ah bu kaynanalar ya ne istiyorlar bu gelinlerden acaba
hoşbuldum canım nasılsın
iyiyim cnm bnm sağolasın..
innşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh amiiiiiiiiiiiiiiinnn diyorum canı gönülden
bayrakları kızım yaptıı
canım nerelerdesin sen yaaa
inşallah herşey iyi çıkacak canımmmm
hulyam geçen ay 36 günde adet oldum ama o ilkti hiç o kadar uzun olmaz...
normalde 29-33 arası değişiyo..
canım yumurtlama zamanınsa tavır yapma bu seferlik alttan alsan olmaz mı
gerçi bu seferde senin haksız olduğunu kabul ettiğini düşünecek dimi ama gende bebek için herşeye katlanmak zorundayız
hamile kalalım o zaman bunların acısını çıkartırız canım
inşşş hulyammmm inşşşş bak kendini yorma fazla haakasığım kağrıyo hafif galiba benim bebiş yerleşme yapıyo
ilda nerde yaaaa
bende bu ay onun taktiğini uyguluyorum hamileyim hamileyim diyeyimde hamiş olayım
selam kızlarr
nasılsınız
yeni haberler var mı?
duygu canım çıkmamış mı sonuçlar
arasan ya bi?
aysunum canım nasılsın
aynen canım nefret ediyorum o testlerden artık bundan sonrada asla tet felan alıp yapmıcam önceden 10 gün geçtikten sonra test yapıyodum şimdi neolduysa ne bu acele varsa bile gidip doktordan bire bir öğrenicem almıcam test felan
daha yumurtlamamışsın demekki canım yakındır
çizgi çok mu silikti
eğer çok silik gibiyse gene geç olucaktır
yemeğe de burnunu sokan cinsten yani senin ki canımmmcnm bnm ben kaçağım valla..kafamı boşaltmakla meşgulüm..
hayırlısı olsun..eğer olacaksa tüp denilsin sonuçlara çünkü heray beklemek daha sıkıntılı cnm bnm yaa
o ne istiyo bilmiyorm ama benim aklima kotu kotu seyler yapmak geliyocok sinir oluyormmm her yaptigim yemege karisiyo ya deli oluyorum surekli ayni seyler soylenmezki :99::99: kocam da sabret diyo ama sabir da bi yere kadarbiktim o kadindan :95::95:
kesin o testin markası ceartine dir canım
bende test yapmayı sevmiyorumama 4 günden sonra dayanamyıp mecbur yapıyorum sonra kendime kızıyorum niye yaptım diye
erkekler böyle canım özür dilemezler aman ne olacak olan oldu nasıl olsa barışırız havasındalar genelde yani benim ki öyle özür dilemez direk konuşmaya çalışır sırnaşır falan.
inşallah geçmemiştir canım
valla aynı yumurta akı akıntım geldi...ama çok erken yaa 13.gün..
geçen ay taaaa 21.de olmuştu..benimde kafaam karıştı:44:
eminemmm sağlık olsun canımmm...
o testleri hiç sevmiyodum artık neffret ediyorum
aynen öyle canım sağlıklıyız çok şükürr...üzülmek yok herşeyin vardır bi zamanı canım bnm[/COLOR][/COLOR]
yemeğe de burnunu sokan cinsten yani senin ki canımmm
beraber mi oturuyorsunuz siz canımm
anladım canım ben denedim onu işe yarıyo gerçekten
yumurtlama döneminde bende girmedim bu ay şuanda karnımda birşeyler oluyo sanırım bebektir o
ama özletme kendi olur mu ara ara gir haber ver canım.
inşallah sonuçlar iyi çıkar canım yada hiç gerek kalmadan bu ay gelir canım bebeğin.
bak puffy tam tedaviye başlayacaktı hamile olduğunu öğrendi.inşallah bizim de böyle mucizemiz olur canım
sağol eminemmmgüle güle kullan oflumm yüzüğün çok güze l sen beğendiysen eğer gerisini boş ver takılma
hemen tüp bebek mi kuşum yaahayırlı olsun cnm bnm..inşallah hayırlı sonuçlar verir sana bende tüp bebeği araştırıyorum.
