sonuçlar verir sana bende tüp bebeği araştırıyorum.

evet tatlım benim
ben de senin gibi nick değişenler grubundayım
sen yoktun epeydir
asıl sen nasılsın canım?

hayırlı olsun nickin cnm bnm..

iyiyim arkadaşım..bıraktığınız gibiyim.haftaya eşimin muaynesi ve tahlili var.çıkan sonuca göre bakılacak artık nasıl devam edeceğimiz.

hayırlı olsun nickin cnm bnm..

iyiyim arkadaşım..bıraktığınız gibiyim.haftaya eşimin muaynesi ve tahlili var.çıkan sonuca göre bakılacak artık nasıl devam edeceğimiz.
inşsllah sonuçlar güzel çıkar canım
sonuçları alınca bize de yaz olur mu
iyi olmana sevindim
herkes iyi olsun

slm canım nasıl değiştirdin acaba nickini bende istemiştim ama olmadı
canım isim soyisim ve özel bir neden içermediği sürece değişmiyorlar

Merhaba kızlarr. Ancak yemek yedik falan duamı okudum. Geldim geçmişe bakındım. Oflucum yüzüğün bence güzel ve hoş yanii. Nesini beğenmemişlerse ben öyle kocaman taşlı şeyleri sevmem genç bayanlara yakışmıyor bence bu çok zarif.

Duygucum sonuşlar çıkmamış büyük ihtimal yetişmemiştir pazartesi sabah öğrenirsin ama yarın da arayabilirsin pazar günleri de lablar açık oluyor çıktıysa söylerler hastanenin numarasını biliyorsan ara labaratuara bağlanmak istiyorum test sonucum vardı de sor canım direk oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…