Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[birsumum canım iyiyim ne olsun..
bende kafamı boşaltıyorum topiğe eskisi kadar giremiyorum...
ateş ölçmüyorum
ovulasyon testi yapmadım daha..şaşırdım kendime
bugün çok fena akıntım geldi ovulasyonum oluyo belkide.
kaçırdım sanırım...hemen test yaptım tek çizgi çıktı...
belkide kaçtı...hayırlısı olsun birsumum canımm...
ama artık daha rahatım[/COLOR][/QUOTE]

yok canım ya kaçırmamışsındır sen geçen ay 22.gün yumurtlamıştın galiba bu ay da öyle olur belki
:44::44:

kasığım kağrıyo hafif galiba benim bebiş yerleşme yapıyo
ilda nerde yaaaa
bende bu ay onun taktiğini uyguluyorum hamileyim hamileyim diyeyimde hamiş olayım

hoşgeldiniz kızlar ferdam sensin değil mi??
hoşbuldum canım nasılsın
kasığım kağrıyo hafif galiba benim bebiş yerleşme yapıyo
ilda nerde yaaaa
bende bu ay onun taktiğini uyguluyorum hamileyim hamileyim diyeyimde hamiş olayım

innşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum canı gönülden
bayrakları kızım yaptıı

selam hülyammm ancak toparladım kendimi moralim çok bozulmuştu kızımada doktora gittim şimdi bebk yokmuş ama olacakmış dedim tamm dedi yavrum benim sen nasılsın

üzme canım kendini sağlık olsun bu ay olmazsa diğer ay gelecek elbet bizim de bebeklerimiz
kızına kocaman aferin canım maşallah ona çok anlayışlı.
makas işe yarar belki bu ayyy
eşinle barıştınız dimi canım herşey yolunda yani.
ben de iyim çok şükür canım ütü yapıcaktım ama hafif bir kasık ağrım var bebeğim yerleşme yapıyo galiba vazgeçtim bende yapmaktan yarın yaparımmm

üzmüldüm ama geçti canım ya çok şükür canımız sağ ama o yalancı testler yüzünden oldu ne olduysa
evet canım iyiki kızım anlyışla karşıladı yoksa daha çok üzülürdüm
makasssinşallah işe yarar
eşimlemi yok canım burnu sürtülsün bira barışmadım henüz yatıyo şimdi kendi konuşmaya çalışıyo ama nafile özürdilemek aklına bile gelmiyo beyimizin özürdilerse pulları dökülür sanki

yok canım ya kaçırmamışsındır sen geçen ay 22.gün yumurtlamıştın galiba bu ay da öyle olur belki
:44::44:[/QUOTE]
inşallah geçmemiştir canım
valla aynı yumurta akı akıntım geldi...ama çok erken yaa 13.gün..
geçen ay taaaa 21.de olmuştu..benimde kafaam karıştı:44:

eminemmm sağlık olsun canımmm...
o testleri hiç sevmiyodum artık neffret ediyorum
aynen öyle canım sağlıklıyız çok şükürr...üzülmek yok herşeyin vardır bi zamanı canım bnm
[/COLOR]

Son düzenleme:

aynen öyle canım sağlıklıyız çok şükürr...üzülmek yok herşeyin vardır bi zamanı canım bnm
[/QUOTE]
aysunum canım nasılsın
aynen canım nefret ediyorum o testlerden artık bundan sonrada asla tet felan alıp yapmıcam önceden 10 gün geçtikten sonra test yapıyodum şimdi neolduysa ne bu acele varsa bile gidip doktordan bire bir öğrenicem almıcam test felan

bende kocamla konusmuyorm annesi yuzunden

kesin o testin markası ceartine dir canım
bende test yapmayı sevmiyorumama 4 günden sonra dayanamyıp mecbur yapıyorum sonra kendime kızıyorum niye yaptım diye
erkekler böyle canım özür dilemezler aman ne olacak olan oldu nasıl olsa barışırız havasındalar genelde yani benim ki öyle özür dilemez direk konuşmaya çalışır sırnaşır falan.

[/QUOTE]

geçmemiştir canım yaaa merak etme bugün 14.gün daha.
geçen ay kaçıncı gününde adet oldun

ya bugun iliski olmasi gerekiyodu ama konusmuyorz bende gurur onda da bu inat varken bu gece olmick ya off hep boyle zmnlarda aramiz bozuluyo o uyuz kadin yuzunden

ya bugun iliski olmasi gerekiyodu ama konusmuyorz bende gurur onda da bu inat varken bu gece olmick ya off hep boyle zmnlarda aramiz bozuluyo o uyuz kadin yuzunden

canım yumurtlama zamanınsa tavır yapma bu seferlik alttan alsan olmaz mı
gerçi bu seferde senin haksız olduğunu kabul ettiğini düşünecek dimi ama gende bebek için herşeye katlanmak zorundayız
hamile kalalım o zaman bunların acısını çıkartırız canım

bazıları kayınvlideler anlayışsız oluyo canımm..sıkma canını...
inşallah büyük bi sorununuz yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…