Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ah bu kaynanalar ya ne istiyorlar bu gelinlerden acaba

o ne istiyo bilmiyorm ama benim aklima kotu kotu seyler yapmak geliyo cok sinir oluyormmm her yaptigim yemege karisiyo ya deli oluyorum surekli ayni seyler soylenmezki :99::99: kocam da sabret diyo ama sabir da bi yere kadarbiktim o kadindan :95::95:

hoşbuldum canım nasılsın

iyiyim cnm bnm sağolasın..

innşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum canı gönülden
bayrakları kızım yaptıı

canım nerelerdesin sen yaaa
inşallah herşey iyi çıkacak canımmmm

cnm bnm ben kaçağım valla..kafamı boşaltmakla meşgulüm..

hayırlısı olsun..eğer olacaksa tüp denilsin sonuçlara çünkü heray beklemek daha sıkıntılı cnm bnm yaa

bende oyle dusunuyodm cnm bebek icin haksiz oldugumu dusunmesine gicik olsam da katlanicm gidiyim bari yanina

kasığım kağrıyo hafif galiba benim bebiş yerleşme yapıyo
ilda nerde yaaaa
bende bu ay onun taktiğini uyguluyorum hamileyim hamileyim diyeyimde hamiş olayım
inşşş hulyammmm inşşşş bak kendini yorma fazla haa sen hamişsn ona göree
selam kızlarr
nasılsınız
yeni haberler var mı?

duygu canım çıkmamış mı sonuçlar
arasan ya bi?

aradık ya cnm kmse çıkmadı beşi geçrdk ama işte beş bucuktu eşim aradı pazartesi tekrar arıcak ,başka moralimi bozan bşey daha oldu ben bu laba çok guvenıodm megler de burda yaptrdı testi ...başka bi topkten arada danştgm bana çok yardmcı olan bi arkdas var ona sordum onn eşinn sayı heryerde 20 mlyon çıkıomş burda 2.5 çıkmş ben guvenmıorm oraya dedi ...kafam iice karştı :44:bakalm bi sonuç gelsn de ama bu kadar geç çıkması da enteresan :44azartesi arıcak hemen eşim mail attım ben de ama tatle çıktılar tabii artık yarın da tatl ...ii çıkarsa inancam kötü çıkarsa inamıcam bi de bi laf vardır ya kötü hber tez gelr ii hber geç gelr die inşş oyledir yaa

evet canım günün baya geçmeden yapma bir daha yada en iyisi kan testi.
gerçi benimki 1 gün bile şaşmaz hiç..test yapmama bile izin vermez sağolsun
iyiyim canım bnm ne olsun..aynı uğraşlar devam..
ama daha rahatım bu ay...kilo vermeye taktım ya kafayı

Son düzenleme:
daha yumurtlamamışsın demekki canım yakındır
çizgi çok mu silikti
eğer çok silik gibiyse gene geç olucaktır

yok canım çok net bi tek çizgi çıktı
benim test sizinkilerden farklı hulyam 2.çizgi hiç yok...

cnm bnm ben kaçağım valla..kafamı boşaltmakla meşgulüm..

hayırlısı olsun..eğer olacaksa tüp denilsin sonuçlara çünkü heray beklemek daha sıkıntılı cnm bnm yaa
yemeğe de burnunu sokan cinsten yani senin ki canımmm
beraber mi oturuyorsunuz siz canımm

anladım canım ben denedim onu işe yarıyo gerçekten
yumurtlama döneminde bende girmedim bu ay şuanda karnımda birşeyler oluyo sanırım bebektir o
ama özletme kendi olur mu ara ara gir haber ver canım.
inşallah sonuçlar iyi çıkar canım yada hiç gerek kalmadan bu ay gelir canım bebeğin.
bak puffy tam tedaviye başlayacaktı hamile olduğunu öğrendi.inşallah bizim de böyle mucizemiz olur canım

geçmemiştir canım yaaa merak etme bugün 14.gün daha.
geçen ay kaçıncı gününde adet oldun[/QUOTE]

yok canım farklı bir markaydı ilk defa aldım ama markası aklımda değil :26:
ya ben asllında varsa bile kan yoluyla atıldığını düşünüyorum ilk test yaptığım gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadım hep böyle korkulu rüyalar felan gördüm adet geçmeye başlayınca bende hep böyle oluyo kızıma hamile kalmazdan önce bir hocaya görünmüştüm aynen bunları söyledi günün geçer ama korkutulursun sonra gider demişti muska yazımıtı doğum yapıp bebğini memeden kesene kadar üstünden çıkarma demişti ve bende öyle yaptım yine araştırıcam bunu çoğu insana saçma gele biir ama malesef böyle bir olay var

evet cnm puffy okudum çok sevindim..o kaç aydır deniyorduki?

veririm cnm bnm vermem mi??

