canım nasılsın nerdesin sen iki gündür yaaa
hoşbuldum canım nasılsınhoşgeldiniz kızlarferdam sensin değil mi??
kasığım kağrıyo hafif galiba benim bebiş yerleşme yapıyo
ilda nerde yaaaa
bende bu ay onun taktiğini uyguluyorum hamileyim hamileyim diyeyimde hamiş olayım
selam hülyammm ancak toparladım kendimi moralim çok bozulmuştu kızımada doktora gittim şimdi bebk yokmuş ama olacakmış dedim tamm dedi yavrum benimsen nasılsın
hoşbuldum canım nasılsın
innşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum canı gönülden
bayrakları kızım yaptıı
hayırlı olsun nickin cnm bnm..
iyiyim arkadaşım..bıraktığınız gibiyim.haftaya eşimin muaynesi ve tahlili var.çıkan sonuca göre bakılacak artık nasıl devam edeceğimiz.
üzme canım kendini sağlık olsun bu ay olmazsa diğer ay gelecek elbet bizim de bebeklerimiz
kızına kocaman aferin canım maşallah ona çok anlayışlı.
makas işe yarar belki bu ayyy
eşinle barıştınız dimi canım herşey yolunda yani.
ben de iyim çok şükür canım ütü yapıcaktım ama hafif bir kasık ağrım var bebeğim yerleşme yapıyo galiba vazgeçtim bende yapmaktan yarın yaparımmm
[birsumum canım iyiyim ne olsun..
bende kafamı boşaltıyorum topiğe eskisi kadar giremiyorum...
ateş ölçmüyorum
ovulasyon testi yapmadım daha..şaşırdım kendime
bugün çok fena akıntım geldi ovulasyonum oluyo belkide.
kaçırdım sanırım...hemen test yaptım tek çizgi çıktı...
belkide kaçtı...hayırlısı olsun birsumum canımm...
ama artık daha rahatım
üzmüldüm ama geçti canım ya çok şükür canımız sağ ama o yalancı testler yüzünden oldu ne olduysa
evet canım iyiki kızım anlyışla karşıladı yoksa daha çok üzülürdüm
makasssinşallah işe yarar
eşimlemi yok canım burnu sürtülsün bira barışmadım henüz yatıyo şimdi kendi konuşmaya çalışıyo ama nafile özürdilemek aklına bile gelmiyo beyimizin özürdilerse pulları dökülür sanki
yok canım ya kaçırmamışsındır sen geçen ay 22.gün yumurtlamıştın galiba bu ay da öyle olur belki
:44::44:
üzmüldüm ama geçti canım ya çok şükür canımız sağ ama o yalancı testler yüzünden oldu ne olduysa
eşimlemi yok canım burnu sürtülsün bira barışmadım henüz yatıyo şimdi kendi konuşmaya çalışıyo ama nafile özürdilemek aklına bile gelmiyo beyimizin özürdilerse pulları dökülür sanki
bende kocamla konusmuyormannesi yuzunden
kesin o testin markası ceartine dir canımüzmüldüm ama geçti canım ya çok şükür canımız sağ ama o yalancı testler yüzünden oldu ne olduysa
yok canım ya kaçırmamışsındır sen geçen ay 22.gün yumurtlamıştın galiba bu ay da öyle olur belki
:44::44:
bende kocamla konusmuyormannesi yuzunden
geçmemiştir canım yaaa merak etme bugün 14.gün daha.
geçen ay kaçıncı gününde adet oldun
ya bugun iliski olmasi gerekiyoduama konusmuyorz bende gurur onda da bu inat varken bu gece olmick ya off hep boyle zmnlarda aramiz bozuluyo o uyuz kadin yuzunden
ya bugun iliski olmasi gerekiyoduama konusmuyorz bende gurur onda da bu inat varken bu gece olmick ya off hep boyle zmnlarda aramiz bozuluyo o uyuz kadin yuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?