Merhaba kızlarr. Ancak yemek yedik falan duamı okudum. Geldim geçmişe bakındım. Oflucum yüzüğün bence güzel ve hoş yanii. Nesini beğenmemişlerse ben öyle kocaman taşlı şeyleri sevmem genç bayanlara yakışmıyor bence bu çok zarif.
Duygucum sonuşlar çıkmamış büyük ihtimal yetişmemiştir pazartesi sabah öğrenirsin ama yarın da arayabilirsin pazar günleri de lablar açık oluyor çıktıysa söylerler hastanenin numarasını biliyorsan ara labaratuara bağlanmak istiyorum test sonucum vardı de sor canım direk oraya.
evet canım günün baya geçmeden yapma bir daha yada en iyisi kan testi.
gerçi benimki 1 gün bile şaşmaz hiç..test yapmama bile izin vermez sağolsun
iyiyim canım bnm ne olsun..aynı uğraşlar devam..
ama daha rahatım bu ay...kilo vermeye taktım ya kafayı
git canım gitbende oyle dusunuyodm cnm bebek icin haksiz oldugumu dusunmesine gicik olsam da katlanicmgidiyim bari yanina
inşşş hulyammmm inşşşş bak kendini yorma fazla haasen hamişsn ona göree
aradık ya cnm kmse çıkmadı beşi geçrdk ama işte beş bucuktu eşim aradı pazartesi tekrar arıcak ,başka moralimi bozan bşey daha oldu ben bu laba çok guvenıodm megler de burda yaptrdı testi ...başka bi topkten arada danştgm bana çok yardmcı olan bi arkdas var ona sordum onn eşinn sayı heryerde 20 mlyon çıkıomş burda 2.5 çıkmşben guvenmıorm oraya dedi ...kafam iice karştı :44:bakalm bi sonuç gelsn de ama bu kadar geç çıkması da enteresan :44 azartesi arıcak hemen eşim mail attım ben de ama tatle çıktılar tabii artık yarın da tatl ...ii çıkarsa inancam kötü çıkarsa inamıcam bi de bi laf vardır ya kötü hber tez gelr ii hber geç gelr die inşş oyledir yaa
git canım git
yok canım yapmıyorum iş falan bak burdayımmmtam yerleşme zamanı ya yormım kendimide onuda
hııı karışık bir durum bu iş ya nereye güvenicez biz anlamadım tüp bebek merkezi desen para için düşük çıkartabilir lab.onlarda iyi değilinşallah iyi çıkar canım ya dur bakalım sonuçu bir alda ona göre bi değerlendirme yaparız canım,
megler spermiyogram mı yaptırdı inşallah iyi çıkmıştır
geçmemiştir canım yaaa merak etme bugün 14.gün daha.
geçen ay kaçıncı gününde adet oldun
50 aydır deniyormuş canım ama 3 düşüğü vardı onunda enson geçen sene olmuş canım.eşinin değerinde hareketi düşükmüş onunda bak allah verince oluyor canım ilda da hamiş inşallah bizde olacağız yakında.evet cnm puffy okudum çok sevindim..o kaç aydır deniyorduki?
veririm cnm bnm vermem mi??
tüpişimize karar versekte hayırlısıyla olsun cnm varya..hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaa
lale devrini izleyen var mı kızlar
duygucum siz yarın bidaha arayın bakalım
yanlış da olabilir sonuçlar tabi ki
baktın düşük çıktı diğer ay başka labta tekrarlatın canım
evt cnm yaptrdı hatta buraya da yazdı görmemşsndr belki sayı falan çok iiileri hızlı hareket yüzde beş o da yukselck inşşş tmm cnm yaa siz yanmdasınz ya elbet bi yol bulurz tek başma olsa yne başlarm zırlamaya yine panik sabırsız duygu çıktı sahneye herşey olcagına varıo saonçta demi gel de bunu anlat bu duyguya işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?