tüpişimize karar versekte hayırlısıyla olsun cnm varya..hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaa

güle güle kullan oflumm yüzüğün çok güze l sen beğendiysen eğer gerisini boş ver takılma
sağol eminemmm
hayırlı olsun cnm bnm..inşallah hayırlı sonuçlar verir sana bende tüp bebeği araştırıyorum.
hemen tüp bebek mi kuşum yaa

kuşum sağollllll

yok canım yok artık akıllandım birdaha asla düşünmüyorum varsa vardı yoksad zaten adet olurum
bende yapmaya çalışıyorum ama tam anlamıyla uygulama yapamdım kahvaltı ve öğle yemeğinden kısıyorum ama akşam yemeğinde homini gırtlak az öncede kabak tatlısının üstüne tahin döküp yedim yani anlıcan benden bir cacık olmuyoo

bende oyle dusunuyodm cnm bebek icin haksiz oldugumu dusunmesine gicik olsam da katlanicm gidiyim bari yanina
git canım git

yok canım yapmıyorum iş falan bak burdayımmmtam yerleşme zamanı ya yormım kendimide onuda
hııı karışık bir durum bu iş ya nereye güvenicez biz anlamadım tüp bebek merkezi desen para için düşük çıkartabilir lab.onlarda iyi değil inşallah iyi çıkar canım ya dur bakalım sonuçu bir alda ona göre bi değerlendirme yaparız canım,
megler spermiyogram mı yaptırdı inşallah iyi çıkmıştır

duygucum siz yarın bidaha arayın bakalım
yanlış da olabilir sonuçlar tabi ki
baktın düşük çıktı diğer ay başka labta tekrarlatın canım

evt cnm yaptrdı hatta buraya da yazdı görmemşsndr belki sayı falan çok ii ileri hızlı hareket yüzde beş o da yukselck inşşş tmm cnm yaa siz yanmdasınz ya elbet bi yol bulurz tek başma olsa yne başlarm zırlamaya yine panik sabırsız duygu çıktı sahneye herşey olcagına varıo saonçta demi gel de bunu anlat bu duyguya işte

geçmemiştir canım yaaa merak etme bugün 14.gün daha.
geçen ay kaçıncı gününde adet oldun

yok canım farklı bir markaydı ilk defa aldım ama markası aklımda değil :26:
ya ben asllında varsa bile kan yoluyla atıldığını düşünüyorum ilk test yaptığım gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadım hep böyle korkulu rüyalar felan gördüm adet geçmeye başlayınca bende hep böyle oluyo kızıma hamile kalmazdan önce bir hocaya görünmüştüm aynen bunları söyledi günün geçer ama korkutulursun sonra gider demişti muska yazımıtı doğum yapıp bebğini memeden kesene kadar üstünden çıkarma demişti ve bende öyle yaptım yine araştırıcam bunu çoğu insana saçma gele biir ama malesef böyle bir olay var[/QUOTE]
olabilir canım ya bende bunun bende olduğunu düşünüyorum bazen.
benim bi arkadaşım adet gününde kanı biraz siyah gelince şüphelenip test yapmış çift çigi çıkmış sonra kanda da çıkmış ama düşüyormuş dr öyle demiş.vede çoğu kadında bu oluyor demiş hamile kalıyorlar ama düşük oluyo adetle birlikte gidiyo birçok kadında bunu anlamıyor demiş.
bence sen tekrar hocaya git canım.geçende kızlarka bunun muhabbetini yaptık hatta üç harfliler musallat oluyormuş canım bazen.bence sen en kısa zamanda git canım ihmal etme.
evet cnm puffy okudum çok sevindim..o kaç aydır deniyorduki?

veririm cnm bnm vermem mi??

tüpişimize karar versekte hayırlısıyla olsun cnm varya..hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaa
50 aydır deniyormuş canım ama 3 düşüğü vardı onunda enson geçen sene olmuş canım.eşinin değerinde hareketi düşükmüş onunda bak allah verince oluyor canım ilda da hamiş inşallah bizde olacağız yakında.
lale devrini izleyen var mı kızlar

ben eskiden izliyordum ama şimdi sinir oluyorum o yüzden izlemiyorum.

duygucum siz yarın bidaha arayın bakalım
yanlış da olabilir sonuçlar tabi ki
baktın düşük çıktı diğer ay başka labta tekrarlatın canım

yarın kapalı ferdam sitede yazmşlar ararız yne de kmse çıkmaz buyk ihtmal... pazartesi sonucu alrz heralde ...inş test bozuk degldr oyleyse de yine verck yaplck bşey yok nasip:26:

kürlerle yükselir canım o zaten sayı falan iyimiş sevindim.
sende üzme kendini dur bi sonuçu al bakalım.hem iyi çıkmasa bile bence başka yere yaptırırsınız biz düzene gidicez iyi diyorlar orası için.
ben bu akşam eşime diyorum ben vazgeçtim tüp bebek yapmaktan allah ne zaman verirse o zaman diye adam şok oldu niye ne oldu sana diyo bende dedim şuanki piskolojim öyle diyo yarın başka birşey söylersem şaşırma dedimm:44::44 da bu konuda sen ne istersen o olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…